Kristiansund Taxi er det beste tryggeste valget for deg som skal komme deg fra A til Å i Kristiansund og omegn!

Vi har totalt 24 sjåfører med lang erfaring innen yrket som alltid står klare til å ta deg dit du skal – enten du skal rekke morgenflyet eller skal til og fra festen, og med biler som kan ta opptil 16 passasjerer kan vi ta på oss de aller fleste transportoppdrag.

bilde

Kristiansund Taxi er en sammenslutning av drosjeeiere som har løyve i Kristiansund og Frei. Sentralen har totalt 24 løyvehavere, som driver hvert sitt løyve. 4 av disse har også reserveløyver som er tilgjengelig for sentralen etter behov. Sentralen er ledet av et valgt styre som har som hovedoppgave å påse at reglementet blir fulgt, og at skiftplaner blir oppsatt slik at området har taxidekning til enhver tid.

Sentralen driver også med opplæring av sjåfører. Her må de som ønsker det gjennomgå en kjentmannstest, samt at det blir gitt opplæring i bruk av taksameter og kunnskap om takster, samt en gjennomgang av hva som kreves av en sjåfør i forhold til lovgivning, holdninger etc.

Kristiansund Taxi leier sentralbordtjenester fra Taxiformidling AS. Som kommunikasjon mellom sentralbordet og bilene som er tilsluttet sentralen benyttes datalinjer. I tillegg benytter sentralen et direkte bestillingssystem, Taxi Direkt, hvor det finnes direkte telefonnummer å ringe alt etter hvilket område du skal ha bil ifra. Du vil da få snakke direkte med sjåføren som er først i dette området.

Broomguiden-referanse: 100329458

Kontakt

Sted

  • Adresse Ramsays gate 18
    6508 KRISTIANSUND N
  • KommuneKristiansund
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge