Med fokus på kompetanse og kvalitet leverer Valvoline Oil smøremidler og produkter fra kjente merkevarer til det norske markedet. Vår tekniske avdeling bistår deg med å velge riktige produkter til kjøretøy, maskiner og utstyr. Kontor og lager er lokalisert på Skedsmokorset, like utenfor Oslo.

Våre merker:

Valvoline er en velkjent produsent av smøremidler og motorolje. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert motoroljer, smøremidler, kjølevæsker, girkasseoljer og mer. Valvoline har et godt rykte for å levere kvalitetsprodukter som bidrar til å opprettholde og forbedre ytelsen til ulike typer kjøretøy og maskiner. Deres produkter brukes både i personbiler, MC, snøscooter, lastebiler, landbruksutstyr og industrielle maskiner.

Siden 1930-tallet har produktet Tectyl forhindret korrosjon og rustdannelse på metalloverflater. Produktet er spesielt rettet mot bilindustrien, men også en rekke andre industrier som tungtransport, marin industri, jernbane, luftfart og landbruk. Tectyl var en av de aller første som leverte produkter innen belegg-segmentet, og vi er stolte av den over 80 år lange tekniske- og innovasjonsbaserte kjemiske ekspertisen.

Careq er en komplett serie med høykvalitets rengjøringsprodukter. Dette omfatter alt fra avfetting og rens til vaskemidler – spesielt egnet for bil, båt og buss. I tillegg inneholder serien også spesialprodukter for verksted- og industribruk. ISO 9001:2015 Sertifisert. Produsert i Norge.

Brugarolas er et kjemiselskap med lang historie dedikert til produksjon av alle typer fett, smøremidler, væsker for metallurgi og metalldeformasjon, i tillegg til generelle kjemikalier til industriell bruk. Siden etableringen i 1885 har Brugarolas tilegnet seg lang erfaring innen alle industrielle fagfelt. De har med sine 3.000 produkter, skapt den bredeste porteføljen på markedet.

Vi tilbyr førsteklasses kvalitetsprodukter og gir dere tilgang til ekspertrådgivere. Les mer på våre hjemmesider.

logos

fb    linkedin

Broomguiden-referanse: 100331439

Kontakt

Sted

  • Adresse Industriveien 27B
    2020 Skedsmokorset
  • KommuneSkedsmo
  • FylkeAkershus
  • LandNorge