Valvoline Oil AS ble opprettet i 1957 og har i alle år distribuert Valvoline og Tectyl produkter i det norske markedet. Kontor og lager er lokalisert på Skedsmokorset, like utenfor Oslo.

Selskapet leverer alle typer smøremidler, kjølevæske, bilkjemi, rengjørings- og avfettingsprodukter. Se vår produktkatalog her. Leveringsdyktighet er viktig for oss og vi har derfor et lager med både stor bredde og dybde.

Selskapet har en bred distribusjon innen automotive sektor og leverer produkter til personbil, tyngre kjøretøy, buss, mc og snøscooter. I tillegg marine produkter både til outboard og inboard motorer. Vi leverer også profesjonelle rengjøringsmidler gjennom vår merkevare Careq.

Vi har utviklet en smart smørehåndbok som viser hvilke smøremidler ditt kjøretøy kan bruke. Se den her!

Valvolines kvalitet og renommé har vært kjent siden 1866. I dag er Valvoline et verdensomspennede selskap og er representert i mer enn 160 land rundt om i verden. Valvolines hovedkontor er i Lexington, Kentucky i USA. I tillegg til smøremidler produserer og markedsfører Valvoline en omfattende rekke av bilkjemikalier og bilpleie for den automotive bransje, samt en komplett linje av Tectyl antirustmidler for automotiv, industri- og shipping/off-shore.

b
 

    linkedin

Broomguiden-referanse: 100331439

Kontakt

Sted

  • Adresse Industriveien 27B
    2020 Skedsmokorset
  • KommuneSkedsmo
  • FylkeAkershus
  • LandNorge