Salten Bilberging AS 
driver med bilberging, transport og kranoppdrag i indre Salten og områdene rundt.

Vi har en stor MAN bergingsbil med Omars Tungflak. Vi har kraftig vinsj, mer enn 10 tonns lastekapasitet på flaket, 10 tonns brille for transport av større varebiler og lastebiler, samt en 18t/m kran med fjernstyring. Vi har vanlig "lett" hengerfeste for personbilhengere og campingvogner, samt VBG hengerfeste for store lastebilhengere. Vi har også tilgang til maskinhenger med nyttelast på over 20 tonn for frakt av ekstra tunge ting.

Til mindre utfor- og fastkjøringer, der det er trangt eller bratt, samt til starthjelper, utelåsinger og lignende småjobber bruker vi en trofast Toyota Land Cruiser. Denne har luftstyrte sperrer på både foran og bak, onboard-air for luftfylling av dekk osv, og har en kraftig elektrisk vinsj foran. 

bilde

Storebror i stallen er Dagros, vår 1999 modell Mercedes Actros 2648 tungberger. Vulcan V70 aggregat, to x 20t Sepson vinsjer, tandemdrift. Med denne kan vi berge og transportere større kjøretøyer, lastebiler, vogntog og busser.

Vi driver med bilberging av personbil og lastebil, maskiner, traktor mm, samt transport av biler, lastebiler, landbruksutstyr, bygningsmaterialer, belegningsstein, lifter og ellers det som måtte dukke opp.

Vi satser på kvalitet i det vi driver med, og har selvfølgelig alle papirer, transportløyve, kranførerbevis, maskinførerbevis, forsikringer med godsansvar og kranarbeid, og ellers utstyret sertifisert og i orden. Vi er ikke underlagt NAF, Falck, Viking eller SOS, og vi fakturerer forsikringsselskapene direkte.

Vi driver i samarbeid med Bilskadesenteret Fauske, en velrennomert, solid og kvalitetsbevisst aktør innen bilskade, oppretting og lakkering i indre Salten.

Ta kontakt for en hyggelig prat angående akkurat DITT prosjekt, og se hva vi kan gjøre for deg!

Broomguiden-referanse: 100328041

Kontakt

Sted

  • Adresse Grønåsveien 28
    8219 FAUSKE
  • KommuneFauske
  • FylkeNordland
  • LandNorge