Velkommen til en av Norges største merkeklubber!

For tiden teller vi rundt 2300 medlemmer. Klubben er en møteplass for alle som er interessert i Mercedes-Benz kjøretøy og vi er derfor åpen for medlemmer som er interessert i alle typer og årganger MB. Vi forsøker også å hjelpe medlemmene med ulike sider av det å eie ett eller flere Mercedes-Benz motorkjøretøy og har aktiviteter og tilbud som er spesielt innrettet mot de som har eldre kjøretøy hvor det kan være vanskelig å finne informasjon, deler og lignende på egen hånd.

bilde

Mercedes-Benz Klubben Norge er den eneste Mercedes-Benz klubben i Norge som er anerkjent av Daimler AG og har tett kontakt med fabrikken.

Som medlem av klubben får du via våre nettsider tilgang til ulke typer informasjon, som informasjon om aktivitetene til de seks lokalavdelingene klubben har samt teknisk informasjon som ellers ikke er åpnet tilgjengelig for alle. Klubben har også tekniske rådgivere for en rekke modeller som bistår medlemmene med råd om sine biler.

«Bulletinen» er vårt hovedtidsskrift og kommer ut fire ganger pr. år. Her finnes tekniske artikler, reportasjer fra turer og treff, presentasjoner av biler og mye annet godt MB-stoff.

Nettsidene våre er under utvikling og vi håper snart å kunne åpne for et forum der du kan annonsere for salg og se etter en god handel på deler og biler.

Gjennom oss kan du delta i et hyggelig klubbmiljø og nyte godt av våre samarbeidsavtaler på f.eks. dekk, bildeler, verktøy og forsikring.

Mercedes-Benz-Klubben, Norge har lokale avdelinger i Trondheim, Stavanger, Agder, Skien, Bergen og Oslo.

Broomguiden-referanse: 100329982

Kontakt

Sted

  • Adresse Drammensveien 45
    0271 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge