Joy & Co skaper ultimate møter mellom avsender og mottaker.
Vi utvikler og produserer arrangementer og opplevelsesbasert kommunikasjon med tilhørende konsepter, tjenester og løsninger for fysisk og digital markedsføring. Vi gjør det vi sier og holder det vi lover!

Du trenger kanskje en Kick Off? Innhold til SoMe? Kanskje til og med video og bilder til intern boosting eller ekstern digital markedsføring? Kanskje du trenger hjelp til sampling av tjenester og produkter? Hjelp til å utvikle og bygge en messestand? Kan tenkes du trenger hjelp til konseptutvikling og gjennomføring av større eller mindre lanseringer? I tillegg trenger du kanskje konsepter og løsninger for web, mobil og SoMe? Kanskje du skal åpne en butikk og trenger hjelp til konseptutvikling, planlegging, markedsføring og gjennomføring? Alt dette og mere til kan du få hjelp til av oss i Joy & Co.

Kun én leverandør å forholde deg til – vi får til det meste! – Joy & Co.

klossexpo24

Grønne arrangementer
Klima og miljø står høyt på dagsordenen i dagens samfunn og i Joy & Co AS ønsker vi å være en aktiv bidragsyter til en mer bærekraftig fremtid.

b(Photo by Lukas Hellebrand on Unsplash)

Vi jobber mot å gjøre våre arrangementer så grønne som mulig og ønsker å tilby våre kunder gode, miljøvennlige alternativer. Vi skal også være en god og trygg arbeidsplass for både fast ansatte og frivillige som stiller opp på arrangementer.

Joy & Co AS er Miljøfyrtårn-sertifisert virksomhet.

Miljøfyrtårn-sertifisert virksomhet

Broomguiden-referanse: 100330673

Kontakt

Sted

  • Adresse Sandefjordgata 4
    0464 Oslo
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge