WESTLIEN BILPLEIE
Polering og vask av bil utvendig og innvendig samt service og småreparasjoner.

Vi har 30 års erfaring innen bil. Vi utfører alt innen bilpleie og servicer. Og noe smårep. Vi er et serviceinnstilt firma der ingenting er noe problem. Vi ordner det meste for kundene. Vi henter og leverer bilene tilbake hvis kunden ikke kan komme hit selv. Håper så mange som mulig i Hedmark vil prøve oss. Vi er billigst på pris på bilpleie i Hedmark 

Vi tilbyr den beste pleien for din bil, og vi har lang erfaring innen polering, lakkrens, motorvask, tekstilrens og bruk av bilpleieprodukter. Vi jobber hardt og gjør vårt beste for å gi deg det beste resultatet som overhodet mulig. Vi har mange lojale kunder som benytter seg av oss gang på gang, og vi setter stor pris på disse. Dette kommer av at vi hører på hva kunden ønsker, og tilpasser våre behandlinger deretter.

b
 
Bilpleie
Vi tilbyr det nyeste innen bilpleie. Ta kontakt for mer informasjon om priser og tilgjengelighet.

Polering & Voks
Ingenting ser så bra ut som en nypolert bil. Voks eller poleringsmiddel tetter lakken og gjør den mer motstandsdyktig mot sand, salt og støv.

Innvendig bilvask
Rester etter kaffe, hunder, smuler og mat samler seg opp i bilen iløpet av tiden som går. Gi bilen din en følelse av å være ny igjen med en profesjonell innvendig vask!

Dekkskift
Vi bytter dine dekk! Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Broomguiden-referanse: 100330649

Kontakt

Sted

  • Adresse Rostadgutua 5
    2450 Rena
  • KommuneÅmot
  • FylkeHedmark
  • LandNorge