Opplev Finnmark er en nyoppstartet bedrift, som driver med utleie av bobiler. Hos oss kan du leie bobilen for den perioden du måtte ønske - alt i fra en uke eller over en lengre periode.

Konseptet vi bygger på er at ALT* du trenger til turen skal være klart når du ankommer Finnmark (Se kontrakt for hva som inngår i avtalen). *Seng- og håndklær er ikke med i prisen

Det eneste du trenger å gjøre er å komme deg til Alta lufthavn med bagasjen din, så står vi klare til å hente deg og ditt reisefølge! Bobil er et fantastisk fremkomstmiddel, og passer for deg som vil skape din egen ferie etter helt egne behov! Ved å leie bobil har du en fantastisk mulighet til å oppleve Finnmarks mange vakre naturperler i det tempoet du selv måtte ønske.

ØNSKER DU EN UFORGLEMMELIG FERIE?

BESTILL EN BOBIL HOS OSS!
Vi hjelper deg med opplevelser og reiseruter du aldri vil glemme! Se for deg den utrolige utsikten du oppdager etter å ha tatt en avstikker langs veien, den gode følelsen når du ser det vakreste lyset du noen gang har sett eller den helt spesielle atmosfæren når du inntar et skikkelig nordnorsk måltid. Alt dette langs reiseruten du har valgt deg ut!

Fortell oss om dine ønsker og vi vil strekke oss langt for å gi deg den unike opplevelsen av Finnmark. Dette er et nydelig og gjestfritt fylke du kan besøke hele året! Hver årstid har sin sjarm! Har du en gang vært i Finnmark lengter du snart tilbake igjen.

  • Sommeren fordi du får oppleve lys hele døgnet, den fantastiske midnattssola, nydelige fjellturer eller spennende laksefiske.
  • Høsten fordi fargene er helt unike, tyttebærene lyser rødt og kan nytes omkranset av nydelig natur.
  • Vinteren fordi nordlyset da er på sitt vakreste og er du heldig vil du få oppleve det blå lyset i mørketiden, en opplevelse du aldri vil glemme! 
  • Våren fordi det spirer og gror i en enorm fart,  lyset kommer tilbake og snart er natt som dag.

b

Broomguiden-referanse: 100331533

Kontakt

Sted

  • Adresse Langnesveien 449
    9540 TALVIK
  • KommuneAlta
  • FylkeFinnmark
  • LandNorge