J&K Beauty Salon tilbyr de beste behandlingene innen hudpleie, fotpleie, neglepleie og negledesign, vippe extension, 3D vipper, spray tanning, fiskespa, pedikyr og manikyr, Gelish, hudpleie, massasje og rynkebehandlinger.

I J&K Beauty Salon er vi nådeløst opptatt av kvalitet, og alle våre behandlingterapeuter er fag utdannede og sertifiserte. Vi ønsker at du som kunde skal føle at du blir tatt godt vare på, får den service og behandling som er forventet.

Vi velger kun produkter fra ledende leverandører på markedet. Produktene holder høyeste kvalitet, og sikrer at du som kunde kan forvente deg det aller beste.

Alle som er tilknyttet J&K Beauty Salon har en genuin interesse for yrket, og holder seg oppdatert på nyhetene, trender og produkter. Dette gjør at du som kunde alltid kan være trygg på at din behandler bruker produkter som er ment for sitt formål, og at han/hun er fagutdannet og sertifisert.
 
b

Kom en tur innom oss dersom du har spørsmål vedr våre behandlinger, eller ønsker en time for deg selv eller en god venn.
 
 
Broomguiden-referanse: 100330034

Kontakt

Sted

  • Adresse Åsenveien 3
    1400 SKI
  • KommuneSki
  • FylkeAkershus
  • LandNorge