Idrettsutstyr til privatpersoner, kommuner, klubber og idrettslag finner du i nettbutikken PGM.no

35 ÅR I MARKEDET

Idrettsutstyr over hele Norge!
PGM AS er en norsk familiebedrift som selger sports- og idrettsutstyr over hele Norge. Vi har holdt på med dette i over 35 år, og vi holder nok på i minst 35 år til! Vi har så langt 15 stykker på laget, og vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere.

Lager og effektiv logistikk på Maura
PGM AS er lokalisert med lager og administrasjon på Maura, ca. 10 minutter fra Gardermoen. Vi pakker og sender varer hver dag med det mål om at kunden så raskt som mulig skal få varene sine. Vi jobber hele tiden med å effektivisere vår inngående og utgående logistikk, slik at leveringstiden skal bli så kort som mulig på de produktene du ønsker deg. Hvis varen er på lager, og du bestiller før kl 11.00, så sender vi varene samme dagen, så langt det lar seg gjøre.

Kjente merkevarer
Vi jobber med noen av verdens mest kjente merkevarer innenfor sine segmenter, og du kan være sikker på at varene dine skal være av god kvalitet. Du kan lese mer om hva vi mener om kvaltet her.

Kundebehandling og god service
Vi tar kundene våre på største alvor, og du kan forvente god service av oss. Finner du ikke det du leter etter her i nettbutikken, så er du velkommen til å ta kontakt med oss for å få hjelp eller veiledning.

bilde

Broomguiden-referanse: 100330112

Kontakt

Sted

  • Adresse Vestre Hurdalsveg 31
    2032 MAURA
  • KommuneNannestad
  • FylkeAkershus
  • LandNorge