Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) er landets største og eldste interesseorganisasjon for campinginteresserte.

Organisasjonen har lokalavdelinger fra Lindesnes til Nordkapp, som er organisert i 11 regioner. Siftet i 1960 og er en partipolitisk nøytral organisasjon som skal ivareta medlemmenes interesser ovenfor myndigheter, organisasjoner og andre instanser.

Hos oss blir du kjent med andre campingelskere
For over femti år siden satt en gjeng glade campingentusiaster rundt et bord. De ønsket å lage en organisasjon for alle som elsket å campe. Med det var historien om Norsk Bobil og Caravan Club skapt. I dag er vi Norges største interesseorganisasjon for campere.

At det var i hyggelig lag vi ble stiftet er ingen tilfeldighet. Den sosiale opplevelsen og gleden det er å treffe andre campingelskere har alltid vært viktig, både for deg og oss. Derfor jobber vi med å arrangere samlinger i hver krik av Norges land gjennom våre lokalavdelinger. Vi arrangerer nasjonale samlinger - til og med internasjonale samlinger. På denne måten treffer du andre mennesker som deler den samme interessen som deg, og kan gi deg nye erfaringer og impulser. Vi har også en egen reisekomité som arrangerer en rekke spennende turer.
Aktivitetskalender

b

Broomguiden-referanse: 100328376

Kontakt

Sted

  • Adresse Industrivegen 30A
    1920 SØRUMSAND
  • KommuneSørum
  • FylkeAkershus
  • LandNorge