VI TAR JOBBEN
GRAVALVORLIG!

Oppdal Maskinkompani AS (OMK) er et maskinentreprenørfirma som ble startet i 1959. Vi har Oppdal kommune som kjerneområde for vår virksomhet, men vi skal også være i markedet i nabokommunene rundt Oppdal.

Virksomheten omfatter i hovedsak graving, massetransport, maskintransport, boring, sprengning, støping, samt leveranser av grus, pukk, vekstjord og rørvarer av betong og plast.

Kommunaltekniske anlegg, bygging og vedlikehold av veger og alt innen grunn- og tomtearbeid er størstedelen av vårt satsingsområde.

Oppdal Maskinkompani AS har som mål å levere sine tjenester til riktig tid, kvalitet og til avtalte priser. Vi har derfor et kvalitetssystem som skal gi nødvendig dokumentasjon, i tillegg innehar vi sentral godkjenning i henhold til Plan og Bygningsloven for de aktuelle fagområder. Flere ansatte har kompetansebevis innen ADK, sprengning m.m.

Vårt firma har eget verksted med personell som har godkjenninger for å kunne utføre vedlikehold og reparasjoner på det meste av anleggsmaskiner.

Verkstedpersonellet er også godkjent for å kunne utføre sertifiseringer av anleggsmaskiner og løfteredskap. I tillegg til det materiellet vi selv innehar har vi et nettverk med samarbeidspartnere som også står til tjeneste innen de ovenfornevnte fagfelt.

 

Broomguiden-referanse: 100328743

Kontakt

Sted

  • Adresse Smivegen 2
    7340 OPPDAL
  • KommuneOppdal
  • FylkeSør-Trøndelag
  • LandNorge