OPPLEV FINNMARK AS

OPPLEV FINNMARK AS

Målet vårt er å vise vakre Finnmark til så mange vi bare kan. Vi skal levere høy kvalitet på alle bobilene våre, slik at du som leietaker hos oss, får den beste opplevelsen med på veien.

Alta
DAVVI SIIDA AS

DAVVI SIIDA AS

Your guide to genuine sami experiences in the arctic north. You can also buy sami arts & crafts at our Gallery Shop. Taste reindeer meat in our lavvu.Stay in Apartments or cabin.

Deatnu-Tana
LAKSELV GJESTGIVERI AS

LAKSELV GJESTGIVERI AS

Velkommen til Lakselv Hotell! Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra Lakselv flyplass Banak og er et ideelt utgangspunkt for utflukter til Nordkapp (170km) og Karasjok (73 km). Fra hotellet går det en merket turløype i naturskjønne områder med gode muligheter for fiske og friluftsliv.

Porsanger
PORSANGER VERTSHUS AS

PORSANGER VERTSHUS AS

Om Porsanger Vertshus Lokalisert i sentrum av Lakselv kun 2 km fra North Cape Airport, er Porsanger Vertshus et perfekt utgangspunkt for arktiske opplevelser. Butikker, service- og transporttilbud er i umiddelbar nærhet

Porsanger
NEIDEN FJELLSTUE AS

NEIDEN FJELLSTUE AS

Velkommen til oss i Øvre Neiden! Besøk oss for gode naturopplevelser. Vi tilbyr turer til fjells, til sjøs eller laksefiske i Neidenelva. Sommer, høst, vinter og vår. Du finner oss i Neiden, under midnattsol sommerstid og under nordlyset vinterstid. Kun halvtimen unna flyplassen. Finland 7 km unna, og til den russiske grensen er det ca.7 mil.

Sør-Varanger
1 - 5 av 5 resultater