BLANT DE ELDSTE MED SALG OG SERVICE AV ELSYKKEL -  TENK ØKONOMI – TENK MILJØ – SPAR TID OG PENGER!!! KJØR ELSYKKEL I TRONDHEIM OG TRØNDELAG 

Trøndelag Elsykkel er blant de ledende på elsykkel i Trondheim og Trøndelag.

Vi fører kjente kvalitetsmerker som SmartMotion og Ecoride elsykler, Christianiabikes Taxa-elsykler og kassesykler, Benno Boost transport-elsykler, og leverer full service og prøvekjøring av sykler hjem til kundene.

bilde

Trøndelag Elsykkel har siden 2010 levert elsykkel i Trondheim samt store deler av Trøndelag og er derfor blant de eldste og mest erfaringrike på dette fagfeltet. Vi tilbyr også gratis prøvekjøring i Trøndelag etter avtale, slik at du får prøvd elsykkel i ditt nærområde.

Vi gjennomfører også service/reparasjoner på alle elsykler levert av oss der vi henter sykkelen for deg etter avtale slik at du slipper å levere selv. Når sykkelen er ferdig bringer vi sykkelen tilbake.

Ved kjøp pakker vi ut og monterer elsykkelen samt gjennomfører testing og prøvetur slik at alt fungerer som det skal før vi leverer elsykkelen etter avtale.

Det er ikke bare elbil som har blitt fremtredende i markedet. Nå er også elsykkel for alvor blitt et fantastisk alternativ til en av verdens eldste fremkomstmidler.

Elsykkel passer for alle uansett alder og ferdighet. 
Tenk økonomisk, tenk på miljøet, kjør elsykkel!

Broomguiden-referanse: 100328610

Kontakt

Sted

  • Adresse Magnus Barfotsveg 20 A
    7562 HUNDHAMAREN
  • KommuneMalvik
  • FylkeSør-Trøndelag
  • LandNorge