Topcamp Onsakervika
Sommeråpen familiecamping med nærhet til fantastiske natur- og kulturopplevelser.

Bo hos oss 
Bo i våre hyggelige hytter og leiligheter, eller på våre flotte oppstillingsplasser for bobiler, campingvogner og telt. Som gjest har du fri tilgang til vårt servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter, dusjer, kjøkken og vaskeri.

Østlandets fineste sandstrand  
Med sin sandstrand og langgrunne vann er stranda på Onsakervika perfekt for både store og små. Vi tilbyr brygge, tråkke-båtutleie og en flåte med hoppetårn. Hos oss kan du tilbringe lange dager i sola med avkjølende dukkerter i Tyrifjorden.

Når du er ferdig med å bade, hva med å ta en tur innom Topcamp Bistro? Bistroen er en beach club, med hyggelig uteservering med utsikt mot stranda. Nydelig!

Feriebolig ved vannet?  
Vi tilbyr sesongplasser ved stranda fra mai til september. Med en sesongplass får du din egen feriebolig til en rimelig pris, samtidig som aktivitetene ligger rett utenfor døra.

Planlegg ferien  
Fra Onsakervika er veien kort til kunst og kultur, turer og aktiviteter. Blant annet kan du besøke Kistefos museum og Hadeland Glassverk på Jevnaker. Det er flere flotte fotturer i området, og på regnværsdager er Ringeriksbadet et supert alternativ.

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Onsakervika!

b

Broomguiden-referanse: 100332513

Kontakt

Sted

  • Adresse Øvre Onsakerveien 1
    3530 Røyse
  • KommuneHole
  • FylkeBuskerud
  • LandNorge