Surround.no selger ikke bare produkter, vi selger følelser og glede!

Tenk over det, vi hører på musikk når vi er glade, triste, trener, eller slapper av.

nov23Vi er heller ikke bare en «vanlig» nettbutikk, vi tilbyr god rådgivning innenfor lyd & bilde. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen produkter som er tilpasset deg og din brukssituasjon. Ved å lage en rask skisse av stuen eller hjemmet ditt kan vi planlegge god organisering og plassering av ulike komponenter, ta kontakt tidlig i fasen, så er det enklere å gi gode råd på veien

Surround.no er forhandler av XTZ, Klipsch, Yamaha, Rega, Sonus faber, RHA, Focal, SpeakerCraft, Cambridge Audio og mye mer. Hos Surround.no får du hjelpen du trenger for å velge riktig produkt til ditt behov. Vi skal gjøre vårt aller beste for at våre kunder skal få den veiledningen de trenger. Hos oss finnes det ingen ”dumme” spørsmål.

Vi lever i en tid der elektronikken tar mer og mer av hverdagen. Det kommer stadig nye uttrykk og forkortelser på spesifikasjoner som det kan være vanskelig å henge med på. Da er det godt å ha spesialister som man kan spørre.

Hos oss vil du oppleve at vi kan gi deg svar på det du lurer på. Både enkle som vanskelige spørsmål. Selv vi kan møte på utfordringer og spørsmål som vi ikke kan gi et raskt svar på. Da tar vi dette videre for å sjekke med våre kilder, for å komme tilbake til deg så snart som mulig.

Surround.no vektlegger best mulig service og personlig oppfølgning. Slik at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel.

tilbudstorget

Broomguiden-referanse: 100330166

Kontakt

Sted

  • Adresse Ole Deviks vei 6 C
    0666 Oslo
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge