Robur Safe er en ledende produsent og leverandør av fysiske sikkerhetsprodukter. Vi tilbyr høykvalitetstestet utstyr til banker, butikker, forsvaret/politiet, skoler, apotek, kontor og til det private hjem. Robur Safe leverer i dag produkter over hele verden.

Robur Safe AB ble etablert i 1970 på oppfordring fra de svenske bankene for å bedre konkurransesituasjonen på markedet. Under den tid som har gått er Robur Safe blitt en ledende leverandør i Sverige, Skandinavia og Europa av hvelvdører, servicebokser, verdiskap, sikkerhetsskap og tidlåsprodukter til bankene.

Det er meget høye krav med hensyn til produkt og sikkerhet. Flertallet av produktene produseres i henhold til offisielle SIS og Europa standarder der også tilpasning til ISO er et krav. De siste 10 årene har vi også blitt en betydelig leverandør av verdiskap, deponeringsafer og sikkerhetsskap til de store kjedene og det profesjonelle markedet.

Robur etablerte eget AS i Norge i 1982 for å ivareta best mulig service mot det norske markedet. All koordinering av salg, levering og service til det norske markedet styres fra våre lokaler på Nesbru like utenfor Oslo.

b

 

Broomguiden-referanse: 100331531

Kontakt

Sted

  • Adresse Nesbruveien 75
    1394 NESBRU
  • KommuneAsker
  • FylkeAkershus
  • LandNorge