Naka Autosport AS ble stiftet i 2015, og ble med det en del av en samling av selskaper innenfor bilbransjen.

Naka Autosport AS ønsker og til en hver tid ha biler på lager i de fleste prisklasser. Naka Autosport As ønsker og selge opplevelser med spesielle biler, såvell som nytte i form av hverdagsbilen og arbeidsbilen.

BILER TIL SALGS
Vi selger over 200 biler i året, og har alltid et bredt utvalg av biler i ulike prisklasser. Hos oss vil de aller fleste finne noe interessant. Har vi ikke bilen du leter etter, ta kontakt, så kan vi kanskje hjelpe deg med å realisere drømmen!
Se våre biler her!

FINANSIERING & FORSIKRING
Vi bistår gjerne med et gunstig finansierings- og/eller forsikringstilbud via våre konkurransedyktige samarbeidspartnere. Våre partnere er Santander Consumer Bank på finans og Gjensidige, Enter og IF på forsikring.
Les mer!

SELGE BIL? / INNBYTTE
Vi har god erfaring med å selge biler for våre kunder, og tar gjerne av oss hele salgsprosessen for deg! Vi hjelper deg også med innbytte hvis du skulle ønske det. Ta kontakt så sender vi deg et uforpliktende tilbud!
Fyll ut skjema her!
 

b

Hos Naka Autosport AS møter du blide og engasjerte selgere som er opptatte av og levere det du som kunde er på jakt etter.

Skulle ikke Naka Autosport AS ha bilen du er på jakt etter inne for salg, så ta allikevel kontakt. Uansett hva du måtte være på jakt etter, kan det hende at vi klarer å skaffe akkurat denne bil igjennom vårt store nettverk.

Broomguiden-referanse: 100329341

Kontakt

Sted

  • Adresse Ramstadsletta 24
    1363 HØVIK
  • KommuneBærum
  • FylkeAkershus
  • LandNorge