GRAND HOTELL SAUDA

HISTORIE OG EGENART
Det er historie i veggene på Saudas eldste hotell. Siden det ble bygget for 102 år siden, har det gjennom tiden opparbeidet seg et særpreg som til og med inspirerte forfatter Kjartan Fløgstad i arbeidet med boken ”Grand Manila”.

Grand Hotell Sauda ble opprinnelig bygget i sveitserstil, men framstår i dag mer moderne. Hotellet har 11 rom og alle badene ble renovert for få år siden. Det er et hotell med litt ekstra egenart, noe mer enn et vanlig kjedehotell, hvor samtidig komforten og servicen er på plass. Kontinentalfrokost er alltid inkludert.

bilde

MYE Å BY PÅ
Grand Hotell Sauda ligger lett tilgjengelig et kort steinkast fra hurtigbåtterminalen. Innen et par minutters gange finnes alle Saudas fasiliteter, som bibliotek, kino, kafeer, shopping og utendørs badebasseng. I kjelleren på hotellet finner man dessuten den tradisjonelt innredede puben Grand Manilla, som har alle rettigheter.

Sauda er en turistmagnet både sommer og vinter, mye takket være den spektakulære naturen som omringer byen. Enten man vil nyte skibakkene i Svandalen om vinteren, bruke golfbanen eller gå en av de flotte turløypene våre om sommeren, så skal man alltid ha et godt hotell å hvile ut på. Det finner du hos oss.

VELKOMMEN TIL GRAND!

Broomguiden-referanse: 100328155

Kontakt

Sted

  • Adresse Saudavegen 1
    4200 SAUDA
  • KommuneSauda
  • FylkeRogaland
  • LandNorge