Fjord Tours AS ble etablert i 1982 og selskapet tilbyr ferdig pakkede turer i hele Norge, både til det nasjonale og internasjonale markedet.Selskapet er lokalisert i Bergen.

Våre rundreiser går med offentlig transport som tog, båt og buss. Med andre ord, ønsker du å oppleve Norge på en behagelig og miljøvennlig måte, er våre rundreiser midt i blinken for deg.En fleksibel billett gjør at du kan stoppe underveis og nyte noen ekstra dager der du måtte ønske.

Det er ikke guide/reiseleder fra Fjord Tours på reisene. Våre turer er primært tilrettelagt for individuelle reisende, men vi skreddersyr også gruppereiser på forespørsel. Våre to mest kjente produkter er turen Norge i et nøtteskall® og Fjord Pass® - Norges største rabattkort for aktiviteter og attraksjoner.

bilde

 

Bærekraft
Vi i Fjord Tours har høye standarder for bærekraftighet innen turisme. Gjennom våre tiltak og i vår daglige drift drift forsøker vi til det ytterste å operere bærekraftig, både økonomisk og miljømessig.

Store deler av våre turer baserer seg på allerede eksisterende kollektive transportmidler. Nøkkelkomponentene i våre turer er tog og elektriske båter, noe som minimerer det økologiske fotavtrykket og maksimerer fordelene ved turene våre.

Vi samarbeider tett med lokale aktivitets-, transport- og overnattingsleverandører og støtter dem i å skape langsiktig økonomisk og miljømessig bærekraft i sitt nærmiljø.

Siden november 2010 har Fjord Tours AS vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift. Det betyr at vi har et sterkt fokus på miljøvern både i vår bedriftsstrategi og i den daglige driften.

Broomguiden-referanse: 100329474

Kontakt

Sted

  • Adresse Møllendalsveien 1A
    5009 BERGEN
  • KommuneBergen
  • FylkeHordaland
  • LandNorge