Spekehuset.no
- nettbutikken for matglede -

Spekehuset.no er ein nettbutikk som hovedsakeleg sel tradisjonsrik og førsteklasses kjøttmat frå Lundal. Me starta allereie hausten 1999 med varer over nett. Så ein kan vel sei at dette med nettsalg også begynnar å bli ein tradisjon.

Forsatt er det dei som ringer inn sin bestilling, så er du litt i tvil om dette med salg over nett, så kan du ta telefonen fatt.

Ettersom...
Lundal er ein produksjonsbedrift og berre sel engros, har nettbutikken saman med Åkrafjordtunet til oppgave å "bringa" varene frå Lundal ut til matglade privatpersonar som ynskjer noko ekstra.

Som dykk truleg veit er det vanskeleg for små produksjonsbedrifter å få innpass i dagligvarekjedane. Som eit resultat går du glipp av mange lokale "matperler" rundt om i landet vårt. For vår del ser me berre større og større moglegheitar gjennom salg direkte til deg på internett.

Med kunder fra Karasjokk i nord til Lindesnes i sør...
Spekehuset har nå over 1500 registrerte kunder frå lengst i sør til lengst i nord!

Det sier seg sjølv at det ikkje er lett for ein liten bedrift å gjøre tilbudet kjent. Beste markedsføringa ein kan få er at våre kundar er så fornøyde med både nettbutikken og produkta at dei tipsar familie, venner, arbeidskollegaer osv. om spekehuset.no. 

Me har no merka oss at som ein følgje av kvalitet over tid, ser ein at varene frå Lundal "har en lei tendens" til å stige i pris bare dei passerar Haukeli.

 

Broomguiden-referanse: 100329910

Kontakt

Sted

  • Adresse Teigland
    5590 ETNE
  • KommuneEtne
  • FylkeHordaland
  • LandNorge