Topcamp Mjøsa
Idyllisk camping og hytter med kort vei til alt Mjøsregionen byr på.

Bo hos oss  
Bo i våre hyggelige hytter og leiligheter, eller på våre flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og telt. Som gjest har du fri tilgang til vårt servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter og dusjer. 

Aktiviteter på vannet  
Test ut vår spektakulære, fargerike og flytende Wibit badepark. Det er tårn, trampoline, klatrevegger og morsomme utfordringer på vannet. Hvis du ønsker rolige soldager, finner du dem på stranden vår. Du kan også leie SUP-brett, kano og tråkkebåt i resepsjonen.

Ferie året rundt?  
Tenk å kunne nyte ferie året rundt! På Topcamp Mjøsa har vi totalt 330 sesongplasser tilgjengelig for både sommer og vinter. Du kan enkelt oppleve idyllisk innlandsferie, sene eller tidlige bad, uansett sesong. Vi har en stor lekeplass for de minste, med hoppepute, fotballbane og sykkelutleie.

Mat smaker tross alt best etter en lang dag med aktivitet, noe du kan nyte på Lavvoen. Hvis du ønsker å utforske nærområdet, er det en kort vei inn til Brumunddal sentrum.

Planlegg ferien  
Fra oss har du kort vei til alt Mjøsregionen har å by på. Fra kajakkpadling og klatrepark til lokale delikatesser og idylliske sykkelveier. En kort sykkeltur unna oss ligger Mjøsparken, med aktiviteter for store og små.

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Mjøsa! 

 

b

Broomguiden-referanse: 100332510

Kontakt

Sted

  • Adresse Bureiservegen 5
    2384 Brumunddal
  • KommuneRingsaker
  • FylkeHedmark
  • LandNorge