Stikla Pukkverk og Entreprenør AS 
utfører alt av pukk- og entreprenørtjenester innen privat- og næringsmarkedet i Trøgstad, Østfold og omegn.

Det er bare å ta kontakt med oss angående arbeidsområder, vi er svært fleksible, og vi skreddersyr løsninger som er tilpasset våre kunder. Alt arbeid blir utført profesjonelt og med svært høy standard. Materialer som anvendes er av høy kvalitet fra kjente vareleverandører. Vår styrke er er tillit og fokus på beste løsninger samt alltid topp kvalitet.

Pukkverk
Dette er en kort og god beskrivelse av tjenesten vi tilbyr. Hvis du har behov for denne tjenesten er det bare å ta kontakt med oss.

Fjellsprenging
Vi utfører en rekke tjenester innen fjellboring og fjellsprengning, enten det gjelder boring av boltehull, fjerning av fjell eller større produksjonsjobber.

Graving
Vi utfører alt innen grunnarbeid og graving. Vi tilbyr planering av alle typer tomter og drenering rundt grunnmurer. Vi graver også grøfter for legging av vann- og avløpsrør. Vi er en solid aktør innen grunn- og betong!

Fornøyde kunder
Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

La fagfolk gjøre jobben
Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen.

Solid samarbeidspartner
Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

 

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat!
 
Broomguiden-referanse: 100329710

Kontakt

Sted

  • Adresse Stikla
    1866 BÅSTAD
  • KommuneTrøgstad
  • FylkeØstfold
  • LandNorge