Vi er en ledende agentur og faghandel på varme og ildsteder. Vårt fokus er kvalitetsprodukter og smarte innkjøp fra ledende produsenter

Vi er opptatt av fagkunnskap og av et spennende og innovativt utvalg innen peiser, ovner, piper og tilbehør. Som fagbutikk og agenturhandel uten kjedetilknytning kan vi selv velge produkter og leverandører og gi deg et utvalg som tilfredsstiller de strengeste kravene til kvalitet, design og funksjon.

Vi ble etablert i 2007, og er i dag 9  ansatte. I løpet av disse årene har vi etablert oss som et stort varmesenter, med kunder fra hele Norge. Vi tror årsaken til at vi har lykkes er et stort engasjement for kvalitet og et stort utvalg til markedets beste priser.

De fleste av våre produkter kjøper vi direkte fra europeiske produsenter i større innkjøp. Produktene tilbys levert med Bring, samt av vi tilbyr montering der du bor med lokale samarbeidende montører.. Vi kan derfor tilby  både et stort utvalg og gode priser fra anerkjente leverandører av bakeovner, peiser, ovner, piper og andre relaterte produkter.

Vi er til stede på ledende messer på sør og østlandet,  du finner mere info hvor og når på  www.seljordvarme.no

b

 

Broomguiden-referanse: 100330082

Kontakt

Sted

  • Adresse Steinsrudvegen 7
    3840 SELJORD
  • KommuneSeljord
  • FylkeTelemark
  • LandNorge