Pionérer innen bærekraftige
kontor- og overnattingsløsninger

Podtown ønsker å bidra til økt verdiskapning for våre kunder, ved å tilby plassbesparende overnattingsløsninger av høy komfort.

Våre kostnadseffektive produkter er utviklet i samarbeid med verdens største produsent av kompakte kontor- og overnattingsløsninger. Vi er stolte over at alle våre modeller er bygget med de mest miljøvennlige materialer tilgjengelig i markedet.

KOMPLETT INNREDET - TEK17 - INGEN FUNDAMENTERING - RASK LEVERING

b

INGEN FUNDAMENTERING
Hytten er bygget på rammeverket til en 40 fots stålcontainer og kan i utgangspunktet settes hvor som helst og krever ingen byggesøknad de to første årene. For permanent fundamentering bruker vi de kostnadseffektive jordskruene.

SKREDDERSØM
Vi har et rikt utvalg av farger og materialer og konfigurerer enheten etter dine ønsker - både på interiør og eksteriør.

Vårt kunde- og miljøløfte er solid forankret i FN's bærekraftsmål 11-13. Vi tilfører samfunnet smartere løsninger med uslåelige energibesparelser, som setter minimale fotavtrykk.

Våre banebrytende modeller er like fleksible som de er geniale og kan på en unik måte tilpasses brukeren uansett behov. Uavhengig av  bransje eller hvilket kapasitetsbehov dere har så er det smart å ta en prat med oss.

Vi lover å gjøre vårt ytterste for å øke deres kapasitet for både permanente og periodiske behov. 

Vil du vite mer om Podtown - kontakt oss i dag for spennende prat.

Broomguiden-referanse: 100330226

Kontakt

Sted

  • Adresse Kvaløya 30
    5385 BAKKASUND
  • KommuneAustevoll
  • FylkeHordaland
  • LandNorge