Orkelbogen Friluftssenter er et Kurs- og Konferansesenter som ligger 736 moh på Kvikne i Tynset Kommune. Senteret ble bygget i 2008 og er tilpasset grupper på 10-48 personer som vil bo og spise på gården, og gjerne oppleve naturen rundt - eller aktiviteter i vår regi.

Vi tar imot bare en gruppe av gangen, så her vil dere ha hele gården med egen kokk og vertskap for dere selv under hele oppholdet.

Gården passer godt til arrangementer, som bryllup, konfirmasjon, julebord, møtevirksomhet eller andre bedriftssamlinger. Gården ligger i Kvikneskogen omtrent ei mil sør for Kvikne sentrum.

Elva Orkla renner rett bak fjøset. Krysser du elva over brua, kommer du til Fætten, noen hundre meter sør for gården. Her ligger Langhuset og gapahukene, hvor du kan grille og varme deg rundt bålet både innendørs og utendørs.

22 rom (dobbeltrom/familierom), hvorav 2 er tilpasset funksjonshemmede. 2 møterom + flere stuer som kan benyttes som grupperom.

bilde

Aktiviteter
På Fætten ligger også det 12 dekar store aktivitetsområdet.

I tillegg byr fjellet på uendelige muligheter for friluftsliv og naturopplevelser til alle årstider, både til fots, på ski, eller kanskje dere vil prøve hundekjøring. Vi har også en innendørs jaktsimulator for hagleskyting. Her er det mulig å trene i trygge og varme omgivelser med sin egen hagle!

Vi hjelper deg med å skreddersy et opplegg som passer for dere.

Broomguiden-referanse: 100329066

Kontakt

Sted

  • Adresse Orkelbogen Gård
    2512 KVIKNE
  • KommuneTynset
  • FylkeHedmark
  • LandNorge