Kyprosreisen arrangerer trygge, rimelige og kvalitetsbevisste reiser til i Kypros, hele året. Unn deg noe ekstra, og nyt sommeren hele året med oss.

Kyprosreisen ble etablert i 2017, primært med fokus på seniorreiser og gruppereiser, og har med tiden utviklet seg til spesialister på alle typer reiser til Kypros, til mennesker i alle aldre. Kyprosreisen driver også Cypernresor, et svensk datterselskap av Kyprosreisen.

Per i dag tilbyr Kyprosreisen trygge og rimelige reiser til et stort utvalg nøye utvalgte hotell, hver 7 dag, hele året.

HVORFOR VELGE OSS

Trygghet 
Kyprosreisen har et stort fokus på våre gjesters trygghet, og våre gjesters tillitt er viktig for oss. Vi følger alltid utenriksdepartementets råd og fokus, og skulle et uhell skje er Kyprosreisen er tilknyttet flere private sykehus og leger som tilbyr det beste innen medisinsk behandling, som er dekket av din reiseforsikring.

Personlig service
Vi legger stor vekt på at din reise skal være personlig, og vi har derfor egne reiseledere som er med deg under oppholdet, gode aktivitetstilbud på alle hotell, kundeservice som alltid er tilgjengelig på telefon, epost eller på Facebook, og vi er tilknyttet lokale tilbud som kun gjester av Kyprosreisen kan benytte seg av. Hos oss er du som gjest alltid førsteprioritet, og vi gjør vårt beste for å imøtekomme alle våre gjesters krav og ønsker.

Kunnskap
Kyprosreisen spesialiserer seg kun på Kypros som destinasjon, noe som gir oss en bred kunnskap og oversikt over hotell, reisemål og aktiviteter i Kypros. Vi kan derfor tilby deg nøye utvalgte hotell, og destinasjoner, håndplukket av våre Kypros spesialister, som ingen andre reisebyrå i landet kan tilby en dag i dag.

Valuta for pengene
At våre gjester for valuta for pengene er viktig for oss, og vi tilbyr sol, bad, aktivitetstilbud og avslapping til en rimelig pris.

Ulike betalingsalternativer
Kyprosreisen tilbyr i dag betaling via våre hjemmesider med Mastercard, Visa, og andre store korttyper, eller overføring av penger via nettbank.

Kontakt oss på post@kyprosreisen.no, eller ring vår kundeservice på tlf +47 401 29 500 hvis du skulle ha noen spørsmål, eller trenger hjelp med din bestilling.

Broomguiden-referanse: 100329838

Kontakt

Sted

  • Adresse Storgata 28
    1607 FREDRIKSTAD
  • KommuneFredrikstad
  • FylkeØstfold
  • LandNorge