Hafslo Gjestehus var tidligere også kjendt som Hillestad Hotell og Hillestad Turistheim. Bygget vart satt opp i 1948, og vart totalrenovert i 2001 og 2002. Me har 6 leiligheter til utleie. Kvar leilighet har eit soverom, oppholdsrom, kjøkken og bad. Leilighetane har plass til mellom 2 og 7 personer.

Plaseringa til Hafslo Gjestehus ligg slik til at man har utsikt utover Hafslovatnet, og man er nerme mange aktivitetar i fjell og natur.

bilde

Hafslo er ein ideell plass for dei som vil få med seg mange av dei opplevelsane norsk natur kan by på. Det ligg tett på både brear og fjell, og på vinterstid er Sogn Skisenter og eit godt springbrett til flotte opplevelsar.

Hafslo har og eit flott vatn der man kan fiske ørret om sommeren, og gå på ski om vinteren dersom isen har lagt seg. Det ligg og mange fine stiar og vegar, som er ideelle for turgåing og sykling. Det er mange fine dagsturar i området rundt Hafslo slik som Urnes stavkyrkje, Breheimsenteret I Jostedalen, Sognefjellet og Bokbyen i Fjærland for å nevne noken.

Om vinteren kan Hafslo skilte med landets lengste skitrekk, med mange fine løypemuligheter for både langrenn og utfor.

Broomguiden-referanse: 100328968

Kontakt

Sted

  • Adresse Hillestad
    6869 HAFSLO
  • KommuneLuster
  • FylkeSogn og Fjordane
  • LandNorge