Eggedal Borgerstue er et lite, familiedrevet hotell med en intim atmosfære. Stedet er opprinnelig en gammel skysstasjon med en lang og spennende historie. I dag drives stedet som overnattings- og serveringssted, og har vært drevet av familien Koren Bøle i 45 år.

Eggedal Borgerstue - når du trenger det lille ekstra.

Eggedal Borgerstue ligger sentralt i Buskerud, ca. to timers kjøretid fra Oslo. Hotellet ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser i Kunstnerdalen - de samme omgivelser som inspirerte både Chr. Skredsvig og Th. Kittelsen. Kunstnerhjemmene deres, samt Blaafarveværket i Modum, er flotte turmål med utgangspunkt i Eggedal.

Vårt kjøkken
Vi legger vekt på å gi våre gjester personlig service og god hjemmelaget mat - gjerne tradisjonskost fra Sigdal og Eggedal. Våre gjester setter pris på den hjemmelagde lokalmaten. Storgårdscafeen er åpen mandag til lørdag kl. 10.00 - 21.00. Søndag har vi åpent kl. 13.00 - 20.00. Da serverer vi også vår populære Søndagsbuffet.

Overnatting
Vi har 16 soverom med ulik innredning og atmosfære. Rommene har navn etter tidligere bruk.

Bestemors Loft
I hotellet har vi også vår egen interiørbutikk – Bestemors Loft. Her kan du finne skjulte skatter blant antikvitetene, eller nye perler fra kjente leverandører.

 

 

 

Broomguiden-referanse: 100328201

Kontakt

Sted

  • Adresse
    3359 EGGEDAL
  • KommuneSigdal
  • FylkeBuskerud
  • LandNorge