VERKSTED
Vi hjelper deg med alt fra service og reparasjon, til enklere jobber som dekkskift og bytte av pærer. Vi bruker den siste teknologien tilpasset stort sett alle bilmerker, og med moderne diagnoseutstyr finner og reparerer vi feil i bilens tekniske system. Vi følger alltid produsentenes anbefalinger ved service og reparasjon.

Vi har spesielle testere for europeiske og asiatiske bilmerker, samt hovedtester for BMW, og kan utføre testing, nullstilling, koding og programmering.

Vi er selvføgelig godkjent for å utføre periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) på alle biler opptil 3500 kg.

SERVICE
Hos oss er alle biler velkomne. Uansett bilmerke beholder du fabrikk- og nybilsgarantien på din bil ved service og du får selvsagt gyldig stempel i serviceheftet. Vi bruker den seneste teknologien tilpasset til stort sett alle bilmerker.

Vi lagerfører servicedeler til Mitsubishi og BMW. Vi har alltid gode priser på dekk.

b
 
FORESPØRSEL OM SERVICE ELLER REPARASJON
Send en henvendelse til oss om ønsket tjeneste på din bil, gjerne også med ønsket tidspunkt, så gir vi deg en rask tilbakemelding!

RUSTBEHANDLING
Ved å ta en understellsbehandling hos oss, sikrer du at bilen ikke ruster under kjøring på saltede veier.  Vi har lang erfaring med rustbehandling av de fleste bilmerker. Når det gjelder hvordan de motstår rustangrep, og hvilke tiltak som fungerer best for å motvirke korrosjon, har vi høy kompetanse på dette. Gi bilen din en antirustbehandling som gir god rustbeskyttelse.

Broomguiden-referanse: 100330964

Kontakt

Sted

  • Adresse Øravegen 18
    6652 Surnadal
  • KommuneSurnadal
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge