Norske Bunader ble etablert i 1999 og har etter hvert blitt en av Norges ledende leverandør av bunader.

Vi tilbyr mer enn 130 ulike bunader, og selger over 3000 i året. Mønstrene og broderiene på våre bunader er i samsvar med norske bunadstradisjoner.

Vi kjøper alle våre materialer fra norske leverandører, som har lang erfaring med å levere stabil kvalitet. Vi føler oss så trygge på eget håndverk at vi gir livstidsgaranti på broderi og søm. Vi har høyt kvalifiserte skreddere i Kina som tar seg av tilskjæring og brodering, mens montering og justering foretas av våre erfarne skreddere i Norge.

Leveringstid er avhengig av bestilling og vil variere fra bestilling til bestilling. Normalt er det en prøving med tilpassing før bunaden er klar til levering, vi anbefaler også at bunaden prøves ved utlevering for å ta en siste sjekk.
Ved bestilling av bunad i nettbutikken vil vi at du setter minimum 5 måneder leveringstid og noterer ned første bruksdato i kommentarfeltet.

bilde

Vi har butikk i Oslo, Moss, Stavanger, Bergen, Trondheim og Harstad. Vår egne systue finner du i forbindelse med butikken på Smestad. Du er hjertelig velkommen for å se på bunadene våre, for å slå av en prat eller om du trenger hjelp til valg av bunad. Du kan også bestille din bunad i vår nettbutikk. Ønsker du derimot ikke å ta mål selv kan du ta turen til en av våre fem butikker, eller melde deg på vår sms-liste, da vil du motta en melding neste gang vi reiser til ditt distrikt. Vi reiser Norge rundt ca 4 ganger i året for måltaking, prøving og justering av bunader.

Vi jobber kontinuerlig for å yte den beste service til våre kunder!

Velkommen til oss!

Broomguiden-referanse: 100328619

Kontakt

Sted

  • Adresse ULLERNCHAUSSEEN 1
    0377 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge