Med saltvann og strandskvulp rett utenfor hotelldøren og Norges tropiske paradis på innsiden ønsker vi velkommen til Quality Hotel Skjærgården.

360-visning av hotellet
Er du nyskjerrig på hvordan det ser ut hos oss? Bli med på en digital reise med 360-visning av hotellet.

Barnas Hotell
Hele året gjennom er vi Barnas Hotell. Det betyr at barn alltid er velkomne, og at de alltid vil være i fokus for oss som jobber på hotellet. Vi har aktiviteter for både store og små barn, og spesielt i helger og skoleferier (skolerute Telemark, utenom høstferien) skjer det masse på hotellet som vil gjøre at dagene flyr og søvnen blir dyp.

Vår badepark er hele 4000 kvadratmeter stor, og med 31 grader i vannet hele året er dette det nærmeste du kommer et tropisk paradis i Norge. Badeparken er en populær helgeaktivitet i vinterhalvåret, og redningen for feriefolket når sommeren svikter. Og når sommeren smiler, har vi naturligvis et basseng utendørs også. Inngang er ikke inkludert i overnattingspriser.

Vi har også en 360-visning av badeparken.

Priser: 125 NOK per voksen/ barn. Barn 0-3 år gratis.

The Social Bar & Bistro – klassiske bistroretter i Langesund
Vi tilbyr et bredt utvalg av klassiske bistroretter med en moderne vri, alt med sjøutsikt. Nyt alt fra pasta og saftige burgere til favoritter som Cæsarsalat, i en trivelig og sosial atmosfære. Perfekt for enhver anledning, enten du kommer alene eller med kolleger, familie eller venner.

Aktivitetsfylt konferanse
Vi har lang erfaring med gjennomføring av både små og store konferanser. Hos oss kan du hente inspirasjon fra naturen og sjøluften. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å bygge den perfekte konferanse.

Langesund
En liten spasertur eller kjøretur unna hotellet møter du Langesund, en by med maritime tradisjoner helt tilbake til 1570, og var tidlig en av landets viktigste byer innen skipsfart. Mange vil påstå at Langesund er det stedet i Norge med flest soldager, og spesielt i sommersesongen yrer stedet av kultur og uteliv. Her finner du også Wrightegaarden, byens kulturhus og konsertscene, med det som må være landets triveligste bakgård. 

Gea Norvegica Geopark
Rundt hotellet finner du et stort Geopark-område, både i Steinvika og Rognstranda. Noe av det kan du gå til, og annet kan du sykle eller kjøre til. Geoparken sprer kunnskap om vår geologiske naturarv, og viser sammenhengene mellom geologiske prosesser og vår egen eksistens. Geoparken er støttet av UNESCO.

Broomguiden-referanse: 100332467

Kontakt

Sted

  • Adresse Stathelleveien 35
    3970 Langesund
  • KommuneBamble
  • FylkeTelemark
  • LandNorge