Lyngen Ski og Fiskecamp ligger i hjertet av Lyngen kommune, med en omtrentlig avstand på 75 km. fra Tromsø by.

Stedet har i de senere år nærmest blitt til en turistattraksjon på grunn av sine fabelaktige omgivelser. Lyngen Ski og Fiskecamp er laget nettopp for dere som vil oppleve nord-norsk natur på sitt beste!

Vår hytte ble ferdigbygget i april 2016. Den er plassert et steinkast unna havet, med en magisk utsikt over Lyngsalpene og fjorden. Hytta er bygd i en moderne gammelnorsk bygningsstil med handlaftet tømmer. Den brukte byggeteknikken går 600-700 år tilbake i tid. Ettersom campen er helt ny, har den ypperlig standard, og er bygd spesielt for turister.

Vårt mål har vært å tilby dere ei hytte som praktisk talt har alt, og litt til! Hytta er meget romslig med fire soverom, (som inkluderer åtte soveplasser), to bad, stue, kjøkken og bod. Den har også varmekabler i alle gulv og er i tillegg utstyrt med en stor jacuzzi, som har blitt svært godt mottatt av våre gjester.

b

Vi kan også tilby dere utleie av båt. Ellers kan det nevnes at det finnes en dagligvarebutikk på stedet, med 15-minutts gåavstand fra campen. Alt dere trenger vil dermed være i nærheten av dere. Vi er ellers veldig godt kjent i området og vil alltid være behjelpelig med alt dere måtte lure på; alt fra aktuelle aktiviteter til praktiske spørsmål.

Vi snakker både norsk, engelsk og russisk. Hjertelig velkommen skal dere være!

Broomguiden-referanse: 100330618

Kontakt

Sted

  • Adresse Ørstrandveien 112
    9064 Svensby
  • KommuneLyngen
  • FylkeTroms
  • LandNorge