Velkommen til Groven Camping og Hyttegrend i hjerte av Telemark. Bo komfortabelt i nyrenoverte tømmerhytter med kjøkken og bad, eller nyt enkelheten i hyttetunet i tradisjonsrike omgivelser, med beitende geiter som nærmeste nabo. Her kan du blant annet overnatte i «Loftet» som med sine 700 år er en av  Norges eldste utleiehytter.

Om du har hjemmet med deg, har plassen godt tilrettelagte oppstillingsplasser for camping med moderne sanitæranlegg. Servering av pizza og lokale forfriskninger, samt gode turmuligheter frå plassen. 5min gange til handelssentrum, her finner du både større kjeder og unike nisjebutikker. 

På Groven ligger det godt tilrette for å skape gode ferieminner med hvilepuls. Plassen er bygget opp i soner som dekker den enkeltes behov for skjerming og oversikt. Plassen har egen badedam med flåter, lekeplass med geitekje og kiosk med salg av is. 

Åmot er et knutepunkt for veinettet i Vest-Telemark og Groven blir den perfekte base for å utforske Fjell-Telemark. Gaustatoppen, Tretoppvegen, Lårdalstigen, Soria Moria og Telemarkskanalen for å nevne noen av de populære attraksjonene Telemark har å by på.

b

Groven er også et perfekt stoppested for deg som veifarende mellom øst og vest, med nær beliggenhet til Åmot sentrum og E-134. 

Velkommen til Groven Camping og Hyttegrend i Vinje!

Broomguiden-referanse: 100332456

Kontakt

Sted

  • Adresse Raulandsvegen 41
    3890 VINJE
  • KommuneVinje
  • FylkeTelemark
  • LandNorge