Tradisjon & kvalitet
Hansen & Dysvik er en familieeid kjede med over 60 års erfaring med tekstiler til norske hjem. Vi kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp, og bygger vårt kjedekonsept på tradisjon, kvalitet og tillit. 

Etter mange år som ledende forhandler av hjemmetekstiler i Norge, er Hansen & Dysvik nå på vei inn i en ny drakt men med den samme lidenskapen for design og de samme målrettede verdiene.

En kombinasjon av vårt eget brand "Mesterdun" som er vår bærebjelke, og et utvalg sterke merkevarer for hjemmetekstil og interiør, gjør Hansen & Dysvik til det selvsagte valg for deg og ditt hjem den dag i dag.

bilde

Et stykke norsk tekstilhistorie
Det hele startet i Oslo i 1953. De to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12. Her skulle de selge tekstiler til hjemmet og de hadde bestemt seg for at de skulle gjøre det stort.

Det gikk raskt lovord om den gode kvaliteten og de lave prisene og det var alltid stor trafikk og lange køer i butikken i Pilestredet. Etterhvert som årene gikk ekspanderte Hansen & Dysvik og starten på kjeden slik den er i dag var et faktum.

bilde

Kjeden er familieeid og drives nå av tredje generasjon. De grunnleggende verdiene for kjeden har siden starten vært: stort utvalg, gunstige priser, god kvalitet, god service, faglig kompetanse og en trygg handel. Finn din nærmeste butikk på www.hd.no

Broomguiden-referanse: 100328539

Kontakt

Sted

  • Adresse Rasmus Solbergs vei 2
    1400 SKI
  • KommuneSki
  • FylkeAkershus
  • LandNorge