Drømmer du om å bli en profesjonell bilselger?

Vi driver en salgsskole for å utdanne profesjonelle bilselgere. Vi tilbyr dagkurs i Oslo, eller kombinert nettkurs for deg som er opptatt på dagtid eller bosatt andre steder i Norge. Vi jobber tett med bilbransjen i hele Norge og sørger for at pensum er oppdatert og tilpasset til dagens marked og behov. Kontakt oss nå om du ønsker deg en karriere som bilselger.

bilde

EN NY GENERASJON BILSELGERE

Et generasjonsskifte står for døren. Kundene fremstår i dag som mer kunnskapsrike og fremfor alt mer bevisste enn tidligere. Konkurransen om kundene er stor og kravet til bilselgerne er derfor økende på områder som produktkunnskap, kundebehandling og økonomi. Bilselgeren må være troverdig og den beste rådgiveren for kunden.

Bilakademiet har siden 1995 utdannet bilselgerne fra hele landet. Stadig flere av bilforhandlerne ønsker at du har en utdannelse fra Bilakademiet for å komme i betraktning ved nyansettelse.

Hos oss lærer du alt du trenger både i teori og praksis for å bli en profesjonell bilselger.

Vi har avtaler med bilforhandlere i de fleste store byene i landet, som tilbyr praksisplasser til motiverte og dyktige studenter som går ut av fra oss. En praksisplass er ofte det som skal til for å få erfaringen som skal til for fast ansettelse.

 

Broomguiden-referanse: 100329683

Kontakt

Sted

  • Adresse Bygdøy allé 68
    0265 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge