Superutstyr for superbiler
Her kan du finne offroad utstyr fra bransjens mest prestisjetunge produsenter. Her er det stål, krom og flerårig ingeniørerfaring. Perfekte prosjekter – perfekt utførelse.

Gode grunner for samarbeid
Vi kan anbefale utstyr som er ideelt tilpasset bilen din. Vi skal hjelpe deg med å finne det riktige produktet og monterer alt sammen til slutt. Vi kan også lage spesielle bøyler for din bil på bestilling.

Valgt av førere
Vi kjører også bil. Vi kjører i terreng og i utmark. Vi kjenner våre produkter best og vet hva man bør passe på. Car Design er en offroad-butikk rett fra veien: gode produkter til rimelig pris, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Kvalitet for alle terreng
Siden 2011 leverer vi alt som kan gi våre kunder sikkerhet og la dem nyte kjøringen.

Vi har utstyr for terrengbiler, personbiler, lastebiler og SUV-er, prosjektert for alle utfordringer, fra isete veier til polarnatten. Våre kunder får alltid det beste.

Vi har ivaretatt høyeste nøyaktighet i mange år i virksomheten vår. Derfor klarte vi å bygge oss et god omdømme og fikk mye ros fra kundene fra hele landet. Vi er stolte når kundene våre kommer tilbake til oss med flere biler. Det er den beste bekreftelsen på at vi er en stabil leverandør og partner.

Vi forsyner våre kunder med:

  • tilbehør og utstyr til terrengkjøring
  • bilstyling
  • felger og dekk
  • utstyr for terrengbiler, personbiler, lastebiler og SUV-er

Sortimentet vårt kommer fra utprøvde produsenter fra hele verden: produktene er tilpasset lokale forhold og kan stoles på i alle situasjoner. Vi tilbyr også utstyr for elektriske biler.

Alltid i tide
Din bestilling er viktigst. Vi respekterer din tid og bestreber oss alltid på å levere bestillingen til avtalt tid. Dette er en del av vår reputasjon og vår forpliktelse mot kunden.

Utprøvd og pålitelig
Vi har alle nødvendige sertifikater og attester påkrevd av markedet og offentlige myndigheter. Vi driver næringsvirksomhet med nummeret NO 997479157 MVA.

For enhver bil og ethvert terreng
Vi er en representant for slike varemerker som Cobra-SOR, Antec, Schiessler Edelstohl Design, Shadow Tuning, Extrem Design eller Misutonida og Carryboy: Alle disse produsentene er ledere i en bransje hvor stål, krom og mange års erfaring blir til produkter som tjener sine eiere i mange år.

Terrengkjøring og offroad har vært vår lidenskap og drivkraft i mange år. For oss er det mer enn salg av utstyr. Derfor kan du alltid stole på oss.

Vi er åpne for samarbeid med produsenter og forretningspartnere. Når to gode firmaer møtes, vil kunder bare tjene på dette. Vi er alltid etter nye forslag og muligheter på markedet, til fordel for oss og våre kunder.

Velkommen hos Car Design
Norge er et sted hvor offroad-kjøring kan skje hvor som helst. Enhver vei kan bli “off”. Våre kunder vet dette godt.

Takrailene som du kan stole på. Bøylene som øker sikkerheten. Prisene som er like gode som kvaliteten. Velkommen hos oss!

Alle de beste varemerkene
Fullt utvalg av varer fra amerikanske, japanske og europeiske produsenter. Produkter utprøvd av tusener av kunder, i tusener av biler. Se sortimentet vårt nedenfor og finn det som bilen din trenger.

Harde som stål
Vi selger kun de produktene som vi kan stå for. Vi tilbyr nøyaktig utvalgte løsninger for selv de vanskeligste veiforholdene, like slitesterke som stålet de er laget av.

Skreddersydde bøyler
Kufangere og bøyler bør være ideelt tilpasset bilen. Derfor prosjekterer vi og fremstiller bøylene på bestilling for våre mest krevende kunder. Spør oss hvordan vi gjør dette.

 

 

Broomguiden-referanse: 100326980

Kontakt

Sted

  • Adresse Solbakkvegen 65
    6488 MYKLEBOST
  • KommuneSandøy
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge