I vår nettbutikk finner du høykvalitetstilskudd på sprayform. 

Vi har valgt å benytte de beste råvarene vi kan få tak i og kombinert dem med naturlige hjelpestoffer som gir god smak, og muligheten til å levere dem som spray. En spray har mange fordeler.

Det er lett å ta, smaker godt og sørger for et optimalt opptak som bare overgås av injeksjoner. Det fører til at du får maksimalt utbytte av de dosene som er tillatt i Norge.

bilde

Selskapets styreleder, Jens Veiersted har grunnfag i idrett ved Norges Idrettshøyskole fa 1981, og siden det har han vært meget engasjert i trening, ernæring og helse.

Jens er utdannet ernæringsterapeut fra ION - Institute for Optimum Nutrition i London. ION ble stiftet i 1984 av Patrick Holford, en kjent ernæringsekspert i England. ION tilbyr et treårig deltidsstudium i sammenhengen mellom ernæring og helse, som fører frem til en diplomeksamen og tittelen "Ernæringsterapeut DipION".

Videre er Jens hovedlærer i ernæring på Tunsberg Medisinske Skole som blant annet tilbyr studier som kvalifiserer til titlene "Kostholdsveileder TMS" og "Ernæringsterapeut". Tunsberg Medisinske Skole er en av Norges største skoler innen helse og ernæring.

I tillegg har han oversatt flere bøker fra engelsk og svensk, vært redaktør for den norske utgaven av ”Bedre uten brød” samt fagkonsulent i forbindelse med oversettelser av bøker om ernæring og helse for flere forlag.

Jens er også en etterspurt foredragsholder, som alltid får meget gode tilbakemeldinger for sin evne til å forklare sammenhengen mellom kosthold og sykdom på en forståelig måte.

Broomguiden-referanse: 100328426

Kontakt

Sted

  • Adresse Øverbergveien 46A
    1397 NESØYA
  • KommuneAsker
  • FylkeAkershus
  • LandNorge