På HotSpring.no,
er vi forpliktet til å gi deg den absolutt beste SPA bad opplevelsen som eier.

Vår forpliktelse til våre kunder
Vi forstår at valg av leverandør er like viktig som å velge massasjebad selv -fordi å eie et massasjebad betyr et både langvarig forhold med produsenten, så vel som den lokale forhandleren partner. Hot Spring hedrer dette forholdet ved å utstede hvert eneste massasjebad med beskyttelse i form av en solid garanti. Vi tilbyr trygghet ved å levere den beste service og support i over hele Norge.

Vår integritet og styrke
På Hot Spring har vi en kultur for integritet som reflekterer vår forpliktelse til kvalitet og til å betjene våre kunder. Vi har vært markedsledende på kvalitet, hygiene og strømsparing i over 30 år, og er verdens nummer én-selger merkevare av massasjebad. Hot Spring Massasjebad AS leverer bad som kommer fra Hotspring i USA, en del av Masco Corporation. Sistnevnte er et Fortune 500-selskap som har kvalitetsprodukter inkluderer Delta ® kraner, KraftMaid ® skap og Behr ® maling i sin portefølje.

Vår satsing på kvalitet
Vi er opptatt av å lage verdens beste massasjebad. Avansert ingeniørkunst og innovasjon gjør Hot Spring Spas uovertruffen i kvalitet og energieffektivitet. Vi er forpliktet til å sikre at våre massasjebad er lettest å bruke og ta vare på. Vi setter standarden for å være energieffektive og miljøvennlige.Åpningstider:
Man-fre: 9.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

 

Broomguiden-referanse: 100327527

Kontakt

Sted

  • Adresse Ramstadsletta 8
    1363 HØVIK
  • KommuneBærum
  • FylkeAkershus
  • LandNorge