Trenger du lokale til kurs/konferanser, selskaper, bryllup, arrangementer eller overnatting? Vi tilbyr alt dette i fantastiske omgivelser. Her kan du nyte kaffekoppen, bare et steinkast fra havet og en ti minutters kjøretur fra Stavanger sentrum.

En hotelldrift av kjærlighet

Ventilene Viste Strandhotell er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og en sosial virksomhet. Vårt hotell drives av ungdom og unge voksne i arbeidstrening og av frivillige, og inntektene går direkte til barne- og ungdomsarbeidet Ventilene i Kirkens Bymisjon. Vi ønsker å gi dem gode opplevelser og nye relasjoner. Vi vil åpne dører, og gi dem verdifull arbeidstrening og erfaring som de får bruk for, uansett hva de ønsker å jobbe med senere. Det er fantastisk å se hvordan ungdommen utvikles gjennom mestring, trygghet og trivsel her hos oss. Det spesielle med vårt hotell er at gjestenes behov og ønsker blir dekket, samtidig som vårt arbeid for ungdommen støttes. Målet er å få ungdommen til å føle at de kan, og betyr noe.

Slå to fluer i en smekk - Bruk vårt hotell, samtidig som du hjelper andre.

Som en av Norges få hotell rett ved sjøkanten, tilbyr vi et vakkert uteområde preget av vestlandsidyll. På vår veranda kan du nyte kaffen med utsikt ut mot Vistebukta som strekker seg ut over Nordsjøen. Når koppen er tom, kan du få ut litt ekstra energi på en av våre volleyball-, fotball- eller basketball baner. For den ekstra spreke- nyt et forfriskende bad på Vistestranden rett nedenfor hotellet.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting i et av våre 23 rom (31 i hverdager) på vårt hotell, med totalt 40 (48) sengeplasser. Velger du et av våre 10 utsikts dobbeltrom kan du våkne opp til en unik havutsikt, omringet av ro fritt for støy fra byen. På vårt hotell kan du velge mellom: enkeltrom- twinrom- dobbeltrom- 3 sengsrom og leilighet/suite (familierom). Du kan booke helt fritt etter dine behov, så gjør vi vårt beste for at dine ønsker innvilges.

Vi tar gjerne imot gjester som ønsker langtidsleie på rom, og ordner slik at oppholdet blir en fin og behagelig opplevelse.

Kontakt oss for tilbud og booking: vistestrandhotell@bymisjon.net  / 51208666

Lokaler til konferanse/kurs

Vi leier ut kurs- og konferansesaler, konferanserom og møterom med plass fra 10 til 240 personer. Vi har fem ulike møterom og konferanserom/saler, og tilbyr gratis parkering og wifi under oppholdet. Bruk våre lokaler i rolige omgivelser hvor lunsjpausen kan nytes langs strandkanten, mens du likevel kun er en ti minutters kjøretur unna Stavanger sentrum. Hvorfor ikke velge samfunnsnytten når bedriften skal gjennomføre konferanse eller markeringer? Ved å bruke våre lokaler får dere ikke bare dekket eget behov, men i tillegg støtter dere vårt arbeid for og med unge pårørende både indirekte og direkte.

Se mer informasjon om de ulike møterommene på vår nettside, eller kom innom for en omvisning. Mer om Ventilene og arbeidet med barn og unge på Facebook: www.facebook.com/ventilene

Kontakt oss for priser og muligheter: vistestrandhotell@bymisjon.net /51208666

Lokaler til selskap, bryllup og andre arrangementer

Ønsker dere å feire den store dagen i vakre naturomgivelser, hvor trafikkstøy erstattes av bølgesus? Sammen kan vi skreddersy selskapet etter deres ønsker og behov, slik at bryllupet/selskapet blir akkurat slik dere hadde sett for dere. Det er altså mulighet for å sette eget preg på lokalet. Vårt fokus er omsorg for mennesket og vi vil gjøre vårt ytterste for at dagen blir minnerik, og at våre gjester sitter igjen med en god opplevelse hos oss.

På vårt hotell har vi Bernersalen, Restauranten og Buen som festsaler med plass fra 70 til 240 gjester. For solskinnsdager har vi også en flott veranda ut mot havet, og gressplen like ved strandkanten til bruk. Vi har egen prest som kan vie på stranden eller på terrassen om dere går med bryllupsplaner. Vi har også Maritim som kan leies ut som et selskapslokale med plass fra 10 til 24 personer med direkte utgang til stranden. For litt mindre selskap har vi Dusavik, en fin liten sal med plass til 14 personer.

Dersom dere ønsker lokale for andre markeringer, eller uformelle arrangementer, har vi også her mange muligheter. Sammen finner vi en god løsning.

Kontakt oss for priser og muligheter: vistestrandhotell@bymisjon.net  /51208666

Åpen servering: Hver uke tilbyr vi søndagsbuffé og hver torsdag tilbyr vi komlebuffé. Ta med familie og venner, og nyt et godt måltid i vår flotte restaurant!

Kontakt oss for mer informasjon og booking: vistestrandhotell@bymisjon.net  /51208666

Velkommen til Viste Strandhotell - et hjem fylt av kjærlighet, omsorg og ro!

Broomguiden-referanse: 100330187

Kontakt