Best i faget

Røros Malerservice AS er firmaet for gode resultater og en seriøs aktør du kan stole på. Vårt firma har forpliktet oss til å levere tjenester og produkter av beste kvalitet, slik at du som kunde kan nyte både gjennomføring og resultat.

Gjennom klar og tydelig kommunikasjon ønsker vi at prosessen rundt våre tjenester skal bli så enkel og profesjonell som mulig.

SERVICEOMRÅDE
Vi leverer profesjonelle maleroppdrag som passer ditt behov og dine forespørsler. Vi har ekspertise til å utføre alt innen malerfaget. La oss få vite hvordan vi kan hjelpe nettopp deg så sørger vi for at opplevelsen blir utført effektivt og som avtalt.

Vi arbeider hardt for å få et godt kundeforhold slik at våre kunder synes det er hyggelig å komme i kontakt med oss. Vi elsker tilbakemeldinger så ikke nøl med å ta kontakt.

Øye for detaljer
Få det resultatet du fortjener med vår ekspertise, til en gunstig pris. Som malere tar vi all vår kunnskap og erfaring med til hver jobb. Men det som skiller oss fra mange andre er vårt øye for detaljer og vår evne til å håndtere alle kunders behov.

Alltid beredt
Vi ønsker å gjennomføre våre prosjekter raskt og effektivt med høy kvalitet. Vi forstår hvor viktig det er å føle seg trygg og bekymringsfri når man skal velge maler. Det er derfor vi investerer masse tid og energi i å være best mulig forberedt for alle forespørsler og for å unngå at kunder føler bekymringer.
Les Mer

Ekspertise for alle
Vi hjelper private og offentlige kunder med vår ekspertise. I samarbeid med de fleste entreprenører i distriktet er vi ute etter å gjennomføre dine planer for flotte omgivelser enten det er hjemme eller på arbeidsplassen.
Les Mer

 

 

 

 

Broomguiden-referanse: 100330791

Kontakt

Sted

  • Adresse Sollihagaen 6
    7374 Røros
  • KommuneRøros
  • FylkeSør-Trøndelag
  • LandNorge