Broom-guiden
1 - 30 av 189 resultater

Kungshamns Bildepå Aktiebolag

Välkommen till Kungshamns Bildepå AB! Vi utför service, reparationer och försäkringsskador på alla förekommande märken på marknaden. Vi har varit verksamma i över 30 år och har vårt säte i Kungshamn, Bohuslän. Bland sol, klippor och hav får vi vår energi till att göra ett utmärkt jobb för Er kunder.

BIL 1 MO AS

Velkommen til BIL1MO AS Bil 1 Mo AS tilbyr reparasjon av lette kjøretøyer og verkstedtjenester. Vi har også salg av deler, dekk og utstyr og tjenester tilknyttet virksomheten.

SJØHOLT LAST OG BUSS AS

Sjøholt Last og Buss er et reparasjonsverksted for tyngre kjøretøy. Det vil si for buss, lastebil og andre tyngre kjøretøy.

MOBILE BERGEN AS

Mobile Bergen AS - bilforhandlergruppe med til sammen 25 bilforretninger, bilsalg på 12.000, omsetning på 2 milliarder og til sammen 600 ansatte. Opel i Europa er en av de ledende europeiske bilprodusentene, og tilbyr en bred produktportefølje med tysk kvalitet, innovativ design og teknologi.

VESTFOLD AUTOGASS AS

Vestfold Autogass! Spar penger og miljøet! Vestfold Autogass bygger om bilen din til gassdrift(LPG)

TRICONOR NORGE AS

Vi gjør det med spenning - mens du venter! Stort delelager innen dynamoer og startereTriconor Norge AS er et spesialistverksted som påtar seg oppgaver innen elektriske reparasjoner for de fleste bilmerker og fritidsbåter.

DäckMäster i Karlstad AB

DäckMäster i Karlstad Välkommen till Däckmäster i Karlstad AB, din totalleverantör av däck och fälg till allt, från det minsta till det största. Här hos oss kan du göra hjulinställning och även serva ditt AC-system. Mån-tors. 07.00-17.00 Fre. 07.00-16.00 (Frukost 09.00-09.30, Lunch 12.30-13.00)

SKAATHUN BILVERKSTED AS

Velkommen til Skaathun Bilverksted AS – Bilverksted på Os Skaathun Bilverksted AS ble startet i 2008 av Ole Viggo Skaathun, og holder til på Os like utenfor Bergen. Skaathun Bilverksted AS utfører det meste av reparasjoner og service på alle bilmerker, og er en del av den landsdekkende kjeden Mekonomen. Vi mener at dette kommer også våre kunder til gode, men slik solid samarbeidspartner i ryggen har vi tilgang på nødvendig kompetanse og bildeler av høyeste kvalitet.

Bragges bil o fordonsrep

Bragge Bilverkstad! Vi utför de flesta reparationer på de flesta bilmärken. Utläsning av felkoder med Bosch-diagnos. Hos oss hittar du alltid bra pris på däck och fälgar.

BILGLASS SENTERET AUTO ØKERN AS

Bilglass-Senteret Når du gjør forretninger med Bilglass-Senteret gjør du et smart valg. Vi kan det vi driver med. Totalt har vi nå 36 års erfaring med bil og har med det spesialisert oss innenfor yrket. Våre tjenester: Bilglass Solfilm Takluker Bilverksted Bildekk

TUNEJORDET BILVERKSTED AS

- et Mekonomen Bilverksted Vi står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ta kontakt på telefon eller epost så hjelper vi deg.

RUST CHECK NORGE

Vi er importør og representant for Rust Check produkter i Norge og Nord- Europa. Vi utfører også antirustbehandling i våre lokaler med spesialutstyr til formålet.

NEXTCAR AS

Nextcar er en satsing mellom Ødegårds Bil og Jaro Bil. Sammen leverer vi et totalkonsept med nye og brukte biler, samt premium bruktbiler.

HAMAR AUTO AS

Hamar Auto tilbyr deg som kunde et trygt bilkjøp fra vårt bruktbillager eller som direkte importør av din drømmebil.

AUTOCO BÆRUM AS

AUTOCO BÆRUM NORGES STØRSTE CITROËNFORHANDLER Hos Autoco Bærum er du alltid velkommen - enten du skal kjøpe ny, brukt bil eller ha utført reparasjoner/service på den bilen du har!

VIKA BILVERKSTED Odd B Kvernberg

Velkommen til Vika Bilverksted! Vi har 40 år i bransjen og tilbyr: • Reparasjon, vedlikehold service på alle biler. • Periodisk kjøretøykontroll.

AUTOBRANSJENS LEVERANDØRFORENING

Består av frittstående importører og grossister av bildeler og rekvisita. Medlemmenes utenlandske leverandører er de samme merkevareprodusenter som leverer "originaldeler" til bilsamlefabrikkene

JENSÉNS ALLSERVICE

Jenséns Allservice Jenséns Allservice är ett tvådelat företag där den ena delen är bilverkstad för alla sorters bilar och specialisering på Volvo samt försäljning av reservdelar.

GLADENGEN LAKK & KAROSSERI

Gladengen Lakk & Karosseri AS er et topp moderne verksted med høyt kvalifiserte fagfolk som har mange års erfaring i bransjen. Vi reparerer og lakkerer alle typer skader, alle merker og modeler. Vår spesialitet er Mercedes Benz.

OTTESTAD AUTO AS

Velkommen til Ottestad Auto AS! Ottestad Auto AS ble stiftet juni 2014. Vi har over 20 års fartstid innen salg og gode erfaringer innen bilbransjen. Vårt mål er å yte god service og levere kvalitet til våre kunder. Vi er en av de få som faktisk leverer kvalitets biler i de fleste prisklasser fra 15.000 og opptil 300.000. Vi ønsker med dette og fortsette denne suksess ved å tilby: God service, ryddighet, og konkurransedyktige priser. Med dette så kommer vi til å markere oss innen bransjen.

BILMESTEREN SOLA AS

Bilmesteren Sola AS er et bilverksted med autorisasjon av Statens Vegvesen for service, reparasjon og vedlikehold på alle bilmerker. Vi er medlem av bilverkstedkjeden Sjekkpunkt. I Sjekkpunkt samarbeider over 140 av landets mest erfarne, frittstående bilverksteder og lokale deleleverandører. Vi tilbyr våre verkstedkunder profesjonell service og høy kvalitet på deler og arbeid.

TVEITA BILSERVICE AS

Velkommen til Tveita Bilservice AS! Vårt verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 22274290 så hjelper de deg.

AUTO NORD AS

AUTO NORD AS er Meca butikk og grossist, samt Meca car service bilverksted, og vil fortsatt satse stort på dette i fremtiden.

BIL SENTER AS

BilSenter AS er merkeforhandler i Fredrikstad og Hvaler for kvalitetsmerkene Honda, Citroën og DS. Vi er en stor aktør innenfor nybil- og bruktbil- salg i Nedre Glomma Regionen. Vi holder til sentralt i «Bilbyen» på Råbekken, ved RV109, midt i mellom Sarpsborg og Fredrikstad.

SKRIM BILPLEIE AS

Vi holder til i topp moderne anlegg i Kongsberg. Med meget lang erfaring og høy motivasjon er vi ledende innen faget.
Antall treff: 189. Viser 1 - 30 Neste