MB SERVICE AB

MB SERVICE AB

Service och reparationer på de flesta bilmärken - Ackrediterade av Swedac att släcka besiktningsorganens 2:or på egna reparationer

MECHTECH ENSJØ

MECHTECH ENSJØ

Vi kan tilby ALLE merker dette: EU kontroll, samt. Utbedring av kontroll - Service - Reparasjon - Forstillingskontroll - Et komplett verksted nær deg.

Oslo
TÄRNA MEK

TÄRNA MEK

När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver.

SAUDA BILVERKSTAD AS

SAUDA BILVERKSTAD AS

Vi er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil - og din lommebok.

Sauda
ÅDNEKVAM AUTO AS

ÅDNEKVAM AUTO AS

Velkommen til Ådnekvam Auto! Ådnekvam Auto er et autorisert bilverksted som holder til på Åsane Byggsenter utenfor Bergen. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker, uansett årsmodell. Ved utført service får du 1 års mobilitetsgaranti. (les mer om mobilitetsgaranti på www.automester.no)

Bergen
HOLTAAN LAST AS

HOLTAAN LAST AS

Holtan Last AS er et merkeverksted for Iveco vare- og lastebiler. Et tradisjonsrikt verksted med historie helt tilbake til 1919. Delelager, Utleiebiler.

Oslo
MØLLER BIL VEST AS

MØLLER BIL VEST AS

Møller Bil Oslo Vest (før Skøyen) er Norges største forhandler av Audi. Og Norges eneste Audi Sport forhandler med blant annet agenturet på R8.

Asker
Alingsås Motorgrupp AB

Alingsås Motorgrupp AB

Välkommen till Alingsås Motorgrupp Alingsås Motorgrupp är ett nystartat företag, med branschkunniga personer som har en mångårig erfarenhet efter tre generationer i motorbranschen. Vårt fokus ligger främst på försäljning av nya och begagnade husbilar.

Kaptens Motor AB

Kaptens Motor AB

Tanken med företaget är att erbjuda kunden en helthetslösning för sin bil. Vi finns i Orsa i Dalarna.

RINGEN BILVERKSTED AS

RINGEN BILVERKSTED AS

Velkommen til Ringen bilverksted AS! Ringen bilverksted AS er et autorisert bilverksted og en del av BilXtra kjeden. Vi ligger 350 meter vest for Ringen kino, på Grünerløkka i Oslo. Våre mekanikere har over 20 års erfaring og bred kompetanse inne alle bilmerker.

Oslo
Tony Persson Bil- & Däckservice AB

Tony Persson Bil- & Däckservice AB

Lagerene våre er fylt opp med vinter- og sommerdekk og felger.

KBV NORGE AS

KBV NORGE AS

KBV Norge AS er et frittstående og nøytralt selskap som har utviklet systemer for å kontrollere og høyne kvaliteten av driften i hele bilverkstedet. Deler av dette systemet er utviklet av den svenske bilbransjen (Kontrollerad Bilverkstad) hvor vi har en samarbeidsavtale med enerett for bruk av dette systemet i Norge.

Skedsmo
AUTO-BENZ AS

AUTO-BENZ AS

Vi er din Mercedes-Benz spesialist, og er totalleverandør til din Mercedez-Benz. Våre medarbeidere har flere tiårs erfaring med Mercedes-Benz.

Ringsaker
NORDKAPP BILSERVICE AS

NORDKAPP BILSERVICE AS

Vi holder til I Honningsvåg, nærmere sagt Nordkappveien 80, og kan tilby en rekke tjenester for deg og din bil. Bilutleie: Vi har bilutleie av bil, minibuss og hengere.

Nordkapp
ENVIRO BIL NESBRU AS

ENVIRO BIL NESBRU AS

Siden 2008 har vi hold til på Nesbru. Midt mellom Asker og Bærum. Her er vår visjon å være markedsleder i personlig service, salg og vedlikehold av elbiler.

Asker
EIDANGER AUTO AS

EIDANGER AUTO AS

Vi tilfredsstiller de strengeste kravene for et autorisert verksted, det forplikter oss til å sette høye krav til våre medarbeidere med jevnlige tekniske kurs for oppdatering innen bil faget.

Porsgrunn
SLH INVEST AS

SLH INVEST AS

Over 20 års erfaring med Volkswagen og Audi. Trygghet, sikkerhet og personlig service

Oslo
TURESSONS BIL OCH REP AB

TURESSONS BIL OCH REP AB

Den personliga verkstaden - Vi vill göra bilägandet enkelt och bekymmersfritt. Fullauktoriserad märkesverkstad och certifirerad skadeverkstad

BILENS EKSOSANLEGG AS

BILENS EKSOSANLEGG AS

VELKOMMEN TIL BILENS EKSOSANLEGG! Bilens Eksosanlegg ble etablert i 1957, og er Norges eldste spesialverksted for eksosanlegg. Vårt gode renommé er opparbeidet gjennom mer enn 59 år i bransjen, dette er din beste garanti for å få utført skikkelig arbeid. Vi monterer raskt og effektivt til riktig pris.

Vestby
Nordby Autoservice

Nordby Autoservice

MekoPartner Bilverkstad är en rikstäckande verkstadskedja med 130 verkstäder som med kunskap & engagemang erbjuder dig prisvärd service och reparation av din bil.

MASKIN & AUTO SERVICE AS

MASKIN & AUTO SERVICE AS

Vi er din lokale kontakt for Iveco og DAF!

Sandnes
Munkedals Bilservice AB

Munkedals Bilservice AB

Med lang erfaring i bilbransjen bla. innen utvikling av SAAB i Trollhättan, har vi høy kompetanse og er eksperter på SAAB og OPEL.

Engelbrekts Motor AB

Engelbrekts Motor AB

Engelbrekts Motor AB ligger i Charlottenberg vid norska gränsen. Hos oss hittar du en stor butik med det mesta som du behöver till bilen. Vi har även bilverkstad där du får hjälp med service, mekaniska arbete och däck.

HARILA AS

HARILA AS

Harila gruppen er etablert i fylkene Finnmark og Troms. Konsernets forretningsområde er i hovedsak innen bilanlegg for Toyota, Lexus og Volvo.

Tromsø
BILIA PERSONBIL AS

BILIA PERSONBIL AS

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og verksted for Volvo og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler.

Lillehammer
EVJE ANTIRUST

EVJE ANTIRUST

Velkommen til Evje Antirust! Vi holder til i Evje og tilbyr: • Antirustbehandling med Fluid Film • Antirustbeskyttelse • Rustbehandling

Evje og Hornnes
ENGELAND ANTIRUST AS

ENGELAND ANTIRUST AS

Velkommen til Engeland Antirust! Engeland Antirustutfører understellsbehandling på alle biltyper inkl varebiler. Vi bruker Fluidfilm Landolin olje som behandling.

Kristiansand
WHEEL SMITH GEIR GRANLI

WHEEL SMITH GEIR GRANLI

Hjulbygging og reparasjoner av motorsykkelhjul. Ring for priser på 468 64 180 - Geir Granli

Sør-Odal
ENGELAND SKADE & LAKK

ENGELAND SKADE & LAKK

Velkommen til ENGELAND SKADE & LAKK! Engeland Skade & Lakk utfører reparasjoner og lakkering av biler. Vi har vært i bransjen i 30 år, med andre ord har vi lang og bred erfaring fra bransjen.

Kristiansand
BILSKADE & LAKK HAMMERFEST AS

BILSKADE & LAKK HAMMERFEST AS

Vi er et bilskadeverksted som tar takst, utbedrer karrosseriskader og lakkerer, spot repair, ac service på alle biler. Alle har fagbrev innen bilskade.

Hammerfest
1 - 30 av 181 resultater