Broom-guiden
1 - 30 av 239 resultater

BILIA PERSONBIL AS

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo kan du kjøpe i delebutikken.

SOLFILM & FOLIE SPESIALISTEN

Det beste for deg som kunde Montering av solfilm og folie. Sofilm kan monteres på ruter/Folie kan monteres i/på biler, campingvogner, bobiler, lastebiler, fly, båter, anleggsmaskiner i hus-vinduer m.m

BILFORUM FOLLO AS

Vi er din lokale Mitsubishi-forhandler og har som formål å tilby alt du trenger til din Mitsubishi, i tillegg til god og personlig service.

SVEN KVIA AS

Velkommen til Sven Kvia - trygghet siden 1922 Kjøp din nye bruktbil hos oss! Sven Kvia er Opel og Hyundai forhandler som holder til i Sandnes, Stavanger og Flekkefjord. Firmaets hovedkontor er bilanlegget på Lura i Sandnes. Her disponerer vi over 5000 m² i tillegg til opparbeidede parkeringsplasser og grønt areal, slik at det totale utbygde området er på 25 dekar.

OPT Bilpleiesenter

Husker du den gode følelsen av ny bil? Vi gir deg drømmen og kjøregleden tilbake! OPT har drevet bilpleiesenter i over 20 år, og våren 2008 åpnet vi landets mest moderne bilpleieanlegg på Ramstadsletta på Høvik der vi nå har sentrert all vår virksomhet. Våre største kunder er bilforhandlere der vi klargjør både brukte og nye biler for salg. I tillegg dekker vi mange bedrifts- og privatkunders behov for profesjonell bilpleie.

TORMEC, DIN BILVERKSTAD AB

Vi utför fackmässiga bilreparationer, service och underhåll och hos oss får du alltid ett personligt bemötande och snabb service - Tveka inte att ringa!

NORMANN BILVERKSTED AS

Vi legger vekt på høy teknisk kompetanse og etterutdanning på våre mekanikere. Vi er et offentlig godkjent, autorisert bilverksted. Vi oppfyller Vegdirektoratets krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker. Vi benytter originaldeler eller merkedeler med tilsvarende kvalitet.

KUNGSÅRA BILDEMO AB

Vi er en miljøvennlig og kvalitetssertifisert bedrift hvor du kanfinne brukte bildeler til de fleste merker. Vi jobber for deg, og takket være vårt datadrevet lager, kan vi raskt hjelpe deg med det du søker. Her gjør du et kupp!

HOLTAAN LAST AS

Velkommen til Holtan Last AS! Holtan Last AS er merkeverksted for Iveco. Vi utfører EU-kontroller, service og reparasjoner på kjøretøyer. Vi har også utleiebiler. Kom og test nye Iveco Dai.

KAR AS

Et solid og moderne skadesenter for plast, lakk, karosseri og glasskader i Mo i Rana!

LÜTKEN & CO AS

SUNNERE BILMOTOR BE OM PRO-TEC BEHANDLING VED NESTE OLJESKIFT. Det er relativt lett å unngå dyre reparasjoner på din bil. Ved et oljeskift byttes som regel kun oljen uten at motoren blir renset. På sikt kan dette bli en kostbar affære. Renser du motoren med våre produkter er det kun snakk om en pris på noen hundrelapper. Lar du være kan du ende opp med å bruke flere tusen kroner på verksted.

AUTO BILEKSPERT AS

Våre mekanikere har lang erfaring og bred kompetanse på de fleste bilmerker. Ta kontakt med oss for timebestilling eller jobbforespørsel. Bilverkstedet er godkjent av Statens Vegvesen for service, reparasjon og vedlikehold på alle bilmerker.

TURESSONS BIL OCH REP AB

Den personliga verkstaden - Vi vill göra bilägandet enkelt och bekymmersfritt. Fullauktoriserad märkesverkstad och certifirerad skadeverkstad

SLEMMESTAD KAROSSERI AS

Velkommen til Slemmestad Karosseri AS Vi holder til på Evjetun industri område 8. Vi er et skadeverksted for person og varebiler.

HUSEBY SOLUTIONS

Utfører lakkering med Rubberspray/dip. vi hel-lakkerer biler, felger, Atv, motorsykler osv. Vi har bredt utvalg av farger. Vår leverandør har til enhver tid ca 60 farger på lager.

ELITE BIL AS

Elite Bil AS ligger lett tilgjengelig langs gamle riksvei 4. I de lyse og oversiktlige lokalene i Storgata 79, Raufoss . Salg av bruktbiler og import av biler fra Sverige og Tyskland er hovedgeskjeften, helst så nye biler som mulig. Bilene skaffes på bestilling fra kunder, for det meste Audi, BMW og Mercedes. Om du skulle ønske andre bilmerker, skaffes selvsagt de også. I tillegg til salg av biler tilbyr de verkstedtjenester og bilpleietjenester i de samme lokalene.

BERTEL O STEEN BUSKERUD AS

Velkommen til Bertel O. Steen Buskerud! Bertel O. Steen Buskerud AS er Mercedes-Benz og Peugeot-forhandler i Drammens-regionen. Vi ønsker deg som kunde hjertelig velkommen til våre lokaler på Kjellstad, enten det er for kjøp av bil eller et verkstedbesøk.

ENVIRO BIL NESBRU AS

Salg av elbiler. BilXtra verksted - elbil, bensin og dieselbiler. Importør av elbilen mia electric. Vi selger også el-sykler fra EcoRide.

AUTOPOWER NORGE AS

Leverer profesjonell tuning til bil, traktor, lastebil og båt. Vi leverer i tillegg oppgraderte bremser, støtdempere og fjærer. Autopower Norge AS ble etablert i 1996. Vårt hovedfokus er tuning og forbedring av kjøreegenskaper. Kjerneprodukter er Autopowers CTC-Tuning og Autopowers høykvalitets powerbokser samt oppgraderte bremser, støtdempere og fjærer.

MELAND AUTO AS

Vi er et autorisert bilverksted som startet i 1993, og vi har i dag 11 ansatte. Våre mekanikere er oppdatert på det siste nye til en hver tid. Vi bruker service/slitedeler av original kvalitet eller bedre.

QUICK STOPP KALBAKKEN AS

Velkommen til Quickstopp! Vi tilbyr: Bilvask Utvendig vask Vask med svamp samt tørking med syntetisk pusseskinn. Grunnpakke Utvendig vask med svamp, samt tørking med syntetisk pusseskinn. Innvendig mattevask, støvsuging, vindusvask og støvtørking.

BULDER VERKSTED FAUSKE

Velkommen til Bulder Verksted Fauske! HØY KOMPETANSE OG LANG ERFARING. Bulder Verksted (tidl. Mesta Verksted) kontrollerer, vedlikeholder og reparerer kjøretøy og maskiner for store og små markedsaktører innen leverandørmarkedet, bank og finansieringsinstitusjoner, industri, offentlig og privat virksomhet. Våre teknikere og mekanikere har solid produktkunnskap og lang erfaring i vedlikehold av maskiner og kjøretøy.

EIDANGER AUTO AS

Vi er et SjekkPunkt Bilverksted som foretar alle mulige servicer på det meste av personbiler. Vi har også et meget godt samarbeide med OBD Performance og kan derfor tilby chiptuning i form av Power eller ECONOMY tuning for de fleste bilmerker - nye som gamle.

BILMESTER1 TROMSØ AS

Velkommen til Bilmester1 Tromsø! Din bil-Vårt ansvar. Vi utfører: Service og reparasjon av alle bilmerker EU kontroll (PKK) på biler opp til 3500 kg Skifte av frontruter Hjulstillingkontroll

AUTOSERVICE SOLØR AS

Vi er et veletablert bilverksted med totalt ni ansatte som holder til på Sønsterudsmoen i Åsnes. Vi er ikke kun et verksted, men selger bildeler, dekk og felg, snøscooter, ATV, moped, hagemaskiner, henger, bruktbil og motorsportutstyr. Vi har leiebil, -henger og dekkhotell.
Antall treff: 239. Viser 1 - 30 Neste