Broom-guiden
1 - 30 av 118 resultater

Sagveien Bilverksted AS

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke.

Skansen Auto as

  Velkommen til Skansen Auto as Skansen Auto AS er et Godkjent Bilverksted tilknyttet Mekonomen kjeden. Hos oss får du 3 års garanti på deler og arbeid. Reparerer og tar service på alle bilmerker. Også Amerikanske biler og bobiler. EU-kontroll på biler opp til 7500kg. Vi er godkjent for EU-kontrol, reparasjoner og service på biler opp til 7500kg. Vi har og reparasjon på Amerikanske biler og bobiler. EU-kontroll Vi er godkjent til å ta EU-kontroll på alle biler opp til 7500kg. Vi tar 399, -...

CAR-SERVICE Antirust

Velkommen til CAR-SERVICE! Vi holder til i Tromsø og tilbyr: Tjenester og salg innen antirustbehandling og tjenester som naturlig hører sammen med dette. Bilen Din Ruster!

ANTIRUSTBEHANDLING ØSTFOLD OG AKERSHUS

ANTIRUSTBEHANDLING ØSTFOLD OG AKERSHUS Velkommen til Slitu Karosseriverksted. Vi tilbyr: Mercasol Antirustbehandling, biloppretting / karosseriverksted, SIKKENS billakkering, lastebillakkering, industrilakkering, møbellakkering, Autoglym bilpleie, lakkforsegling, impregnering, bilvask, motorvask, bilutleie, varebilutleie, bilglass mm.

Roy Andersson Bilbolaget

Velkommen til Roy Anderson Bilbolaget i Arvika! Vi er en moderne og ambisiøst bilhandelkonsern med virksomheter i Dalsland og vestre Värmland. Vi har lang erfaring med over 50 års erfaring i bransjen.

J MÆHLUM REP VERKSTED

Vår spesialitet er Citroen og Peugeot, og vi har 40 års erfaring innen merket. Vi har gode fraktavtaler, og sender deler over hele landet!

Auto Teknikk

Velkommen til Auto Teknikk! Jeg har over 30 års erfaring fra tidligere autorisert verksted. Har lang erfaring innen: Reparasjon Lakkering Styling og tuning Restaurering biler/ veteranbiler.

Nordic Dent

  Velkommen tilNordic Dent AS På kvalitet og service finner du neppe mange som slår oss! Joakim Karlsson og Magnus Fenny er spesialister på lakkeringsfri bulkoppretting. Firma blev etablert i Norge 2004 og har siden dess fått ett gott annerkjent navn i bransjen. Vi leverer hovedsakelig våre tjenster til ulike bilforhandlere i Bærum -Oslo -Lillestrøm -Ski og Jessheim i nord till Sarpsborg i sør. Private kunder i Østlandsområdet betjenes·på verkstedet til·vår samarbeidspartner Multibil·som holder...

Bilverksted Lakk & Karosseri

Verksted og bilopphoggeri i ett- Velkommen! Bilverksted Lakk & Karosseri ble etablert i 1988. Vi er et frittstående bilverksted som reparerer alt innen karosseri skader, kollisjonsskader og ruteskift.

KAROSSERIMESTEREN AS

Velkommen til Karosserimesteren as Vi utfører reparasjoner av karosseri- og rustskader. Vi er behjelpelige med skademelding, taksering av skade osv. For oss er det viktig at kundene våre blitt tatt godt vare på. Vi vil alltid yte maksimalt for at de blir fornøyd.

OSLO BILSENTER AS

  Velkommen til Oslo Bilsenter AS Oslo Bilsenter ble stiftet i 1982 og omsetter årlig rundt 400 biler. Vårt bilanlegg er i stadig vekst og har utviklet seg til å omfatte over 6.000 kvm av høy standard. Vi er i dag 13 ansatte. Vårt bilanlegg fremstår i dag som et av de mest attraktive i Norge. Oslo Bilsenter holder til i Grenseveien 73 på Ensjø, Norges mest besøkte bilmiljø. Mercedes, BMW og Audi Hos oss finner du mange spennende bilmodeller, med et godt utvalg innen Mercedes, BMW og Audi....

Cylmo AS

Velkommen til Cylmo AS! Spesialist på motordeler. Norges største motorverksted. Bil, snøscooter, MC, traktor, lastebil, båt og moped.

BREMSNES BILVERKSTED AS

  Velkommen til Bremsnes Bilverksted Bremsnes Bilverksted er en del av Mekonomen og holder til i Averøy. Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service. Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker og gir deg 3 års garanti på deler...

Mårvik bilverksted

Velkommen til Mårvikbilverksted! Vi har lang erfaring i bransjen og har spesialisert oss på reparasjoner av Mercedes. Vi har avanserte diagnose utstyr for Mercedes. Kom innom i dag for tilbud. T. 949 87 266.

FAIR MONT AS

  Velkommen til FairMont AS! Salmakerverksted - Skifting av bilkabrioleter, reparasjon og omtrekking av bilinteriør, båtputer og båtkalesjer. Monteringsverksted - bilstereo, DVD, navigasjonssystemer m m i bil, båt og taxi Mobiltelefoni -  vi fører det meste fra markedsledende leverandører Bilstereo, DVD, navigasjonsutstyr - vi fører det meste fra markedsledende leverandører Navnet Fair Mont betyr bokstavlig talt at du som kunde skal få førsteklasses...

BILGLASS SENTERET AUTO ØKERN AS

  Velkommen til Bilglass-Senteret AS Når du gjør forretninger med Bilglass-Senteret AS gjør du et smart valg. Vi kan det vi driver med. Totalt har vi nå 36års erfaring med bil og har med det spesialisert oss innenfor yrket. De servicene vi kan tilby, er det Bilglass-Senteret som gjør best i denne byen. Samtidiger vi opptatt av at ikke alt skal være skjemaer og "fyll ut her", nettopp fordi hva vi velger å gjøre, varierer etter hva slags bil vi har foran oss. Dermed kan du føle deg trygg på at...

OTTERLEI AUTO AS

Velkommen! Otterlei Auto As overtok driften av Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Vårt hovedmål nå er og utvikle og fornye oss videre.

OTTERLEI AUTO AS

Velkommen! Otterlei Auto As overtok driften av Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Vårt hovedmål nå er og utvikle og fornye oss videre.

AutoTeknikk.no

VI ER MEDLEM AV AUTOMESTER SOM HAR: ?Godkjente verksteder ?Faglig dyktighet ?Etterutdanningsprogram som gjør oss kvalifisert til å reparere alle bilmerker ?Reparasjon kun etter avtale med kunde

KONGSVINGER BILSENTER AS

  Velkommen til Kongsvinger Bilsenter Kongsvinger Bilsenter AS er Peugeot og Mercedes-Benz forhandler på Kongsvinger. Vi har mange kompetente og entusiastiske medarbeidere. Verksted Bilen din fortjener den beste pleie og omsorg Vi er et autoristert merkeverksted, og ved å bruke oss får du mange fordeler du ikke oppnår andre steder. Alt arbeid foregår etter bilfabrikantens retningslinjer og arbeidet blir utført av spesialister til konkurransedyktige priser. I tillegg får du originalstempel i...

GRANNES SODABLAST SYSTEM AS

Grannes Soda Blast systems er en avansert, miljøvennlig teknologi, for fjerning av maling, lakk, olje / grease og andre forrurensinger. Dette ved bruk av natriumbikarbonat og trykkluft. Nå endelig i Norge, nærmere bestemt i Rogaland.

KT Bilservice AS

Velkommen til KT Bilservice AS! Vi er medlem av Meca-kjeden. Vi har lang erfaring som mekanikere fra merke verksted. Hos oss tilbyr vi alle slags tjenester innenfor bilreparasjon samt også kjøretøykontroll.

Fana Caravan

Fana Caravan har over tid etablert gode kontakter med produsenter og leverandører av campingvogner i Sverige, Tyskland og Italia.Vi forhandler merkene CABBY, Laika og Böckmann og tilbyr campingvogner, bobiler og alle slags tilhengere til meget gunstige og konkurransedyktige priser.Velkommen til Velkommen til Fana Caravan! Fana Caravan har over tid etablert gode kontakter med produsenter og leverandører av campingvogner, bobiler og utstyr rundt om i Europa.

Team Verksted

Velkommen til Team Verksted! Team Verksted som kjede ble etablert først i juli 2011, men verkstedene som kjeden består av har lang, god og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy. Vi er pr 1. januar 2013 14 heleide og 2 deleide verksteder fordelt fra Kristiansand i sør til Stjørdal i nord. Vi arbeider også med flere nye prosjekter og målet vårt er i løpet av 2015 å ha 20 ? 25 verksteder.

Turessons Bil och Rep

Den personliga verkstaden- Vi vill göra bilägandet enkelt och bekymmersfritt.   Vi på Turessons har en vision av den personliga verkstaden. Där service, kvalitet och helhetslösning ligger i fokus.Vår ambition är alltid att göra våra kunder unika och bilägandet enkelt och bekymmersfritt.För oss är bra service och kvalité en självklarhet. Vi vill vara det givna valet av verkstad för dig.Välkommen till Turessons - den lilla verkstaden med det stora hjärtat. ÖppettiderMåndag-Fredag...

Tidy Car Larvik

Velkommen Tidy Car Larvik! Alle bilmerker har i dag fabrikkgaranti mot gjennomrusting, og mange bileiere lures av nettopp ordet garanti. Husk at du som bileier har plikter som må overholdes for at garantien skal være gyldig. Fabrikkgarantien gjelder bare når det er gjennomrusting på bilen, og når skaden oppstår innenfra hulrom og ut. Vi behandler biler fra både bilforhandlere og privat kunder.

TORMEC - Din Garasje AB

  TORMEC - ditt bilverkstedVelkommen til vårt moderne servicesenter! Vi utfører reparasjon, service og vedlikehold på bil. Vi tilbyr personlig, hyggelig og rask service. Prisen avtaler vi på forhånd, og dersom prisen avviker fra det vi ble enige om vil du alltid bli kontaktet før eventuelle reparasjoner blir utført. Ønsker du å holde kostnadene nede kan vi benytte oss av reservedeler og tilby finansiering gjennom rentefrie lån. Vi gjennomfører kriseservice hele dagen. Ikke nøl med å ringe!...

Toten Bilopphugger

Velkommen Toten Bilopphuggeri! Toten Bilopphuggeri ble etablert i 1959 med èn ansatt. Bedriften drev i hovedsak med skrapjern, og etter hvert hoggebiler og delesalg, brukt og nytt. I 1994 ble bedriften omgjort til A/S, og vi fikk avtaler med forsikringsselskaper om kjøp av skadebiler. Det ble da etablert en egen avdeling på 10 dekar på Kraby, med kun skadebiler.

Syverstad Karosseri og Bruktbil

Velkommen til Syverstad Karosseri og Bruktbil! Når uhellet er ute og du har vært utfor en bilulykke, trenger ditt kjøretøy et verksted med dyktige medarbeidere. Vanligvis velger ditt forsikringsselskap et bilverksted de har en egen avtale med. Det få tenker over er at de kan velge verksted selv. Vi vil at du som kunde skal velge det beste verkstedet for deg og din bil.

Varanger-Auto

Velkommen til Varanger-Auto! Vi tilbyr: Nyttekjøretøy Bruktbil Verksted Personbil