Broom-guiden
1 - 30 av 187 resultater

TUNEJORDET BILVERKSTED AS

- et Mekonomen Bilverksted Vi står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ta kontakt på telefon eller epost så hjelper vi deg.

RUST CHECK NORGE

Vi er importør og representant for Rust Check produkter i Norge og Nord- Europa. Vi utfører også antirustbehandling i våre lokaler med spesialutstyr til formålet.

NEXTCAR AS

Nextcar er en satsing mellom Ødegårds Bil og Jaro Bil. Sammen leverer vi et totalkonsept med nye og brukte biler, samt premium bruktbiler.

HAMAR AUTO AS

Hamar Auto tilbyr deg som kunde et trygt bilkjøp fra vårt bruktbillager eller som direkte importør av din drømmebil.

AUTOCO BÆRUM AS

AUTOCO BÆRUM NORGES STØRSTE CITROËNFORHANDLER Hos Autoco Bærum er du alltid velkommen - enten du skal kjøpe ny, brukt bil eller ha utført reparasjoner/service på den bilen du har!

VIKA BILVERKSTED Odd B Kvernberg

Velkommen til Vika Bilverksted! Vi har 40 år i bransjen og tilbyr: • Reparasjon, vedlikehold service på alle biler. • Periodisk kjøretøykontroll.

AUTOBRANSJENS LEVERANDØRFORENING

Består av frittstående importører og grossister av bildeler og rekvisita. Medlemmenes utenlandske leverandører er de samme merkevareprodusenter som leverer "originaldeler" til bilsamlefabrikkene

JENSÉNS ALLSERVICE

Jenséns Allservice Jenséns Allservice är ett tvådelat företag där den ena delen är bilverkstad för alla sorters bilar och specialisering på Volvo samt försäljning av reservdelar.

GLADENGEN LAKK & KAROSSERI

Gladengen Lakk & Karosseri AS er et topp moderne verksted med høyt kvalifiserte fagfolk som har mange års erfaring i bransjen. Vi reparerer og lakkerer alle typer skader, alle merker og modeler. Vår spesialitet er Mercedes Benz.

OTTESTAD AUTO AS

Velkommen til Ottestad Auto AS! Ottestad Auto AS ble stiftet juni 2014. Vi har over 20 års fartstid innen salg og gode erfaringer innen bilbransjen. Vårt mål er å yte god service og levere kvalitet til våre kunder. Vi er en av de få som faktisk leverer kvalitets biler i de fleste prisklasser fra 15.000 og opptil 300.000. Vi ønsker med dette og fortsette denne suksess ved å tilby: God service, ryddighet, og konkurransedyktige priser. Med dette så kommer vi til å markere oss innen bransjen.

BILMESTEREN SOLA AS

Bilmesteren Sola AS er et bilverksted med autorisasjon av Statens Vegvesen for service, reparasjon og vedlikehold på alle bilmerker. Vi er medlem av bilverkstedkjeden Sjekkpunkt. I Sjekkpunkt samarbeider over 140 av landets mest erfarne, frittstående bilverksteder og lokale deleleverandører. Vi tilbyr våre verkstedkunder profesjonell service og høy kvalitet på deler og arbeid.

TVEITA BILSERVICE AS

Velkommen til Tveita Bilservice AS! Vårt verksteder står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 22274290 så hjelper de deg.

AUTO NORD AS

AUTO NORD AS er Meca butikk og grossist, samt Meca car service bilverksted, og vil fortsatt satse stort på dette i fremtiden.

BIL SENTER AS

BilSenter AS er merkeforhandler i Fredrikstad og Hvaler for kvalitetsmerkene Honda, Citroën og DS. Vi er en stor aktør innenfor nybil- og bruktbil- salg i Nedre Glomma Regionen. Vi holder til sentralt i «Bilbyen» på Råbekken, ved RV109, midt i mellom Sarpsborg og Fredrikstad.

SKRIM BILPLEIE AS

Vi holder til i topp moderne anlegg i Kongsberg. Med meget lang erfaring og høy motivasjon er vi ledende innen faget.

BIL INVEST OSLO AS

Bil Invest Oslo AS ble etablert sommeren 2006. Vi er fire autofile ansatte med lang erfaring og stor lidenskap for bil og mc.

STAMSAAS FREDRIKSTAD AS

Stamsaas Premium Fredrikstad er autorisert merkeforhandler og – verksted for BMW og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til BMW, kan du kjøpe i delebutikken.

AUTOPOWER NORGE AS

Leverer profesjonell tuning til bil, traktor, lastebil og båt. Vi leverer i tillegg oppgraderte bremser, støtdempere og fjærer. Autopower Norge AS ble etablert i 1996. Vårt hovedfokus er tuning og forbedring av kjøreegenskaper. Kjerneprodukter er Autopowers CTC-Tuning og Autopowers høykvalitets powerbokser samt oppgraderte bremser, støtdempere og fjærer.

WESTMASKIN AS

Velkommen til West MaskinHjå oss kan du få utført dei fleste reparasjonar på alle bilmerke. Me har oppgradert og utvida verkstaden vår stort dei siste åra, og kan no ta hand om langt fleire kundar og langt fleire problemstillingar. Det nye diagnoseutstyret gjer at me kan finne frem til feil raskt og...

KBV NORGE AS

KBV Norge AS – En samarbeidspartner i kvalitetsstyring innen PKK, Service, reparasjoner og skadereparasjoner. KBV Norge AS er et frittstående og nøytralt selskap som har utviklet systemer for å kontrollere og høyne kvaliteten av driften i hele bilverkstedet

Rk-Bilpleie AS

Velkommen til RK-Bilpleie AS! Hos RK-Bilpleie AS vil vi alltid sørge for at du som kunde blir satt i høysetet og at vi utfører oppdraget til avtalt pris og avtalt tid. Vårt mål er at ingen kunder skal forlate oss med en følelse av at resultatet ikke ble som forventet. – For oss er det viktigste at du som kunde er fornøyd.

HORTEN BIL OG BÅT ELEKTRO AS

Vi er et spesialverksted som utfører reperasjon på din starter eller dynamo. Vi har til enhver tid lagerført en del startere og dynamoer.

HOLTAAN LAST AS

Velkommen til Holtan Last AS! Holtan Last AS er merkeverksted for Iveco. Vi utfører EU-kontroller, service og reparasjoner på kjøretøyer. Vi har også utleiebiler. Kom og test nye Iveco Dai.

MELAND AUTO AS

Vi er et autorisert bilverksted som startet i 1993, og vi har i dag 11 ansatte. Våre mekanikere er oppdatert på det siste nye til en hver tid. Vi bruker service/slitedeler av original kvalitet eller bedre.
Antall treff: 187. Viser 1 - 30 Neste