Broom-guiden
1 - 30 av 212 resultater

HORTEN BIL OG BÅT ELEKTRO AS

Vi er et spesialverksted som utfører reperasjon på din starter eller dynamo. Vi har til enhver tid lagerført en del startere og dynamoer.

AUTOBRANSJENS LEVERANDØRFORENING

ABL - Autobransjens Leverandørforening Består av frittstående importører og grossister av bildeler og rekvisita. Medlemmenes utenlandske leverandører er de samme merkevareprodusenter som leverer "originaldeler" til bilsamlefabrikkene.

HOLTAAN LAST AS

Velkommen til Holtan Last AS! Holtan Last AS er merkeverksted for Iveco. Vi utfører EU-kontroller, service og reparasjoner på kjøretøyer. Vi har også utleiebiler. Kom og test nye Iveco Dai.

AUTO NORD AS

Meca Car Servise bilverksted og forhandler av nye Jeep, Alfa Romeo og Fiat. Vi har også et stort utvalg med bruktbiler. Spesialisert på alt av US biler uansett merke.

MELAND AUTO AS

Vi er et autorisert bilverksted som startet i 1993, og vi har i dag 11 ansatte. Våre mekanikere er oppdatert på det siste nye til en hver tid. Vi bruker service/slitedeler av original kvalitet eller bedre.

ELITE BIL AS

Elite Bil AS ligger lett tilgjengelig langs gamle riksvei 4. I de lyse og oversiktlige lokalene i Storgata 79, Raufoss . Salg av bruktbiler og import av biler fra Sverige og Tyskland er hovedgeskjeften, helst så nye biler som mulig. Bilene skaffes på bestilling fra kunder, for det meste Audi, BMW og Mercedes. Om du skulle ønske andre bilmerker, skaffes selvsagt de også. I tillegg til salg av biler tilbyr de verkstedtjenester og bilpleietjenester i de samme lokalene.

SLETTA AUTO AS

Trenger bilen din en velfortjent service? Eller trenger du reparasjon av karosseri? Sletta Auto er et allsidig bilverksted som utfører alt innen mekanisk- og karosseriarbeid. Vi skifter også bilglass.

BILSKADESENTERET AS

BILSKADESENTERET AS Starta i 1999 som ei samanslåing av fleire mindre karosseriavdelingar, og har etter modernisering av utstyr auka kompetanse, kapasitet og kvalitetfokus gjort det trygt for deg å levere bilen til reparasjon hos oss.

Hatab Bilverkstad & Däck i Uddevalla

Hatab Bilverkstad & Däck i Uddevalla Vi är en bilverkstad som ligger på kuröds industriområde, Uddevalla, i närheten av bilprovningen. Hög personlig service till bra priser är vår målsättning. Vi erbjuder bl.a. bilservice, bilreparationer, felsökning, kamremsbyte samt åtgärdar besiktningsanmärkningar. Vår unika prisgaranti garanterar dig bästa pris på service och bilreparationer jämfört mot andra bilverkstäder i Uddevalla.

BERTEL O. STEEN HEDMARK OG OPPLAND AS

Velkommen til Bertel O. Steen Hamar Siden etableringen på Hamar i 1959, har Bertel O. Steen utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av Mercedes-Benz og Peugeot.

FAGERHØI BIL OG KAROSSERI AS

Velkommen til Fagerhøi Bilverksted AS Alle merkers bilverksted Vi på Fagerhøi Bilverksted reparerer de aller fleste biler, også de med ny og avansert teknologi. Vi sørger hele tiden for at vårt personal er oppdatert på disse teknologier. Opplæring er derfor en viktig del av virksomheten.

SAGVEIEN BILVERKSTED AS

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke.

VESTFOLD AUTOGASS AS

Vestfold Autogass! Spar penger og miljøet! Vestfold Autogass bygger om bilen din til gassdrift(LPG)

PHOENIX US CARS

PHOENIX US CARS Vi importerer og selger amerikanske biler og deler. Hovedtyngden av de brukte bilene kommer fra California hvor klimaet er meget gunstig og utvalget er bra.

FET BILVERKSTED LAKK & KAROSSERI

Vi er et frittstående bilverksted som reparerer alt innen karosseri skader, kollisjonsskader og ruteskift. I 1995 flyttet verkstedet til en ny tomt i Fetsund. Der fikk vi god plass og i 1996 fikk vi konsesjon til å starte et bilopphuggeri.Dette gjør at vi kan tilby kundene våre det lille ekstra, med et fiks ferdig produkt som kan settes rett på bilen.

QUALITY BUSINESSPARTNER AS

Vi holder til i Noresund og tilbyr en rekketjenester innen bil / lette motorvogner. - See more at: http://broom.tv2torget.no/rustbehandling/quality-businesspartner-as-100262617.html#sthash.BHuGbmIr.dpuf

ENGAN AUTO AS

Engan Auto er et bilverksted som utfører ulike reparasjoner, servicearbeid, rustsveising og oppretting/lakkering. I tillegg har vi dekkutsalg. Vi satser for tiden på å nå frem til kunder i hele Trøndelag og Trondheim som ønsker rustsveising, da rust ofte er årsaken til at biler som ellers er i bra stand blir avskiltet.

AARHAUGS BILVERKSTED AS

Aarhaug`s bilverksted ble etablert i 1970 og har lang erfaring. Bilverkstedet blir i dag drevet av Odd Jarle Aarhaug sammen med 7 høyt kvalifiserte medarbeidere. Ta kontakt for en scooterprat.

EIDANGER AUTO AS

Eidanger Auto Vi er lokalisert på Eidanger Industriområde i Porsgrunn. Vi er et SjekkPunkt Bilverksted som foretar alle mulige servicer på det meste av personbiler. Vi har også et meget godt samarbeide med OBD Performance og kan derfor tilby chiptuning i form av Power eller ECONOMY tuning for de fleste bilmerker - nye som gamle.

BERGSNEV MOTOR

Velkommen til Bergsnev motor! Bergsnev motor er et ny oppstarta firma som baseres i hovedsak på bil motor, maskinering og sveising.

NORMANN BILVERKSTED AS

Ditt lokale bilverksted på Åssiden i Drammen Vi legger vekt på høy teknisk kompetanse og etterutdanning på våre mekanikere. Dette gjør at vi er et trygt og fornuftig verksted å velge.

SKOGSVÅG AUTO AS

Når det gjelder rust.. Biler ruster ikke noe mindre i dag enn det gjorde for 20 år siden. Derfor er det viktig med en god understellsbehandling. Det synes kanskje ikke, men det er like viktig.

BILPARTNER VEST AS

Vi har lagt stein på stein, og trur at vi har lykkes med å skape ein trygg og god arbeidsplass. Vårt felles mål har fra dag en vært å ha fokus på kunden, og fremstå som en solid og seriøs bilforhandler/bilverksted.
Antall treff: 212. Viser 1 - 30 Neste