Broom-guiden
1 - 30 av 191 resultater

AUTO TEKNIKK

Velkommen til Auto Teknikk! Jeg har over 30 års erfaring fra tidligere autorisert verksted. Har lang erfaring innen: Reparasjon Lakkering Styling og tuning Restaurering biler/ veteranbiler. Motoroverhaling.

Autodip

Velkommen til Autodip! Vi er et lite plastidip verksted lokalisert i Ski. Vi tilbyr plastidipping av biler, minibusser, felger, tilhengere og sykler.

BULKUT - O-J Lødemel

Lakkeringsfri bulkoppretting innebærer nøye arbeider på hver bulk for å gjenopprette den tilbake til sin opprinnelige form og størrelse. Dette er et spesielt sett av prosedyrer som kan fjerne alle bulker på karosseri.

AUTODIAGNOSE AS

Eneste bilverkstedet med kveldsåpent og lørdagsåpent i Oslo! Vi er et moderne og profesjonelt bilverksted med tidsriktig utstyr. Våre mekanikere er hele tiden oppdatert med nyere teknologi, stort sett for alle bilmerker og har et høyt kompetansenivå. Vi fyller alle krav for å være ledende i bransje...

GMG Service AS

Velkommen til GMG Service AS! Bilverksted Vi har et topp moderne frittstående bilverksted der vi utfører de aller fleste oppgaver på dagens moderne biler. Service og reparasjoner på AC/ Klimaanlegg. Service på automatkasser, oljeflushing ATX Reparasjon av forstilling, justering av hjulstilling med...

HORTEN BIL OG BÅT ELEKTRO AS

Vi er et spesialverksted som utfører reperasjon på din starter eller dynamo. Vi har til enhver tid lagerført en del startere og dynamoer.

AUTOFORUM ROMERIKE AS

Som en av Romerikes største bruktbilforhandlere, satser vi på biler med høy kvalitet. Vårt mål er kunden i fokus. Vi kan på de fleste av våre biler tilby garantiordninger på inntil 3 år. Videre har vi eget verksted med dyktige mekanikere.

PER TVERFJELL BILOMSETNING

Nøkkelen til en god bruktbil! Er du ute etter ny bruktbil? Prøv oss! Vi importerer bruktbilen fra Tyskland til Deg! Over 30 års erfaring gir Deg trygghet!

Bodø Antirustsenter a/s

Velkommen til Bodø Antirustsenter a/s! Bodø Antirustsenter a/s utfører bl.a understellsbehandling av biler, dekksalg, dekkskift, sandblåsing, bilutleie, avbalansering og kjøp og salg av bil/MC/båt.

Car Craft AS

Velkommen til Car Craft AS! Vi er et bilverksted som utfører reparasjon og service på alle Amcar. Tar også EU kontroll på alle biler opp til 7500kg.

Brumunddal Bil & Karosseri AS

Karosseriverksted, Mekanisk verksted, Ruteskift Vi tar på oss reparasjon og rustbehandling av lett kjøretøy. Noe av det vi gjør: EU kontroll, Biloppretting, Billakkering, Tectyl behandling, understellsbehandling, eksosanlegg og mye mer.

BILBYEN SKADESENTER AS

? Vi vet hva godt håndverk betyr for deg! Bilbyen Skadesenter har førsteklasses fagarbeidere og topp teknisk utstyr for å utføre arbeid innen utbedring av bilskade, lakkering og bilglass.

SIGVARTSEN AS - ESSO og MECA

Ditt lokale bilverksted Vårt mål er å tilby våre kunder god service innen de tjenester vi tilbyr. Verkstedet holder til sammen med Esso Kirkenær hvor vi har ny vaskehall og selvvask av bil.

KRISTIANS BILVERKSTED

Velkommen til vårt bilverksted i Semsmoveien Våre mekanikere har lang erfaring og bred kompetanse på de fleste bilmerker. Ta kontakt med oss for timebestilling eller tilbud.

Western Bilgummi AS

På vårt bilgummiverksted får du utført hjulservice på alt fra trillebår til anleggs maskiner. Vi tilbyr også dekkhotell og felgretting. Vi utfører hjulstillingskontroll på personbiler, SUV og varebiler. Våre fagfolk har fagbrev og lang erfaring.

STORD BILTEKNIKK AS

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker bensin, diesel, hybrid og elektriske biler.

S Dahl Berge AS - Mekonomen

Du finner oss i Årdal kommune i Sogn og Fjordane. Vi hjelper deg med alt du trenger innen bil og bilreparasjoner. S Dahl Berge AS er en seriøs aktør, og har fokus på kvalitet og service. Autorisert / godkjent Mekonomen Bilverksted

Maxxol Norge AS

Maxxol Norge AS leverer i dag produkter og løsninger til mange av Norges største brukere av bilpleiemidler og klargjøringsprodukter.

AUTOSERVICE EVJE AS

Vi er i dag autorisert merkeforhandler av Kia, Isuzu , Fiat og Daihatsu, men gjør service og reparasjoner på alle merker. Selskapet består i dag av 9 fast ansatte, alle med god kompetanse innen faget, og vi er hele tiden opptatt av å være oppdatert på den stadige utviklingen innen dette faget.

Tunejordet Bilverksted AS

Velkommen til Tunejordet Bilverksted AS Mekonomen Bilverksted service og reparasjon av din bil Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere.

Skorpen og Myren Bil AS

Velkommen til Skorpen og Myren Bil AS! Vi inviterer deg til å utforske den spennende verden av bobil og caravanturisme. Opplev frihet og romantikk av det å kjøre hvor og når du selv ønsker.

Svekå Bil AS

Velkommen til Svekå Bil AS! Vi lakkerer nye biler, veteranbiler samt storkjøretøy. Lakkerer alt fra tråbil til mobilkran.

KBV NORGE AS

Nå blir EU kontrollen mye strengere Norge skal tilpasse seg Europa. Det får følger. I dag har vi avtaler med ca 150 verksteder i Norge for utførsel av etterkontroll. I 2014 utførte vi ca 8000 stikkprøvekontroller (service, reparasjon, PKK og etterkontroller etter skaderep). I tillegg har vi siden år...

BILKILDEN AS

Bruktbilbutikken driver med import og salg av nyere biler fra Tyskland. Erfaring over 25 år. Over 6000 importbiler i løpet av årene. Vårt verksted er godkjent verksted for alle bilmerker, og autorisert av Statens Vegvesen. Bilkilden Verksted er en del av SjekkPunkt kjeden.

MOTOR FORUM AS

Motor Forum verkstedene tilbyr trygghet, forutsigbarhet og sørger for lavest mulig bilkostnader gjennom alle årene du har bilen.

Buskerud Bilsenter AS

Velkommen til Buskerud Bilsenter AS! Buskerud Bilsenter AS ble etablert i 1980. I dag er vi 30 ansatte og forhandler Nissan, Kia og JEEP. Vi driver med import av biler, men er også kjent for vårt gode utvalg av brukte biler.

S R Bilradio

Velkommen til SR Bilradio! S.R Bilradio tilbyr kvalitets bilstereo, dekk og felg fra ledende produsenter.Siden 1987 har vi levert bilstereo, og har gode konkuranse dyktige priser på dekk og felg.

A-S BILTEKNIKK AS

Et Bilextra Verksted Vi er et bilverksted som holder til i østkanten av Oslo, spesialisert på diagnoser, reparasjon av bremser, skifting av bilglass, understell, clutch, motor, motorteknikk, service, Ac osv.
Antall treff: 191. Viser 1 - 30 Neste