Broom-guiden
1 - 30 av 174 resultater

BREMSNES BILVERKSTED AS

Bremsnes Bilverksted er en del av Mekonomen og holder til i Averøy. Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service.

AUTOSENTRALEN AS

Autosentralen AS er et bilverksted som holder til i Olaves Hvervens vei 13 i Oslo. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal være fornøyd med servicen du får av oss.

MOTOR FORUM AS

Motor Forum verkstedene tilbyr trygghet, forutsigbarhet og sørger for lavest mulig bilkostnader gjennom alle årene du har bilen.

KS Racing Produkter

Velkommen til KS Racing Produkter! KS Racing Produkter er forhandler av O.CT Tuning i Østfold, og tilbyr markedets tryggeste tuning. Vi selger også dekk og felg i de fleste merker, samt legger om og skifter. Om du ser etter eksklusive felger til din bil, eller noen rimelige felger, så har vi det du trenger.

Tunejordet Bilverksted AS

Velkommen til Tunejordet Bilverksted AS Mekonomen Bilverksted - service og reparasjon av din bil Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere.

T.H. Bilservice

Velkommen til T.H. Bilservice! Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Skorpen og Myren Bil AS

Velkommen til Skorpen og Myren Bil AS! Vi inviterer deg til å utforske den spennende verden av bobil- og caravanturisme. Opplev frihet og romantikk av det å kjøre hvor og når du selv ønsker.

Svekå Bil AS

Velkommen til Svekå Bil AS! Vi lakkerer nye biler, veteranbiler samt storkjøretøy. Lakkerer alt fra tråbil til mobilkran.

KBV NORGE AS

Nå blir EU-kontrollen mye strengere Norge skal tilpasse seg Europa. Det får følger. I dag har vi avtaler med ca 150 verksteder i Norge for utførsel av etterkontroll. I 2014 utførte vi ca 8000 stikkprøvekontroller (service, reparasjon, PKK og etterkontroller etter skaderep). I tillegg har vi siden årsskiftet 2012/2013 utført 64 fordypede (store kontroller) etter større skadereparasjoner.

FLISSUNDET MOTORSERVICE AS

FLISSUNDET MOTORSERVICE AS Ditt lokale bilverksted. Bilverkstedet har lang erfaring innen alle typer bilreperasjoner på alle merker. Vi spesialisert oss tidlig på motorer,innsprøytningssytemer bensin/diesel, elektronikk/Elektrisk og tuning.

BØLER AUTOVERKSTED

Vi holder til på Bøler i Oslo og kan nås på telefon 22 26 15 49 Vi tilbyr tjenester innen Karosseri, Dekk, Motor, Lakkering, Oppretting, Eu-kontroll, Oljeskift, Service, Bilruter, Kontroll og Bilbatteri.

SUNNMØRE CARAVAN AS

Har verksted for reparasjoner og vedlikehold, stor caravan-butikk og stor salgsutstilling av nye og brukte bo-biler og campingvogner.

A-S BILTEKNIKK AS

Et Bilextra Verksted Vi er et bilverksted som holder til i østkanten av Oslo, spesialisert på diagnoser, reparasjon av bremser, skifting av bilglass, understell, clutch, motor, motorteknikk, service, Ac osv.

BILKILDEN AS

Bruktbilbutikken driver med import og salg av nyere biler fra Tyskland. Erfaring over 25 år. Over 6000 importbiler i løpet av årene. Vårt verksted er godkjent verksted for alle bilmerker, og autorisert av Statens Vegvesen. Bilkilden Verksted er en del av SjekkPunkt-kjeden.

Buskerud Bilsenter AS

Velkommen til Buskerud Bilsenter AS! Buskerud Bilsenter AS ble etablert i 1980. I dag er vi 30 ansatte og forhandler Nissan, Kia og JEEP. Vi driver med import av biler, men er også kjent for vårt gode utvalg av brukte biler.

S R Bilradio

Velkommen til SR Bilradio! S.R Bilradio tilbyr kvalitets bilstereo, dekk og felg fra ledende produsenter.Siden 1987 har vi levert bilstereo, og har gode konkuranse dyktige priser på dekk og felg.

Gladengen Lakk og Karosseri

Gladengen Lakk & Karosseri AS er et topp moderne verksted med høyt kvalifiserte fagfolk som har mange års erfaring i bransjen. Vi reparerer og lakkerer alle typer skader, alle merker og modeler. Vår spesialitet er Mercedes Benz.

BILIA LILLEHAMMER

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler.

KAR AS

- et solid og moderne skadesenter for plast, lakk, karosseri og glass skader i Mo i Rana!

BILENS EKSOSANLEGG AS

Har du problemer med å skaffe eksosanlegg til bilen din? Vi har garantert Norges beste oversikt over deler som du ikke finner andre steder. Vi har samarbeid med produsenter i Europa som kan levere eksosanlegg som ellers bare skaffes originalt i Norge, noe som kan bety 1000-lapper for deg som kunde.

SALTVEDT AUTO AS

VELKOMMEN TIL SALTVEDT AUTO AS ! Hos Saltvedt Auto AS, møter du en familiebedrift som har holdt på i over 20 år i Haugesund. Vi er et autorisert bilverksted som utfører det meste inne bilreparasjon.

Hønefoss bil AS

Velkommen til Hønefoss bil AS! HØNEFOSS BIL FYLLER 30 ÅR I 2014 Vi er forhandler av Honda, Suzuki, Isuzu, Fiat og Jeep og kan vi tilby et rikt utvalg nye og brukte biler både til privatmarkedet og for næringslivet. Spør oss om prøvekjøring, leasing og finansieringsplaner. Honda CRV kommer med ny modell nå: Mer om nye Honda CRV.

ØSTLANDSKE MOTORVERKSTED AS

Østlandske Motorverksted AS er et spesialverksted for motorreparasjoner som holder til på Midtstranda Industriområde siden av E6 like ved Hamar. Ved hjelp av en solid maskinpark og erfarne mekanikere kan vi tilby fagmessig utførte reparasjoner til konkurransedyktige priser.

ENVIRO BIL NESBRU AS

Siden 2008 har vi holdt til på Nesbru, midt mellom Asker og Bærum. Her er vår visjon å være markedsleder i personlig service, salg og vedlikehold av elbiler. Vi skal også gjøre det så enkelt som mulig for deg å reparere bilen din, enten om den går på strøm, bensin eller diesel. Våre kjerneverdier er å være tilgjengelige, vise engasjement og gi hver enkelt kunde en god opplevelse.

ETNE AUTO AS

Etne Auto er eit fullserviceverksted for alle bilmerker. Me på Etne auto AS har som mål å gjere deg nøgd som vår kunde, me har mange erfarne medarbeidere som gjerne står til di teneste. Har du eldre eller nett kjøpt ny bil så kan me uansett hjelpe deg med både service og vedlikehald utan at det får konsekvens for eventuelle garantiar. Me har også eigne garantiordningar på deler og arbeid som verte utført av oss.

Skaathun Bilverksted

Vi har over 30 års erfaring i faget. Våre ansatte er spesialister som har nødvendig kompetanse og utstyr som kreves for å reparere din bil på best mulig måte etter gjeldende lover, forskrifter og anbefalinger fra de forskjellige bilmerkene. Vi er et godkjent bilverksted fra Statens Vegvesen.

Tunheim Auto

Innehaver er Leif Are Mathias Andreassen. Han har fagbrev som bilmekaniker, og 20 års erfaring i faget. Verkstedet ligger i Vevelstad kommune, et lite tettsted midt imellom Brønnøysund og Sandnessjøen på Sør-Helgeland, i Nordland fylke.

KVITESEID BILVERKSTED

Vår kompetanse - din trygghet Autorisert bilverksted for alle bilmerker. Vi har over 70 års erfaring i bilfaget, å våre ansatte blir godt kurset gjennom Sjekk Punkt og vi har god erfaring på Volkswagen, Audi og BMW

BULDER VERKSTED AS AVD HAMAR

HØY KOMPETANSE OG LANG ERFARING Bulder Verksted (tidl. Mesta Verksted) kontrollerer, vedlikeholder og reparerer kjøretøy og maskiner for store og små markedsaktører innen leverandørmarkedet, bank og finansieringsinstitusjoner, industri, offentlig og privat virksomhet. Våre teknikere og mekanikere har solid produktkunnskap og lang erfaring i vedlikehold av maskiner og kjøretøy.