Broom-guiden
1 - 30 av 235 resultater

FET BILVERKSTED LAKK & KAROSSERI

Vi er et frittstående bilverksted som reparerer alt innen karosseri skader, kollisjonsskader og ruteskift. I 1995 flyttet verkstedet til en ny tomt i Fetsund. Der fikk vi god plass og i 1996 fikk vi konsesjon til å starte et bilopphuggeri.Dette gjør at vi kan tilby kundene våre det lille ekstra, med et fiks ferdig produkt som kan settes rett på bilen.

QUALITY BUSINESSPARTNER AS

Vi holder til i Noresund og tilbyr en rekketjenester innen bil / lette motorvogner. - See more at: http://broom.tv2torget.no/rustbehandling/quality-businesspartner-as-100262617.html#sthash.BHuGbmIr.dpuf

ENGAN AUTO AS

Engan Auto er et bilverksted som utfører ulike reparasjoner, servicearbeid, rustsveising og oppretting/lakkering. I tillegg har vi dekkutsalg. Vi satser for tiden på å nå frem til kunder i hele Trøndelag og Trondheim som ønsker rustsveising, da rust ofte er årsaken til at biler som ellers er i bra stand blir avskiltet.

AARHAUGS BILVERKSTED AS

Aarhaug`s bilverksted ble etablert i 1970 og har lang erfaring. Bilverkstedet blir i dag drevet av Odd Jarle Aarhaug sammen med 7 høyt kvalifiserte medarbeidere. Ta kontakt for en scooterprat.

EIDANGER AUTO AS

Eidanger Auto Vi er lokalisert på Eidanger Industriområde i Porsgrunn. Vi er et SjekkPunkt Bilverksted som foretar alle mulige servicer på det meste av personbiler. Vi har også et meget godt samarbeide med OBD Performance og kan derfor tilby chiptuning i form av Power eller ECONOMY tuning for de fleste bilmerker - nye som gamle.

BERGSNEV MOTOR

Velkommen til Bergsnev motor! Bergsnev motor er et ny oppstarta firma som baseres i hovedsak på bil motor, maskinering og sveising.

NORMANN BILVERKSTED AS

Ditt lokale bilverksted på Åssiden i Drammen Vi legger vekt på høy teknisk kompetanse og etterutdanning på våre mekanikere. Dette gjør at vi er et trygt og fornuftig verksted å velge.

SKOGSVÅG AUTO AS

Når det gjelder rust.. Biler ruster ikke noe mindre i dag enn det gjorde for 20 år siden. Derfor er det viktig med en god understellsbehandling. Det synes kanskje ikke, men det er like viktig.

BILPARTNER VEST AS

Vi har lagt stein på stein, og trur at vi har lykkes med å skape ein trygg og god arbeidsplass. Vårt felles mål har fra dag en vært å ha fokus på kunden, og fremstå som en solid og seriøs bilforhandler/bilverksted.

TUNEJORDET BILVERKSTED AS

- et Mekonomen Bilverksted Vi står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ta kontakt på telefon eller epost så hjelper vi deg.

TORP AUTO AS

DIN BILFORHANDLER Vi selger nye og brukte biler og forhandler Kia, Dacia Renault. Vi har godkjent merkeverksted for Kia, Dacia og Renault. Vi utfører eu-kontroller og service på aller bilmerker.

STINAR SKAARSAR OG SØNN AS

Velkommen til Steinar Skaansar & Sønn AS! Vi deltok under OL-utbyggingen på Lillehammer i begynnelsen av 1990 årene. Oppdragene de senere år har vært bl.a. bygging av ny Galdhøpiggveg, opparbeiding av boligfelt, diverse VA-anlegg og vi har vært med på Øvre Otta utbyggingen.

ÅDNEKVAM AUTO AS

Velkommen til Ådnekvam Auto! Ådnekvam Auto er et autorisert bilverksted som holder til på Åsane Byggsenter utenfor Bergen. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker, uansett årsmodell. Ved utført service får du 1 års mobilitetsgaranti. (les mer om mobilitetsgaranti på www.automester.no)

KVERNELAND BIL OSLO AS

Kverneland Bil har spesialutdannede teknikere for Volvo, Mazda og Ford som er klare til å ta imot din bil og bistå deg med både gode råd og reparasjoner. Som autorisert merkeverksted er vi til enhver tid koblet opp mot fabrikkenes fremste eksperter, og har alltid siste oppdaterte informasjon og de oppgraderinger som din bil trenger.

BILIA PERSONBIL AS

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo kan du kjøpe i delebutikken.

SOLFILM & FOLIE SPESIALISTEN

Det beste for deg som kunde Montering av solfilm og folie. Sofilm kan monteres på ruter/Folie kan monteres i/på biler, campingvogner, bobiler, lastebiler, fly, båter, anleggsmaskiner i hus-vinduer m.m

BILFORUM FOLLO AS

Vi er din lokale Mitsubishi-forhandler og har som formål å tilby alt du trenger til din Mitsubishi, i tillegg til god og personlig service.

SVEN KVIA AS

Velkommen til Sven Kvia - trygghet siden 1922 Kjøp din nye bruktbil hos oss! Sven Kvia er Opel og Hyundai forhandler som holder til i Sandnes, Stavanger og Flekkefjord. Firmaets hovedkontor er bilanlegget på Lura i Sandnes. Her disponerer vi over 5000 m² i tillegg til opparbeidede parkeringsplasser og grønt areal, slik at det totale utbygde området er på 25 dekar.

OPT Bilpleiesenter

Husker du den gode følelsen av ny bil? Vi gir deg drømmen og kjøregleden tilbake! OPT har drevet bilpleiesenter i over 20 år, og våren 2008 åpnet vi landets mest moderne bilpleieanlegg på Ramstadsletta på Høvik der vi nå har sentrert all vår virksomhet. Våre største kunder er bilforhandlere der vi klargjør både brukte og nye biler for salg. I tillegg dekker vi mange bedrifts- og privatkunders behov for profesjonell bilpleie.

TORMEC, DIN BILVERKSTAD AB

Vi utför fackmässiga bilreparationer, service och underhåll och hos oss får du alltid ett personligt bemötande och snabb service - Tveka inte att ringa!

KUNGSÅRA BILDEMO AB

Vi er en miljøvennlig og kvalitetssertifisert bedrift hvor du kanfinne brukte bildeler til de fleste merker. Vi jobber for deg, og takket være vårt datadrevet lager, kan vi raskt hjelpe deg med det du søker. Her gjør du et kupp!

HOLTAAN LAST AS

Velkommen til Holtan Last AS! Holtan Last AS er merkeverksted for Iveco. Vi utfører EU-kontroller, service og reparasjoner på kjøretøyer. Vi har også utleiebiler. Kom og test nye Iveco Dai.

KAR AS

Et solid og moderne skadesenter for plast, lakk, karosseri og glasskader i Mo i Rana!

LÜTKEN & CO AS

SUNNERE BILMOTOR BE OM PRO-TEC BEHANDLING VED NESTE OLJESKIFT. Det er relativt lett å unngå dyre reparasjoner på din bil. Ved et oljeskift byttes som regel kun oljen uten at motoren blir renset. På sikt kan dette bli en kostbar affære. Renser du motoren med våre produkter er det kun snakk om en pris på noen hundrelapper. Lar du være kan du ende opp med å bruke flere tusen kroner på verksted.
Antall treff: 235. Viser 1 - 30 Neste