Broom-guiden
1 - 30 av 205 resultater

BILSKADESENTERET AS

BILSKADESENTERET AS vart etablert i 1999 som ei samanslåing av fleire mindre karosseri avdelingar. Heile vegen har vi fokusert på kvalitet og service, slik at du skal føle det trygt å levere bilen til reparasjon hos oss.

TUNHEIM AUTO

Tunheim Auto er et bilverksted som ble startet opp i 2003. Her får du dekk, deler, chiptuning og service til ditt kjøretøy.

KBV NORGE AS

KBV Norge AS – En samarbeidspartner i kvalitetsstyring innen PKK, Service, reparasjoner og skadereparasjoner. KBV Norge AS er et frittstående og nøytralt selskap som har utviklet systemer for å kontrollere og høyne kvaliteten av driften i hele bilverkstedet

SARPSBORG BILVERKSTED AS

Velkommen til Sarpsborg Bilverkasted! Autorisert og godkjent bilverksted med høy kompetanse! Godkjent verksted for biler helt opptil 7500kg!

N. JACOBSEN KAROSSERIFABRIKK AS

BILINNREDNING Vi er et påbyggeverksted som blant annet innreder varebiler, kassebiler, rørleggerbiler, snekkerbiler og verditransporter. Vi har et mekanisk verksted hvor vi sveiser stål, aluminium og rustfritt.

OTTERLEI AUTO AS

Otterlei Auto As er tidligere Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Velkommen til oss

OSLO PRODUKSJON & TJENESTER AS

Husker du den gode følelsen av ny bil? Vi gir deg drømmen og kjøregleden tilbake! OPT har drevet bilpleiesenter i over 20 år, og våren 2008 åpnet vi landets mest moderne bilpleieanlegg på Ramstadsletta på Høvik der vi nå har sentrert all vår virksomhet. Våre største kunder er bilforhandlere der vi klargjør både brukte og nye biler for salg. I tillegg dekker vi mange bedrifts- og privatkunders behov for profesjonell bilpleie.

TOR ERIK HJERTØY

UTSATT FOR EN TRAFIKKSKADE, PERSONSKADE ELLER BILULYKKE? Kontakt Hjertøy - Advokatfirma med bredde og spisskompentanse

BILBYEN SKADESENTER AS

- Vi vet hva godt håndverk betyr for deg! Bilbyen Skadesenter har førsteklasses fagarbeidere og topp teknisk utstyr for å utføre arbeid innen utbedring av bilskade, lakkering og bilglass.

BULDER VERKSTED AS AVD HAMAR

Bulder AS skal være det nye kraftsenteret for salg av maskiner, utstyr og servicetjenester til anleggsbransjen. Selskapet er resultatet av en sammenslåing av Mesta Verksted AS, Motorsalg AS og Øverum Slitedeler AS. Konsernet Bulder består av selskapene Bulder Verksted AS, Bulder Maskin AS og Bulder Utstyr AS..

BILGLASS SENTERET AUTO ØKERN AS

Når du gjør forretninger med Bilglass-Senteret AS gjør du et smart valg. Vi kan det vi driver med. Totalt har vi nå 36års erfaring med bil og har med det spesialisert oss innenfor yrket. De servicene vi kan tilby, er det Bilglass-Senteret som gjør best i denne byen.

BILHJELP 1 AS

Vi har BilXtra-verksted, BilXtra-butikk, YX bensinstasjon og Post i butikk. Vi er SuperDekk forhandler og Riis servicepartner.

SVEN KVIA AS

Velkommen til Sven Kvia - trygghet siden 1922 Kjøp din nye bruktbil hos oss! Sven Kvia er Opel og Hyundai forhandler som holder til i Sandnes, Stavanger og Flekkefjord. Firmaets hovedkontor er bilanlegget på Lura i Sandnes. Her disponerer vi over 5000 m² i tillegg til opparbeidede parkeringsplasser og grønt areal, slik at det totale utbygde området er på 25 dekar.

FRON BILVERKSTED AS

Velkommen til Stain Haverstad AS! Kjøp og salg av lastebiler og deler. Vi har verksted for lastebil. anleggsutstyr og samt godkjent for sertifisering av anleggsutstyr.

I. B. AUTO AS

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler.

FAGERHØI BIL OG KAROSSERI AS

Alle merkers bilverksted Vi på Fagerhøi Bilverksted reparerer de aller fleste biler, også de med ny og avansert teknologi. Vi sørger hele tiden for at vårt personal er oppdatert på disse teknologier. Opplæring er derfor en viktig del av virksomheten. Kontinuerlig kursvirksomhet gir våre mekanikere muligheten til å ta forsvarlig hånd om nyere biler med avanserte systemløsninger. Vi følger nøye med den tekniske utviklingen og oppdaterer vårt utstyr og våre dataprogram kontinuerlig.

KNUT OLE TEIGEN

Mekonomen Bilverksted i Ål, Leveld Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold.

GULLI BILSENTER AS

Alle våre ansatte har fagrev i faget, enten som bilmekaniker, biloppretter, lakkerer eller har mesterbrev. Vi utfører alle typer reparasjoner/servicer og tar imot alle bilmerker. En stor del av våre kunder har Toyota, VW/Audi som vi bl.a har god kompetanse på. Ta kontakt med oss på tlf. 33 34 78 50. Vi har også leiebiler tilgjengelig for kunde etter avtale. Vi holder til i nye og topp moderne lokaler, ved E18, like nord for Tønsberg. Barkåkervn. 85, 3157 BARKÅKER

NILSSON BIL I BOHUSLÄN-DAL AB

Velkommen til Nilsson Bil! Toppmoderne utstyr og profesjonell service til deg! Nilsson Bil i Skee (Strømstad) er en distributør og fullserviceverksted for Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy, Skoda og autorisert verksted for Audi. I vår butikk, er det alltid et bredt utvalg av brukte biler for salg i alle prisklasser. Du finner oss i Skee (Strømstad).

RAMSES AUTOREP TORBJØRN RAMSE

Bilverksted i Halden Er det på tide med en service eller periodisk kjøretøykontroll? Eller har du en bilskade? Snakk med oss om alt av reparasjoner og service! Tlf. 451 12 745

AUTO TEKNIKK

Velkommen til Auto Teknikk! Jeg har over 30 års erfaring fra tidligere autorisert verksted. Har lang erfaring innen: Reparasjon Lakkering Styling og tuning Restaurering biler/ veteranbiler. Motoroverhaling.

AS ELEKTRO

Våre mekanikere har lang erfaring som kurses regelmessig for å kunne ta seg av nettopp din bil. Dette gir høy kompetanse på de aller fleste bilmerker.

MR-BIL DA

Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 6980 9164 så hjelper vi deg!

ELITE BIL AS

Elite Bil AS ligger lett tilgjengelig langs gamle riksvei 4. I de lyse og oversiktlige lokalene i Storgata 79, Raufoss . Salg av bruktbiler og import av biler fra Sverige og Tyskland er h

FLESLAND AUTO AS

Hos oss får du utført: Service - EU-kontroll - reparasjon - diagnose. Kort ventetid, originale deler og velkvalifiserte medarbeidere med nytt avansert utstyr. Mobilitetsgaranti til våre servicekunder. 3 års garanti* på våre deler (inkl montering).

AARHAUGS BILVERKSTED AS

Aarhaugs Bilverksted as ble etablert i 1970 og har lang erfaring. Bilverkstedet blir i dag drevet av Odd Jarle Aarhaug sammen med 5 høyst kvalifiserte medarbeidere.

ETNE AUTO AS

Me på Etne auto AS har som mål å gjere deg nøgd som vår kunde, me har mange erfarne medarbeidere som gjerne står til di teneste.

Bilmester1 Tromsø!

Velkommen til Bilmester1 Din bil Vårt ansvar. Vi utfører: Service og reparasjon av alle bilmerker EU kontroll (PKK) på biler opp til 3500 kg Skifte av frontruter Hjulstillingkontroll

Autodip

Velkommen til Autodip! Vi er et lite plastidip verksted lokalisert i Ski. Vi tilbyr plastidipping av biler, minibusser, felger, tilhengere og sykler.
Antall treff: 205. Viser 1 - 30 Neste