Broom-guiden
1 - 30 av 206 resultater

BILGLASS SENTERET AUTO ØKERN AS

Når du gjør forretninger med Bilglass-Senteret AS gjør du et smart valg. Vi kan det vi driver med. Totalt har vi nå 36års erfaring med bil og har med det spesialisert oss innenfor yrket. De servicene vi kan tilby, er det Bilglass-Senteret som gjør best i denne byen.

BILHJELP 1 AS

Vi har BilXtra-verksted, BilXtra-butikk, YX bensinstasjon og Post i butikk. Vi er SuperDekk forhandler og Riis servicepartner.

SVEN KVIA AS

Velkommen til Sven Kvia - trygghet siden 1922 Kjøp din nye bruktbil hos oss! Sven Kvia er Opel og Hyundai forhandler som holder til i Sandnes, Stavanger og Flekkefjord. Firmaets hovedkontor er bilanlegget på Lura i Sandnes. Her disponerer vi over 5000 m² i tillegg til opparbeidede parkeringsplasser og grønt areal, slik at det totale utbygde området er på 25 dekar.

FRON BILVERKSTED AS

Velkommen til Stain Haverstad AS! Kjøp og salg av lastebiler og deler. Vi har verksted for lastebil. anleggsutstyr og samt godkjent for sertifisering av anleggsutstyr.

I. B. AUTO AS

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler.

FAGERHØI BIL OG KAROSSERI AS

Alle merkers bilverksted Vi på Fagerhøi Bilverksted reparerer de aller fleste biler, også de med ny og avansert teknologi. Vi sørger hele tiden for at vårt personal er oppdatert på disse teknologier. Opplæring er derfor en viktig del av virksomheten. Kontinuerlig kursvirksomhet gir våre mekanikere muligheten til å ta forsvarlig hånd om nyere biler med avanserte systemløsninger. Vi følger nøye med den tekniske utviklingen og oppdaterer vårt utstyr og våre dataprogram kontinuerlig.

KNUT OLE TEIGEN

Mekonomen Bilverksted i Ål, Leveld Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold.

GULLI BILSENTER AS

Alle våre ansatte har fagrev i faget, enten som bilmekaniker, biloppretter, lakkerer eller har mesterbrev. Vi utfører alle typer reparasjoner/servicer og tar imot alle bilmerker. En stor del av våre kunder har Toyota, VW/Audi som vi bl.a har god kompetanse på. Ta kontakt med oss på tlf. 33 34 78 50. Vi har også leiebiler tilgjengelig for kunde etter avtale. Vi holder til i nye og topp moderne lokaler, ved E18, like nord for Tønsberg. Barkåkervn. 85, 3157 BARKÅKER

NILSSON BIL I BOHUSLÄN-DAL AB

Velkommen til Nilsson Bil! Toppmoderne utstyr og profesjonell service til deg! Nilsson Bil i Skee (Strømstad) er en distributør og fullserviceverksted for Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy, Skoda og autorisert verksted for Audi. I vår butikk, er det alltid et bredt utvalg av brukte biler for salg i alle prisklasser. Du finner oss i Skee (Strømstad).

RAMSES AUTOREP TORBJØRN RAMSE

Bilverksted i Halden Er det på tide med en service eller periodisk kjøretøykontroll? Eller har du en bilskade? Snakk med oss om alt av reparasjoner og service! Tlf. 451 12 745

AUTO TEKNIKK

Velkommen til Auto Teknikk! Jeg har over 30 års erfaring fra tidligere autorisert verksted. Har lang erfaring innen: Reparasjon Lakkering Styling og tuning Restaurering biler/ veteranbiler. Motoroverhaling.

AS ELEKTRO

Våre mekanikere har lang erfaring som kurses regelmessig for å kunne ta seg av nettopp din bil. Dette gir høy kompetanse på de aller fleste bilmerker.

MR-BIL DA

Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 6980 9164 så hjelper vi deg!

ELITE BIL AS

Elite Bil AS ligger lett tilgjengelig langs gamle riksvei 4. I de lyse og oversiktlige lokalene i Storgata 79, Raufoss . Salg av bruktbiler og import av biler fra Sverige og Tyskland er h

FLESLAND AUTO AS

Hos oss får du utført: Service - EU-kontroll - reparasjon - diagnose. Kort ventetid, originale deler og velkvalifiserte medarbeidere med nytt avansert utstyr. Mobilitetsgaranti til våre servicekunder. 3 års garanti* på våre deler (inkl montering).

AARHAUGS BILVERKSTED AS

Aarhaugs Bilverksted as ble etablert i 1970 og har lang erfaring. Bilverkstedet blir i dag drevet av Odd Jarle Aarhaug sammen med 5 høyst kvalifiserte medarbeidere.

ETNE AUTO AS

Me på Etne auto AS har som mål å gjere deg nøgd som vår kunde, me har mange erfarne medarbeidere som gjerne står til di teneste.

Bilmester1 Tromsø!

Velkommen til Bilmester1 Din bil Vårt ansvar. Vi utfører: Service og reparasjon av alle bilmerker EU kontroll (PKK) på biler opp til 3500 kg Skifte av frontruter Hjulstillingkontroll

BULKUT - O-J Lødemel

Lakkeringsfri bulkoppretting innebærer nøye arbeider på hver bulk for å gjenopprette den tilbake til sin opprinnelige form og størrelse. Dette er et spesielt sett av prosedyrer som kan fjerne alle bulker på karosseri.

Autodip

Velkommen til Autodip! Vi er et lite plastidip verksted lokalisert i Ski. Vi tilbyr plastidipping av biler, minibusser, felger, tilhengere og sykler.

AUTODIAGNOSE AS

Eneste bilverkstedet med kveldsåpent og lørdagsåpent i Oslo! Vi er et moderne og profesjonelt bilverksted med tidsriktig utstyr. Våre mekanikere er hele tiden oppdatert med nyere teknologi, stort sett for alle bilmerker og har et høyt kompetansenivå. Vi fyller alle krav for å være ledende i bransje...

HORTEN BIL OG BÅT ELEKTRO AS

Vi er et spesialverksted som utfører reperasjon på din starter eller dynamo. Vi har til enhver tid lagerført en del startere og dynamoer.

AUTOFORUM ROMERIKE AS

Som en av Romerikes største bruktbilforhandlere, satser vi på biler med høy kvalitet. Vårt mål er kunden i fokus. Vi kan på de fleste av våre biler tilby garantiordninger på inntil 3 år. Videre har vi eget verksted med dyktige mekanikere.

GMG Service AS

Velkommen til GMG Service AS! Bilverksted Vi har et topp moderne frittstående bilverksted der vi utfører de aller fleste oppgaver på dagens moderne biler. Service og reparasjoner på AC/ Klimaanlegg. Service på automatkasser, oljeflushing ATX Reparasjon av forstilling, justering av hjulstilling med...

PER TVERFJELL BILOMSETNING

Nøkkelen til en god bruktbil! Er du ute etter ny bruktbil? Prøv oss! Vi importerer bruktbilen fra Tyskland til Deg! Over 30 års erfaring gir Deg trygghet!

Bodø Antirustsenter a/s

Velkommen til Bodø Antirustsenter a/s! Bodø Antirustsenter a/s utfører bl.a understellsbehandling av biler, dekksalg, dekkskift, sandblåsing, bilutleie, avbalansering og kjøp og salg av bil/MC/båt.

Car Craft AS

Velkommen til Car Craft AS! Vi er et bilverksted som utfører reparasjon og service på alle Amcar. Tar også EU kontroll på alle biler opp til 7500kg.

Brumunddal Bil & Karosseri AS

Karosseriverksted, Mekanisk verksted, Ruteskift Vi tar på oss reparasjon og rustbehandling av lett kjøretøy. Noe av det vi gjør: EU kontroll, Biloppretting, Billakkering, Tectyl behandling, understellsbehandling, eksosanlegg og mye mer.
Antall treff: 206. Viser 1 - 30 Neste