Broom-guiden
1 - 30 av 225 resultater

L- Performance

Ønsker du bedre kjøreegenskaper? Da bør du tune bilen din! Vi tuner alt av kjøretøy! Tuning optimaliserer motoren og gir mindre drivstofforbruk, i tillegg bedre ytelse!

SLETTA AUTO AS

Trenger bilen din en velfortjent service? Eller trenger du reparasjon av karosseri? Sletta Auto er et allsidig bilverksted som utfører alt innen mekanisk- og karosseriarbeid. Vi skifter også bilglass.

CAR CRAFT AS

Vi er et bilverksted som utfører reparasjon og service på alle Amcar. Tar også EU kontroll på alle biler opp til 7500kg.

SKRIM BILPLEIE AS

Vi holder til i topp moderne anlegg i Kongsberg. Med meget lang erfaring og høy motivasjon er vi ledende innen faget.

AS ELEKTRO

Våre mekanikere har lang erfaring som kurses regelmessig for å kunne ta seg av nettopp din bil. Dette gir høy kompetanse på de aller fleste bilmerker.

EIDANGER AUTO AS

Vi er lokalisert på Eidanger Industriområde i Porsgrunn. Vi er et SjekkPunkt Bilverksted som foretar alle mulige servicer på det meste av personbiler.

JA BILMEGLING AS

Ja Bil er et firma som jobber med kjøp og salg av bil, og tilbyr tjenster som biloppretting og billakkering med eget moderne lakkeringsverksted.

BILHJELP 1 AS

Velkommen til Bilhjelp1 AS! Vi holder til på Badstutomta i Rissa kommune. Ca 1 times kjøring fra Trondheim. Vi tar alle bilmerker. Vi er 20 høyt motiverte ansatte som ønsker at du skal få den opplevelsen du ønsker

FAGERHØI BIL OG KAROSSERI AS

Velkommen til Fagerhøi Bilverksted AS Alle merkers bilverksted Vi på Fagerhøi Bilverksted reparerer de aller fleste biler, også de med ny og avansert teknologi. Vi sørger hele tiden for at vårt personal er oppdatert på disse teknologier. Opplæring er derfor en viktig del av virksomheten.

BERTEL O. STEEN HAMAR

Vi har et topp moderne anlegg når det gjelder både utstyr og fasiliteter. Her finner du det brede modellspekteret til begge merker utstilt i et inspirerende miljø. Vi selger både nye og brukte personbiler, varebiler, lastebiler og busser.

ELITE BIL AS

Elite Bil AS ligger lett tilgjengelig langs gamle riksvei 4. I de lyse og oversiktlige lokalene i Storgata 79, Raufoss . Salg av bruktbiler og import av biler fra Sverige og Tyskland er hovedgeskjeften, helst så nye biler som mulig. Bilene skaffes på bestilling fra kunder, for det meste Audi, BMW og Mercedes. Om du skulle ønske andre bilmerker, skaffes selvsagt de også. I tillegg til salg av biler tilbyr de verkstedtjenester og bilpleietjenester i de samme lokalene.

ENVIRO BIL NESBRU AS

Vi utfører vi service og reparasjon av bensin-, diesel- og elbiler. Garantert lave priser og kort ventetid. Vi selger Elbiler og El-sykler! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

CHIPSERVICE AS

Din totalleverandør av chiptuning i Nord-Norge til Bil, Lastebil, Traktor, Bobil og Båt. Software fra EStuning. Norsk Kvalitet!

MR-BIL DA

Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring 6980 9164 så hjelper vi deg!

BILKILDEN AS

- vær trygg på et godt bilkjøp Bilkilden er en serviceinnstilt bilforretning i Stavanger som tilbyr verkstedtjenester og salg av nyere bruktbiler

BIL & BÅTSERVICE AS

VELKOMMEN TIL BIL & BÅTSERVICE AS Vi holder på med alt fra salg av drivstoff, båt, motor og deler til reparasjon og service for bil og båt. Vi har et bredt utvalg i bil- og båtprodukter. Vi holder til på Hamre på Osterøy helt i sjøkanten i Osterfjorden

STRØMMEN BILVERKSTED AS

VELKOMMEN TIL STRØMMEN BIL AS! Strømmen Bil as er et frittstående autorisert verksted på Strømmen i Skedsmo kommune. Strømmen Bil har holdt til i bygget siden begynnelsen av 80-årene som forhandler av flere merker, blant annet Subaru, Hyundai, Fiat og SAAB. I forbindesle med at forhandlervirksomheten ble bestemt avviklet i løpet av 2012, etablerte vi et frittstående autoriserte verksted og dekksenter høsten 2012.

VARANGER AUTO AS

Velkommen til Varanger Auto AS! Familiebil, varebil, stasjonsvogn eller elbil? Vi har bilen som passer ditt bilbehov. Volkswagen er Norges mest solgte bilmerke gjennom en årrekke og har modellene up!, Polo, Golf, Golf Alltrack, Beetle, Touran,Tiguan, Passat, Passat Alltrack, Touareg og Sharan.

Autoservice AS

Autoservice Evje AS startet i 1997 som bilelektroverksted og Tectyl. Vi har siden overtatt både lakkavdeling, skadereparasjoner, mekanisk og bilsalg.

Mekonomen Bilverksted i Votndalen, Ål

Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom Votndalsvegen 457, 3570 Ål eller ring 91394324 Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle.

BILSKADESENTERET AS

BILSKADESENTERET AS vart etablert i 1999 som ei samanslåing av fleire mindre karosseri avdelingar. Heile vegen har vi fokusert på kvalitet og service, slik at du skal føle det trygt å levere bilen til reparasjon hos oss.

TUNHEIM AUTO

Tunheim Auto er et bilverksted som ble startet opp i 2003. Her får du dekk, deler, chiptuning og service til ditt kjøretøy.

KBV NORGE AS

KBV Norge AS – En samarbeidspartner i kvalitetsstyring innen PKK, Service, reparasjoner og skadereparasjoner. KBV Norge AS er et frittstående og nøytralt selskap som har utviklet systemer for å kontrollere og høyne kvaliteten av driften i hele bilverkstedet

SARPSBORG BILVERKSTED AS

Velkommen til Sarpsborg Bilverkasted! Autorisert og godkjent bilverksted med høy kompetanse! Godkjent verksted for biler helt opptil 7500kg!

N. JACOBSEN KAROSSERIFABRIKK AS

BILINNREDNING Vi er et påbyggeverksted som blant annet innreder varebiler, kassebiler, rørleggerbiler, snekkerbiler og verditransporter. Vi har et mekanisk verksted hvor vi sveiser stål, aluminium og rustfritt.

OTTERLEI AUTO AS

Otterlei Auto As er tidligere Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Velkommen til oss

OSLO PRODUKSJON & TJENESTER AS

Husker du den gode følelsen av ny bil? Vi gir deg drømmen og kjøregleden tilbake! OPT har drevet bilpleiesenter i over 20 år, og våren 2008 åpnet vi landets mest moderne bilpleieanlegg på Ramstadsletta på Høvik der vi nå har sentrert all vår virksomhet. Våre største kunder er bilforhandlere der vi klargjør både brukte og nye biler for salg. I tillegg dekker vi mange bedrifts- og privatkunders behov for profesjonell bilpleie.
Antall treff: 225. Viser 1 - 30 Neste