Broom-guiden
1 - 30 av 120 resultater

KT Bilservice AS

Vi er medlem av Meca-kjeden. Vi har lang erfaring som mekanikere fra merke verksted. Hos oss tilbyr vi alle slags tjenester innenfor bilreparasjon samt også kjøretøykontroll.

US Car Clinic

Velkommen til US Car Clinic! US Car Clinic er spesialist på Ford og amerikanske biler, men vi utfører service, reparasjoner, EU-kontroll og aircondition service på alle bilmerker. Vi reparerer også tilhengere!

BILGLASS SENTERET AUTO ØKERN AS

Velkommen til Bilglass-Senteret AS Når du gjør forretninger med Bilglass-Senteret AS gjør du et smart valg. Vi kan det vi driver med. Totalt har vi nå 36års erfaring med bil og har med det spesialisert oss innenfor yrket. De servicene vi kan tilby, er det Bilglass-Senteret som gjør best i denne byen. Samtidiger vi opptatt av at ikke alt skal være skjemaer og "fyll ut her", nettopp fordi hva vi velger å gjøre, varierer etter hva slags bil vi har foran oss.

BAVARIA ARENDAL AS

Bavaria Arendal er Aust-Agders eneste autoriserte BMW og Honda-forhandler, og holder til på Stoa i Arendal. Vi er også en av sju Porsche forhandlere i Norge med egen salgsavdeling og Porsche verksted

Bcb Bil og Deler AS

Velkommen til BCB Bil og Deler as BCB Bil og Deler as er et firma som har spesialisert seg på å levere det meste til Volvo Personbil.Leverer original deler og økonomideler til standard og sport,deler til skaderep.og ombygginger,styling,felger og dekk,chips oppgraderinger eller kort sagt det meste dere trenger til deres Volvo!!

LINK PRODUKTER

Velkommen til Link Produkter Vi tilbyr en rekke tjenester innen bil og rekvisita!

Søgne Bil AS

Velkommen til Søgne Bil AS! Ditt Mekanisk og Karosseriverksted. Vi tar alt innen mekanisk, karosseri og lakk jobber.

Bergseng Mekaniske Bilverksted

Velkommen til Bergseng Mekaniske Bilverksted! Service, EU kontroll og reparasjon på alle bilmerker opp til 3500Kg. Timepris er kun 600 +mva. Godkjent Bilverksted 01. Godkjent Kontrollorgan 01. Godkjent Meca Car Service Verksted.

Hæhre Entreprenør

Hæhre er en betydelig aktør innen vei- og anleggsutbygging. Vi har en stor og moderne maskinpark og utfører alt fra krevende sprengnings- og masseforflytningsarbeider til omfattende konstruksjonsarbeider. Gruppen teller over 600 ansatte som sammen besitter en unik erfaring og kompetanse - vi spiller på lag med oppdragsgiver og tar aktivt del i arbeidet med å finne de beste løsningene!

JØRPELAND SERVICENTER AS

  Et autorisert bilverksted og utstyrskjede for hageredskap Jørpeland Servicenter AS er et autorisert bilverksted i Automesterkjeden som ligger ved Esso-stasjonen på Jørpeland. Utfører EU-kontroll og reparasjon av alle bilmerker, og er medlem i dekkjeden "Dekksperten" som leverer kvalitetsdekk og felger fra Continental i flere prisklasser. Våre medarbeidere har lang erfaring med bilrep. og dekk, salg og service av motorsag, plenklipper, tilhengere og diverse utstyr. Vi leverer også det meste...

Sagveien Bilverksted AS

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke.

Skansen Auto as

  Velkommen til Skansen Auto as Skansen Auto AS er et Godkjent Bilverksted tilknyttet Mekonomen kjeden. Hos oss får du 3 års garanti på deler og arbeid. Reparerer og tar service på alle bilmerker. Også Amerikanske biler og bobiler. EU-kontroll på biler opp til 7500kg. Vi er godkjent for EU-kontrol, reparasjoner og service på biler opp til 7500kg. Vi har og reparasjon på Amerikanske biler og bobiler. EU-kontroll Vi er godkjent til å ta EU-kontroll på alle biler opp til 7500kg. Vi tar 399, -...

CAR-SERVICE Antirust

Velkommen til CAR-SERVICE! Vi holder til i Tromsø og tilbyr: Tjenester og salg innen antirustbehandling og tjenester som naturlig hører sammen med dette. Bilen Din Ruster!

ANTIRUSTBEHANDLING ØSTFOLD OG AKERSHUS

ANTIRUSTBEHANDLING ØSTFOLD OG AKERSHUS Velkommen til Slitu Karosseriverksted. Vi tilbyr: Mercasol Antirustbehandling, biloppretting / karosseriverksted, SIKKENS billakkering, lastebillakkering, industrilakkering, møbellakkering, Autoglym bilpleie, lakkforsegling, impregnering, bilvask, motorvask, bilutleie, varebilutleie, bilglass mm.

Roy Andersson Bilbolaget

Velkommen til Roy Anderson Bilbolaget i Arvika! Vi er en moderne og ambisiøst bilhandelkonsern med virksomheter i Dalsland og vestre Värmland. Vi har lang erfaring med over 50 års erfaring i bransjen.

J MÆHLUM REP VERKSTED

Vår spesialitet er Citroen og Peugeot, og vi har 40 års erfaring innen merket. Vi har gode fraktavtaler, og sender deler over hele landet!

Auto Teknikk

Velkommen til Auto Teknikk! Jeg har over 30 års erfaring fra tidligere autorisert verksted. Har lang erfaring innen: Reparasjon Lakkering Styling og tuning Restaurering biler/ veteranbiler.

Nordic Dent

  Velkommen tilNordic Dent AS På kvalitet og service finner du neppe mange som slår oss! Joakim Karlsson og Magnus Fenny er spesialister på lakkeringsfri bulkoppretting. Firma blev etablert i Norge 2004 og har siden dess fått ett gott annerkjent navn i bransjen. Vi leverer hovedsakelig våre tjenster til ulike bilforhandlere i Bærum -Oslo -Lillestrøm -Ski og Jessheim i nord till Sarpsborg i sør. Private kunder i Østlandsområdet betjenes·på verkstedet til·vår samarbeidspartner Multibil·som holder...

Bilverksted Lakk & Karosseri

Verksted og bilopphoggeri i ett- Velkommen! Bilverksted Lakk & Karosseri ble etablert i 1988. Vi er et frittstående bilverksted som reparerer alt innen karosseri skader, kollisjonsskader og ruteskift.

KAROSSERIMESTEREN AS

Velkommen til Karosserimesteren as Vi utfører reparasjoner av karosseri- og rustskader. Vi er behjelpelige med skademelding, taksering av skade osv. For oss er det viktig at kundene våre blitt tatt godt vare på. Vi vil alltid yte maksimalt for at de blir fornøyd.

OSLO BILSENTER AS

  Velkommen til Oslo Bilsenter AS Oslo Bilsenter ble stiftet i 1982 og omsetter årlig rundt 400 biler. Vårt bilanlegg er i stadig vekst og har utviklet seg til å omfatte over 6.000 kvm av høy standard. Vi er i dag 13 ansatte. Vårt bilanlegg fremstår i dag som et av de mest attraktive i Norge. Oslo Bilsenter holder til i Grenseveien 73 på Ensjø, Norges mest besøkte bilmiljø. Mercedes, BMW og Audi Hos oss finner du mange spennende bilmodeller, med et godt utvalg innen Mercedes, BMW og Audi....

Cylmo AS

Velkommen til Cylmo AS! Spesialist på motordeler. Norges største motorverksted. Bil, snøscooter, MC, traktor, lastebil, båt og moped.

BREMSNES BILVERKSTED AS

  Velkommen til Bremsnes Bilverksted Bremsnes Bilverksted er en del av Mekonomen og holder til i Averøy. Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service. Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker og gir deg 3 års garanti på deler...

Mårvik bilverksted

Velkommen til Mårvikbilverksted! Vi har lang erfaring i bransjen og har spesialisert oss på reparasjoner av Mercedes. Vi har avanserte diagnose utstyr for Mercedes. Kom innom i dag for tilbud. T. 949 87 266.

FAIR MONT AS

  Velkommen til FairMont AS! Salmakerverksted - Skifting av bilkabrioleter, reparasjon og omtrekking av bilinteriør, båtputer og båtkalesjer. Monteringsverksted - bilstereo, DVD, navigasjonssystemer m m i bil, båt og taxi Mobiltelefoni -  vi fører det meste fra markedsledende leverandører Bilstereo, DVD, navigasjonsutstyr - vi fører det meste fra markedsledende leverandører Navnet Fair Mont betyr bokstavlig talt at du som kunde skal få førsteklasses...

OTTERLEI AUTO AS

Velkommen! Otterlei Auto As overtok driften av Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Vårt hovedmål nå er og utvikle og fornye oss videre.

OTTERLEI AUTO AS

Velkommen! Otterlei Auto As overtok driften av Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Vårt hovedmål nå er og utvikle og fornye oss videre.

AutoTeknikk.no

VI ER MEDLEM AV AUTOMESTER SOM HAR: ?Godkjente verksteder ?Faglig dyktighet ?Etterutdanningsprogram som gjør oss kvalifisert til å reparere alle bilmerker ?Reparasjon kun etter avtale med kunde

KONGSVINGER BILSENTER AS

  Velkommen til Kongsvinger Bilsenter Kongsvinger Bilsenter AS er Peugeot og Mercedes-Benz forhandler på Kongsvinger. Vi har mange kompetente og entusiastiske medarbeidere. Verksted Bilen din fortjener den beste pleie og omsorg Vi er et autoristert merkeverksted, og ved å bruke oss får du mange fordeler du ikke oppnår andre steder. Alt arbeid foregår etter bilfabrikantens retningslinjer og arbeidet blir utført av spesialister til konkurransedyktige priser. I tillegg får du originalstempel i...

GRANNES SODABLAST SYSTEM AS

Grannes Soda Blast systems er en avansert, miljøvennlig teknologi, for fjerning av maling, lakk, olje / grease og andre forrurensinger. Dette ved bruk av natriumbikarbonat og trykkluft. Nå endelig i Norge, nærmere bestemt i Rogaland.