Broom-guiden
1 - 30 av 155 resultater

ETNE AUTO AS

Etne Auto er eit fullserviceverksted for alle bilmerker. Me på Etne auto AS har som mål å gjere deg nøgd som vår kunde, me har mange erfarne medarbeidere som gjerne står til di teneste. Har du eldre eller nett kjøpt ny bil så kan me uansett hjelpe deg med både service og vedlikehald utan at det får konsekvens for eventuelle garantiar. Me har også eigne garantiordningar på deler og arbeid som verte utført av oss.

KAR AS

- et solid og moderne skadesenter for plast, lakk, karosseri og glass skader i Mo i Rana!

Tunheim Auto

Innehaver er Leif Are Mathias Andreassen. Han har fagbrev som bilmekaniker, og 20 års erfaring i faget. Verkstedet ligger i Vevelstad kommune, et lite tettsted midt imellom Brønnøysund og Sandnessjøen på Sør-Helgeland, i Nordland fylke.

KVITESEID BILVERKSTED

Vår kompetanse - din trygghet Autorisert bilverksted for alle bilmerker. Vi har over 70 års erfaring i bilfaget, å våre ansatte blir godt kurset gjennom Sjekk Punkt og vi har god erfaring på Volkswagen, Audi og BMW

BULDER VERKSTED AS AVD HAMAR

HØY KOMPETANSE OG LANG ERFARING Bulder Verksted (tidl. Mesta Verksted) kontrollerer, vedlikeholder og reparerer kjøretøy og maskiner for store og små markedsaktører innen leverandørmarkedet, bank og finansieringsinstitusjoner, industri, offentlig og privat virksomhet. Våre teknikere og mekanikere har solid produktkunnskap og lang erfaring i vedlikehold av maskiner og kjøretøy.

Ringen Bilverksted AS

Ringen Mercedes Benz bilverksted Oslo har lokaler 350 meter vest for Ringen kino, rett på andre siden av Akerselva. Verkstedet er arealmessig lite og i oppstartfasen, men vi har 10 års erfaring med reperasjon av Mercedes Benz hos flere Mercedesforhandlere. Verkstedet er utstyrt med to løftebukker, utstyr for dekkmontering og en mengde mindre verktøy av Mercedesstandard, samt kontor, lager, garderobe og toalett.

BIL 1 MO AS

Bil 1 Mo AS tilbyr reparasjon av lette kjøretøyer og verkstedtjenester. Vi har også salg av deler, dekk og utstyr og tjenester tilknytet virksomheten.

VETERANBILGARASJEN

Veteranbilgarasjen er en entusiast bedrift med fokus på entusiasme for gamle biler og skal gi et tilbud til kundegruppen som har behov for hjelp til å bevare den eldre bilparken.

Steinar Skaansar

Velkommen til Steinar Skaansar! Firmaet Steinar Skaansar & Sønn A/S ble stiftet i 1980 og flyttet inn i nytt verkstedbygg i industriområdet Øya i Lom. I denne forbindelse ble bilverkstedet Lom Auto som i 1954 ble stiftet av Steinar Skaansar, slått sammen med maskinentreprenørselskapet Steinar Skaansar, som i dag utgjør Steinar Skaansar & Sønn A/S.

HOLTAAN LAST AS

Holtan Last AS er merkeverksted for Iveco. Vi utfører EU-kontroller, service og reprasjoner på kjøretøyer. Vi har også utleiebiler.

Motorcenteret

Vårt firma kjøper og selger nye og brukte MC, ATV, scooter og biler. Vi selger ikke drømmer, men kan hjelpe deg å realisere noen av dine. Våre relasjoner med noen av verdens største produsenter av MC\ATV er lang og omfattende.

MJØSBIL AS

Våre Mekonomen Bilverksteder utfører service, reparasjoner, utstyrsmontering, frontruteskift og periodisk kjøretøy kontroll på over 8000 person og varebiler hvert år.

KVERNELAND BIL OSLO AS

Ren bilglede. Siden 1921. Kverneland Bil har spesialutdannede teknikere for Volvo, Mazda og Ford som er klare til å ta imot din bil og bistå deg med både gode råd og reparasjoner. Som autorisert merkeverksted er vi til enhver tid koblet opp mot fabrikkenes fremste eksperter, og har alltid siste oppdaterte informasjon og de oppgraderinger som din bil trenger.

SOLLI RACING

Vi er et verksted for banesykler. Spesialist på motoroverhaling og tuning. Våre tjenester: Service og overhaling av motorsykler, motorer, plansliping, demper service, Dynobenk + mapping, sveising, datarecording.

BREMSNES BILVERKSTED AS

Bremsnes Bilverksted er en del av Mekonomen og holder til i Averøy. Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service.

Autosentralen AS

Autosentralen AS er et bilverksted som holder til i Olaves Hvervens vei 13 i Oslo. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal være fornøyd med servicen du får av oss.

Weel Smith, Geir Granli

Velkommen til Weel Smith! Hjulbygging og reparasjoner av sykkelhjul er min spesialitet. Jeg hjelper deg med restaurering og bygger opp hjul til de fleste mc og mopedmerker. Her er noen utvalgte bilder fra de siste jobbene mine: Ring for priser på tlf 468 64 180 Geir Granli, jeg gleder meg til å høre fra deg!

ÅMLI BILVERKSTED

Åmli Bilverksted tilhører Mekonomen. Hos oss kan du trygt levere bilen og forvente ordentlig service. Vi tilbyr et bredt utvalg prisgunstige og innovative løsninger, og produkter for både privat- og bedriftskunder.

BERRE´S BIL OG BÅT AS

Vi driver et bil- og båtfirma på Ramberg, i Flakstad Kommune. Beliggenhet 20 m. fra E10. Vi ble etablert her i 1980. Verkstedet har alle godkjenninger, for lette kjøretøyer inntil 7,5 tonn. PKK (EU) kontroll godkjenning.

LILLESTRØM BILVERKSTED AS

Lillestrøm Bilverksted AS er et godkjent bilverksted som har høy kompetanse. Vi utfører alle typer reparasjon og service på de fleste bilmerker. Vi ligger i Storgata på bensinstasjon 1-2-3 sentralt i Lillestrøm by! Buss og tog i umiddelbar nærhet.

T.H - MEK

T.H-mek er et lite enkeltmannsforetak med fokus på god service og kvalitet innenfor bil og motor. Vi tar på oss det meste innen bil fra enkle servicer, sveising, til avanserte motorjobber som overhaling eller motorbytte. Etter hvert vil det også bli mulighet for kjøp av nyoverhalte motorer, girkasser, etc.

TechLine Bilelektro

TechLine Bilelektro er et firma som har spesialisert seg på bilelektro på US-GM biler, samt reparasjon og vedlikehold av disse. Vi tar selvfølgelig også andre merker og utvider stadig utvalget av verktøy, litteratur og kunnskap for å kunne reparere andre typer biler.

Bjerka Bil

Bjerka Bil AS etablerer salg av brukte biler samt verksted- og skadesenter for lette og tunge kjøretøyer. Bjerka Billakk AS etablerer lakkverksted for lette kjøretøy og tunge kjøretøy samt industrilakkering. Målet er at det skal være Norges mest miljøvennlige, effektive og energiøkonomiske lakkeringsverksted.

Nakkens Bilverksted AS

Vi er et autorisert bilverksted som ble startet i 1975 av Øyvind Nakken, og har i dag tre ansatte. Her utføres EU-kontroll og reparasjoner av alle typer biler til timepris.

Kapp Bilverksted A/S

Et solid bilverksted for alle merker I vårt velutstyrte bilverksted på Kveldsrovegen 40 i Kapp utfører vi bilreparasjoner og bilservice på alle merker. Vi bruker reservedeler av høyeste kvalitet fra Bosch eller andre deler i originalkvalitet. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen - dermed kan vi garantere en best mulig håndtering av din bil.

AutoTeknikk.no

VI ER MEDLEM AV AUTOMESTER SOM HAR: ?Godkjente verksteder ?Faglig dyktighet ?Etterutdanningsprogram som gjør oss kvalifisert til å reparere alle bilmerker ?Reparasjon kun etter avtale med kunde

OTTERLEI AUTO AS

Velkommen! Otterlei Auto As overtok driften av Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Vårt hovedmål nå er og utvikle og fornye oss videre.

Turessons Bil och Rep

Vi på Turessons har en vision av den personliga verkstaden. Där service, kvalitet och helhetslösning ligger i fokus.

OTTERLEI AUTO AS

Velkommen! Otterlei Auto As overtok driften av Moens bilverksted avd, Tresfjord. Vi har kvalitet, pris og kunden i fokus. Vårt hovedmål nå er og utvikle og fornye oss videre.