Norsk Bilgaranti AS
tilbyr garantisystemer for det skandinaviske markedet.

Norsk Bilgaranti AS er markedsleder på garantiorienterte merverditjenester. Norsk Bilgarantis unike service er tilgjengelig til bruk når du trenger det.

Våre kompetente medarbeidere og vårt brede kontaktnett er dedikert til å gi deg best mulig service. Service og kompetanse er grunnleggende ingredienser i Norsk Bilgarantis fremgangsrike garantisystem.

Foruten trygghet, er kvalitet, service og support Norsk Bilgarantis bidrag til bedre forretningsdrift og fremgang både for kjøper og selger. Norsk Bilgaranti AS tilbyr garantiprogram for en rekke ulike produkter. Kontakt oss for mer informasjon!

FORRETNINGSIDÉ
Vår forretningsidé er å hjelpe ny- og bruktbilforhandlere med å gi en økt trygghet til bilkjøper, gjennom å tilby tilpassede garantier.

KONSEPTET
Lang erfaring, mye kunnskap og kontakt med garantieksperter verden rundt, gjør at vi kan tilby tilpassede og unike garantiløsninger.

LØFTE
Gjennom tilpassede garantier skal vi hjelpe ny- og bruktbilforhandlere med å øke tryggheten for bilkjøper. Vi skal alltid ligge ett steg foran, og ha markedets mest fornøude kunder.

bilde

 

Broomguiden-referanse: 100327491

Kontakt

Sted

  • Adresse Trondheimsveien 84 Postgården
    2040 KLØFTA
  • KommuneUllensaker
  • FylkeAkershus
  • LandNorge