Norges Musikkorps forbund (NMF) er den største kulturfrivillige organisasjonen i Norge med ca. 60000 medlemmer og ca. 1600 medlemskorps.

Vår jobb er å gjøre korps til en attraktiv og tilgjengelig fritidsaktivitet. Vi prioriterer oppgaver innenfor kompetanseutvikling, medlemsservice, synlighet og rammevilkår.

Norges Musikkorps Forbund har som oppgave å styrke det enkelte korps. Det innebærer at vi både jobber faglig og organisatorisk for å styrke økonomien i medlemskorpsene våre.

NMFs sommerkurs er de kursene som når flest. I hele landet har vi kurs for barn og unge i alderen 9-19. Våre dirigentkurs er viktige – uten gode dirigenter – får vi ikke gode korps.

b 

Våre konkurranser når også svært mange korps. Konkurransene skal stimulere korpsene til å yte det lille ekstra, og forberedelsene inn mot konkurransene gir korpsene en kraftig vitamininnsprøytning.

NMF er i konstant dialog med offentlige myndigheter. For å bedre korpsenes rammevilkår, både økonomisk og praktisk. I tillegg jobber vi mot sponsorer og private stiftelser, med mål om å styrke det enkelte korps.

Vi søker hele tiden også å gjøre korpshverdagen lettere. Rutiner mht rapportering, påmelding, forsikring, kontrakter etc, kan alltid effektiviseres. Medlemsservice er en av våre viktige oppgaver.

NMF tar også samfunnsansvar. Siden 2001 har vi hatt et nært samarbeid med Field Band Foundation i Sør-Afrika i samarbeid med Norec (tidligere Fredskorpset). Samarbeidsprosjektet PULSE setter fokus på forebyggende helseaspektet ved det å spille i korps.

 

Broomguiden-referanse: 100332182

Kontakt

Sted

  • Adresse Lars Hillesgt. 20A
    5807 BERGEN
  • KommuneBergen
  • FylkeHordaland
  • LandNorge