Kellys Reklame er mer enn bare bilreklame – vi designer, skaper, formidler og forsterker budskap!

Gjennom skilting, bildekor, design, trykksaker o.l. –  samt et skarpt øye for trender, detaljer og ideer, har Kellys Reklame siden 1992 satt sitt preg pa° bybildet i Sandnes/Stavanger regionen.

b

Reklame forsterker alt du gjør. Det handler om kommunikasjon, om a° bli sett og forstått. Om a° bygge en identitet, om stolthet blant dine ansatte og lojalitet hos dine kunder. Vi hjelper deg med design og ide´-prosessen – til a° finne og utforme det riktige uttrykket som formidler ditt budskap.

Kellys Reklame er ledende i markedet innen bildekor – her kan du utnytte de gratis reklameflatene du allerede har. Og ikke uten grunn! Som autorisert 3M-produsent/montør og med produksjonsutstyr fra kvalitetsleverandører som Canon, Seiko, Summa og Gerber – er du i trygge hender og alltid garantert en førsteklasses gjennomføring og kvalitet. I tillegg til bildekor setter vi gjerne opp forslag på visittkort, flyers, bannere m.m. – alt i tråd med uttrykket du har valgt.

Har du behov for profilering? En total «make over» eller bare det lille ekstra? Inspirasjon fa°r du pa° kellys.no, instagram eller vår Facebook-konto. Her finner du bilder av flere av våre referanseprosjekt. Du er hjertelig velkommen til en prat hos oss i Luramyrveien 21 – like ved Kvadrat. Kom innom, ring 51 63 10 70 eller send oss en mail til post@kellys.no

Vi gleder oss til å møte deg!

 

Broomguiden-referanse: 100331001

Kontakt

Sted

  • Adresse Luramyrveien 21
    4313 Sandnes
  • KommuneSandnes
  • FylkeRogaland
  • LandNorge