STORBILVASKEN AS

STORBILVASKEN AS

Vi er en betydelig og voksende aktør innen vask av små og store nyttekjøretøy. Vi har 9 avdelinger rundt om i landet. Fra Verdal i Nord til Kristiansand i Sør.

Hamar
Frank's Car Detailing

Frank's Car Detailing

HØYKVALITETS BILPLEIE!

Sula
Finn bildeler og tilbehør til bilen din!

Finn bildeler og tilbehør til bilen din!

Bildeler og tilbehør til bilen din! Vi leverer alle reserve- OEM deler, tuning deler og tilbehør innen bil. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne det som passer best for deg og bilen din!

Bergen
HAUGALAND ANTIRUST AS

HAUGALAND ANTIRUST AS

Vi utfører understellsbehandling med lanolinoljen Fluid Film til lave priser. Vi har fått positiv respons fra både NAF, biltilsyn og bilforretninger. Det er mange som har etterlyst et alternativ til de etablerte systemer.

Karmøy
Geowash Norway AS

Geowash Norway AS

Ideen er å utnytte tiden når bilen står parkert på arbeidsplassen, kjøpesenter, trening, kino, parkeringshus osv. Konseptet er innovativt og ved hjelp av mobile enheter og høyteknologiske vaskemidler flytter vi hele prosessen til der hvor bilen står parkert. Systemet kan forbruke så lite som 2-4 liter vann pr vask og er 100% miljøvennlig.

Frogn
Auto Sør AS

Auto Sør AS

Bilvask Rens Polering og salg av bruktbil-båt og MC

Mandal
Hasle Bilpleie AS

Hasle Bilpleie AS

Vi utfører alt innen bilpleie, spesialisert oss på lakkbeskyttelse og lakkrestaurering. 15 års erfaring i bransjen

Sandefjord
Quattro Carshine AS

Quattro Carshine AS

Vi er spesialisert innen bilpleie, dekk & felg og olje service. Lang erfaring med god service!

Sandnes
MOBIL BILPLEIE

MOBIL BILPLEIE

Mobil Bilpleie er et ikke-tradisjonelt firma som tilbyr bilpleie, lakkbeskyttelse samt rens og vask av skinn og stoff i bilen. Ta kontakt for en bilprat.

Stord
Guldal Auto

Guldal Auto

BILVERKSTED

Arendal
BIL KLINIKK AS

BIL KLINIKK AS

Bilklinikk as er et firma med spisskompetanse innen bilpleie. Vi har over 10 års erfaring innen bilbransjen. Så lang kompetanse gir oss mulighet til å levere veldig høy kvalitet på arbeidet. Har også en nettbutikk for bilpleieprodukter.

Trondheim
Steinmo's Mad Detailing

Steinmo's Mad Detailing

Hos MAD Detailing skal du alltid føle deg trygg på at bilen din er i gode hender og får den behandlingen som er avtalt. MAD Detailing driver med profesjonell bilpleie også kalt Detailing.

Nøtterøy
Alltid Ren Bil

Alltid Ren Bil

Hos oss kan du kjøpe bilvaskabonnement- med bilvaskabonnement har du helt fri tilgang til hallen og kan vaske bilen helt ubegrenset så ofte du vil! Vi har også rabattavtaler, og du kan komme innom og kjøpe enkeltvask på stedet.

KORTNES MASKIN AS

KORTNES MASKIN AS

Effektiv rustbehandling av bilen. Få behandlet rusten hos oss i dag!

Lier
K2000 Bilpleie Bergen AS

K2000 Bilpleie Bergen AS

K2000 Bergen har lenge vært kjent for kvalitet i sitt arbeid. Vi utfører bilpleie på profesjonelt vis. Produktene vi leverer er kvalitetssikret gjennom lang forskning for å påvise dens effekt før vi tar den i bruk. Dermed kan vi levere byens beste lakkbeskyttelse, impregneringer, og mer.

Bergen
S VØLSTAD

S VØLSTAD

S. Vølstad driver med alt innen bilpleie industrien. Vi selger vaskekjemi, vaskeanlegg monterer og prosjekterer. Vi tar også på oss bilpleie oppdrag. Hos oss er kunden og kvalitet nøkkelordet. Ta kontakt om du ønsker hjelp til og få utført et oppdrag.

Vindafjord
WESTLIEN BILPLEIE

WESTLIEN BILPLEIE

Polering og vask av bil utvendig og innvendig samt service og småreparasjoner.

Åmot
3D Detailing & Bilpleie AS

3D Detailing & Bilpleie AS

ØNSKER DU EN BLANK OG BESKYTTET BIL? Vi er lidenskaplig glad i blanke biler, mc og båter - Titan Coatings, Fenice, Max Protect & Rupes Sertifisert Car Care Center

Ringerike
Grindvikas Gnikkebu AS

Grindvikas Gnikkebu AS

Grindvikas Gnikkebu tilbyr tjenester innen proff bilpleie, og vi setter service i fokus for å imøtekomme dine ønsker. Vi levere et komplett utvalg av profesjonelle tjenestertil din bil. Vi har spesialisert oss på to coating merker på markedet, Max Protect coating, og ZviZZer coating. vi er Certified, Instructor, Detailer og Car Care Center for begge merkene.

Skodje
Restorfx Ålesund

Restorfx Ålesund

RestorFX har muligheten til og levere den mest effektive, permanente og innovative teknologien med produktene på markedet. RestorFx lakk restaurering fjerner effektivt riper, slitasje, virvler/swirls, misfarging, oksidering, mindre veiskade og andre mangler.

Ålesund
Restorfx Norway AS

Restorfx Norway AS

Revolusjonerende teknologi for å få din bil til å skinne igjen!

Asker
Molde Antirustsenter

Molde Antirustsenter

Autorisert Mercasolverksted, medlem av Norsk Antirustforening, utfører alt av sandblåsing, rustfjerning,behandling av nye og gamle biler, fabrikerer det meste i stål og annet sveisearbeid.

Aukra
TELEMARK SALMAKERVERKSTED

TELEMARK SALMAKERVERKSTED

Vi har utviklet en varebilløsning til Land Rover Discovery, som opprettholder bilens gode kjøreegenskaper og komfort.

Skien
Garage Detailing

Garage Detailing

Garage Detailing er stolt importør av Shine Supply. Garage Detailing har utvalgte produkter fra Shine Supply på lager, og du bestiller ifra butikken her inne. Om du skulle savne noen produkter ifra Shine Supply, så kan vi bestille etter DITT behov.

Nesodden
BERTHELSEN BIL OG KAROSSERI AS

BERTHELSEN BIL OG KAROSSERI AS

Vi er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil - og din lommebok.

Ullensaker
ELITE BIL AS

ELITE BIL AS

Elite Bil ble kåret til årets bedrift 2010 og er medlem av Norsk Bilbransjeforbund. Vi har 100% fokus på kvalitet og service.

Vestre Toten
BIRI DEKK & SERVICE AS

BIRI DEKK & SERVICE AS

Gode tilbud på dekk og felg! Vi har mange gode tilbud på et stort utvalg dekk og felger (dekkpakker). Dekkhotell - vi vasker/lagrer og bytter dekk. Vi fører alle merker dekk og felger. Vi har dekk for enhver bil og lommebok.

Gjøvik
GARDERMOEN ANTIRUST AS

GARDERMOEN ANTIRUST AS

FORLENG LEVETIDEN FOR DIN BIL MED LANOLIN!

Nannestad
EIDANGER AUTO AS

EIDANGER AUTO AS

Vi utfører reparasjoner og service på alle typer biler, våre 9 fag mekanikere har tilsammen nær 160 års erfaring.Vi tilfredsstiller de strengeste kravene for et autorisert verksted, det forplikter oss til å sette høye krav til våre medarbeidere med jevnlige tekniske kurs for oppdatering innen bil faget.

Porsgrunn
Autoglow AS

Autoglow AS

Diamanter varer evig! Vi er en bilfornyer som holder til på Rørvik i Nord-Trøndelag. Her vil du finne mye god informasjon omkring vårt firma og ikke minst om hvordan vi kan hjelpe deg med å ta vare på ditt kjøretøy.

Vikna
1 - 30 av 211 resultater