Motorspeed 
leverer produkter som scootere, motorsykler, snøscootere, ATV, motocross, mopeder, lettmotorsykler, mc utstyr, snøscooterdeler, bekledning, tilbehør med mer.

Vi forhandler nye, såvel som brukte produkter. Våre samarbeidspartnere er blant annet Victory, Indian, Yamaha, KTM, Ski-Doo, Can-Am og Polaris, samt en hel del andre leverandører.

Vi har drevet som mc forhandler, med salg og service av motorsykler og snøscootere siden 1978. Våre ansatte har svært lang fartstid i faget, og vi innehar dermed ekspertisen til å tilby deg et utmerket produkt, samt god og trygg oppfølging med service og vedlikehold. Hos oss står kundetilfredshet og service som første prioritet.

Vi startet først og fremst med salg og service av snøscootere. Etterhvert kom mopeder, motorsykler og ATV'er samt diverse småmaskiner inn i bildet. I 1998 bygde vi helt nye lokaler med en grunnflate på ca. 1800 m2 i Hovemoveien 45. Vårt lager er fylt opp med MC/motorsykkel, ATV, Cross og snøscooter deler, klær, tilbehør og utstyr.

I butikken har vi stor utstilling av nye MC'er, mopeder, ATV'er og snøscootere fra bla. KTM, Yamaha, Victory, Indian, Ski-Doo, Lynx, BRP og Polaris.

salg

Broomguiden-referanse: 100327728

Kontakt

Sted

  • Adresse Hovemovegen 45
    2624 LILLEHAMMER
  • KommuneLillehammer
  • FylkeOppland
  • LandNorge