iDrive drives og eies av Kari-Mette Nilsen, Eirik Madsen og Øystein Hardersen. Vi er for tiden et team på 5 lærere og 1 kontormedarbeider.

Skolen ble etablert i 2013 av Trafikksikker AS med hovedkontor i Trondheim, under navnet Trafikksikker avd. Harstad. iDrive AS er fra 2017 en Harstad eiet trafikkskole som etterstreber seg på å gi deg en effektiv, trygg og trivelig opplæring.

Våre lærere er til enhver tid faglig oppdaterte og undervisningen følger lærerplan utgitt av Vegdirektoratet.

Vi har tilpasset oss de nye fraværsreglene å tilbyr nå opplæring på dagtid og ettermiddagstid, kveld. Dette tilbudet vil fortsette frem til kjøreopplæring blir akseptert som gyldig fravær hos de videregående skolene. Det vil allikevel være noe undervisning som må gjennomføres på dagtid: sikkerhetskurs på bane, kjøring i tett trafikk og førerprøver ol.

iDrive AS har lokaler midt i sentrum av Harstad. Du finner oss i Rikard Kaarbøs gate 16, rett ovenfor Harstad kino.

Alle våre lærere er høyskoleutdannet og vil gi deg en profesjonell og effektiv trafikkopplæring. Alle elever har ulike behov og derfor gir vi veiledning og hjelp tilpasset deg. Dette vil gi deg en god oppfølging til en kostnad som er lavest mulig. 

ER DU KLAR FOR Å BEGYNNE?
De ansatte har til oppgave å hjelpe deg med de spørsmål og utfordringer som du har. Vi vil legge til rette for deg slik at du skal kunne konsentrere deg om dine oppgave. Hele teamet står klar for å hjelpe deg.

 

 

Broomguiden-referanse: 100330575

Kontakt

Sted

  • Adresse Rikard Kaarbøs gate 16
    9405 Harstad
  • KommuneHarstad
  • FylkeTroms
  • LandNorge