OVERNATTING
Vårt motell kan tilby overnatting i trivelige og velutstyrte rom. Rommene har bad, tv og er utstyrt med aircondition. To rom er spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere. Vertshuset har 17 moderne rom. Trenger du en plass å overnatte mellom Trondheim og Oslo, er vi et godt valg. Motellet har gode parkeringsmuligheter.

KAFETERIA
I vår trivelige restaurant/kafeteria kan du ta ett avbrekk fra en lang biltur eller busstur. Vi er kjent for vårt gode kjøkken, og serverer et allsidig utvalg av middagsretter og annen varm mat, smørbrød, kaker og drikke av mange slag. Kafeteriaen har stor kapasitet, - med sitteplass til 250 personer. Lokalene er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Vi er spesielt stolte av vårt nybygg som stod ferdig i mai 2003. Bygget har en spennende utforming, og er blitt et landemerke for Biri-området.

Kafeteriaen er åpen alle dager fra kl 08.00 (søndager 10.00) til kl 22.00.

KURS & KONFERANSER
Når dere trenger lokaler til kurs og møter som er sentralt for alle på Østlandet, står vi alltid klare til å ta imot din gruppe. Vi har to lokaler, - plass til ca 90 personer i det største og ca 30 personer i det minste. Kurslokalene er godt utstyrt. I tillegg kan den nye delen av kafeteriaen benyttes til kurs, her er det plass til ca 100 personer. Vi arbeider kontinuerlig med oppgradering av AV-utstyr og lokaler.

bilde

Ta kontakt for tilbud.

Broomguiden-referanse: 100329143

Kontakt

Sted

  • Adresse Skumsrudvegen 33
    2836 BIRI
  • KommuneGjøvik
  • FylkeOppland
  • LandNorge