Jensens Bilservice
er et frittstående serviceverksted for Mercedes-Benz i Drammen.

Vårt autoriserte verksted ble etablert i 1981, og har siden vært et av de ledende servicesentre for Mercedes-Benz i det sentrale Østlandsområdet. Hovedvekten av våre kunder kommer fra Buskerud, Vestfold og Oslo/Akershus.

bilde

EKSPRESS SERVICE
Dette er et tilbud, spesiallaget for våre kunder som er avhengig av å vente på bilen, mens den er på service. For å korte ventetiden, kan du bestille en Ekspress-service kl.08.00 eller kl.12.00

WEBSHOP
Nettbutikken for deg som vil ha original kvalitet på dine Mercedes slite-deler. Webshopen oppdateres og utvides kontinuerlig! Vi sender over hele landet!

SERVICEKOMPETANSE
Jensens Bilservice består av sertifiserte teknikere som kun jobber med Mercedes-Benz og har flere tiårs erfaring. Siden alle våre teknikere kun har arbeidet med Mercedes-Benz, gir dette en servicekompetanse som er sjelden.

Våre medarbeidere utdannes kontinuerlig i Mercedes-Benz organisasjonen, Mercedes-Benz Global Training. Dette sikrer vedlikehold ihht Daimler AGs retningslinjer, og gir faglig trygghet til deg som Mercedes-Benz eier.

DELESALG
Vi lagerfører for tiden ca. 1000 forskjellige originale Mercedes-Benz slitedeler. Vi mottar daglige forsendelser av reservedeler og tilbehør til Mercedes-Benz. Vårt lager fylles med originaldeler som vi selv importerer direkte fra Tyskland.

Dette gjør det mulig for oss å holde faste lave priser.

EU-KONTROLL: 795,-
Det er ditt ansvar å fremstille bilen til kontroll hos et godkjent kontrollorgan.

SERVICESENTER
Vår spesialitet er orginal kilometerservice på Mercedes-Benz. Våre sertifiserte serviceteknikere, som kun jobber med Mercedes-Benz, utfører arbeidet ihht Daimler AGs retningslinjer, og sikrer annenhåndsverdien på din bil.

 

Broomguiden-referanse: 100327862

Kontakt

Sted

  • Adresse Ingeniør Rybergs gate 104
    3028 DRAMMEN
  • KommuneDrammen
  • FylkeBuskerud
  • LandNorge