Spesialister skiller seg alltid ut

Vi er spesialister på dekk og har et landsdekkende forhandlernett med entusiastiske og serviceinnstilte fagfolk med arbeidslyst som står klar til å hjelpe deg!

Vi har dekkene og felgene du trenger!

Dekkpartner er en frittstående kjede, og våre medarbeidere finner dekkene som passer ditt behov enten du kjører personbil, SUV, lastebil, buss, truck, anleggsmaskin eller MC. Kort sagt vi brenner for alt som går på gummihjul!

Uansett om du er på jakt etter nye sommerdekk eller vinterdekk, til mindre eller større kjøretøy, så har vi det rette alternativet for deg. Når du kommer til oss gjør vi alltid en vurdering av ditt behov basert på din biltype og bruksområde, for på den måten best mulig hjelpe deg med rett valg av dekk. 

Alltid ledige rom på vårt Dekkhotell

Problemer med tunge løft og dårlig lagringsplass? Eller har du rett og slett ikke tid til å skifte dekk? Sjekk inn dekkene på dekkhotell hos Dekkpartner, da blir dekkene skiftet, vasket, pleiet og oppbevart til neste sesong. 

Med dekkhotell løser vi alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold.

 

 

Broomguiden-referanse: 100329543

Kontakt

Sted

  • Adresse Måkeveien 2A
    3112 TØNSBERG
  • KommuneTønsberg
  • FylkeVestfold
  • LandNorge